Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

1.01 patch çıktı.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=37946&mode=thread&order=0

oyun daha gelmeden patch çıkıyo
  • Oyun çoktan geldi senin haberin yok
  • hehe ne gunlerdi be hayatımın oyunuydu bf2 ama 512k net ve 1.7+5200fx sistemle ne guzel oynanyordu

şimdi laptop alıcam core2duo 1.83/core duoda olabilir)
    1gb ddr2 gf7400 falan nasıl olur single performans +512k ile(bu oyunu oynamak için mecburen sınırsız adsl lazım)

vaktim kalmadı o yuzden tum sayfaları okuyamıyorum min ve recommended sistem nedir?
  • oyunda el bombası alınamıyor.

ayrıca ilk verdiği silahla oynamak zorunda kalıyosun

sizde de böylemi?

acaba patch bunları düzelttimi
  • herkez cayır cuyur oynuyor kimse yardımcı olmuyor yardım etseniz iyi olacak oynamak için can atıyoz. 9800 pro ekran kartı var 1 gb ram oyunu açıyor 1-2 dk sonra oyundan atıyor low detailde zaten medium yapınca girer girmez atıyor. Ekran kartı driverinden kaynaklandığını sanıyom makinasa sp1 yüklü amd 2800 64 bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 18 Ekim 2006; 15:06:25 >
  • demoyu geri yükledim ben ... full unda çok eksik var... orjinalini almadıkça yaramaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sith -- 18 Ekim 2006; 17:48:35 >
  • saolun internetten indirecem full versiyonunu...
  • Single Player'da neden sadece 5 harita var onu anlayamadım?
  • açıkçası beğenmedim
  • abi biriniz bi cevap bile vermemişiniz ya helal olsun ne diyim..
  • açıkcası oyun beni açmadı bf2 biraz daha güzeldi..
  • Ver coşkuyu herkes kafasına göre takılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninja1975

herkez cayır cuyur oynuyor kimse yardımcı olmuyor yardım etseniz iyi olacak oynamak için can atıyoz. 9800 pro ekran kartı var 1 gb ram oyunu açıyor 1-2 dk sonra oyundan atıyor low detailde zaten medium yapınca girer girmez atıyor. Ekran kartı driverinden kaynaklandığını sanıyom makinasa sp1 yüklü amd 2800 64 bit.

işletim sistemin en az xp sp2 olmalı.Büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor.sp2 yi yükle düzelir.
  • Oyunu yükledimde açtım kara ekran gitmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BandeezGoneWild

Oyunu yükledimde açtım kara ekran gitmiyo

kardeş bu oyunun bozuk olmasından veya ekran kartı yetmezliginden kaynaklana bilir...
  • fear44 çok teşekkürederim bu aralar kimse birbirine cevap vermiyor. Yardımın için teşekkürler. Bir şey daha soracam sence 9800 pro çin hangi driverı kullanmalıyım. sp2 yükledim yine aynı sorun devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 19 Ekim 2006; 2:48:25 >
  • demoyu indirdim yükledim ama açmsaya çalışında d3x_**.dll hatası verdi
    directx 9.0c kullanıyorum
    bu ne tür bir hata.sizde olan varmı hiç
    ekran kartım 128 mb nvidia 9.0c kullanıyorum.bu hayat karşı ne yapmalıyımki
    açılsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

demoyu indirdim yükledim ama açmsaya çalışında d3x_**.dll hatası verdi
    açılsın?

Please be aware:
    In an effort to reduce download times the Battlefield 2142 Demo does not contain a DirectX installer. Please be advised that in order to play this demo players must have DirectX9 installed and should ensure that the d3dx9_29.dll is present in your C:\WINDOWS\system32. (alıntıdır)
    ((

Sistem 32 ile alakalı yüklenmemiş sanırım o dosyaya istersen tekrar yükle directx 9.0c yi umarım düzelir

http://www.electronicarts.co.uk/games/8414/4524/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMoKeWaY -- 19 Ekim 2006; 5:38:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Single Player'da neden sadece 5 harita var onu anlayamadım?

"Niye single player oynuyorsun ulen!" demek istiyor galiba ea bize Ben mantıklı bir açıklama bulamadım botların yapay zekası hoşuma gitti gayet güzel olmuş komut dinliyorlar ama tabi klay vuruluyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMoKeWaY

quote:

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

demoyu indirdim yükledim ama açmsaya çalışında d3x_**.dll hatası verdi
    açılsın?

Please be aware:
    In an effort to reduce download times the Battlefield 2142 Demo does not contain a DirectX installer. Please be ****ed that in order to play this demo players must have DirectX9 installed and should ensure that the d3dx9_29.dll is present in your C:\WINDOWS\system32. (alıntıdır)
    ((

Sistem 32 ile alakalı yüklenmemiş sanırım o dosyaya istersen tekrar yükle directx 9.0c yi umarım düzelir

http://www.electronicarts.co.uk/games/8414/4524/

gerekli dll yi system32 klasörüne koyunca oyun açıldı.ama bu seferde üyelik istiyor.bunu nasıl aşacağız yazarmısnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merak etmeyen adam -- 19 Ekim 2006; 12:33:56 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.