Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence kesın kaldırır sende ne yaptın daha gecen sene ıyı kartlardan secıldı 6600 gt
    quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Bende 6600 gt var oyunu kaldırırmı dersiniz.
  • point extendent 2 battlefiled2 modu bir indirin bir görün kaplamalar silahlar görüntü
    bekledigim gibi degil desert combat arsenal singleplayer 30 bölüm var oynayamiyacagin kadar harita
    bence erken cıktı silahlar acilmiyor 5 harita 3gb nereye gitmiş
  • beyler ben oyunu aldım (korsan) yükledim ancak hesap yaratmak istediğim de sürekli bu isim kullanılıyor dedi nese sonra kullanılmayan bi isim buldum sonra invalid cd-key dedi bu sorunu nasıl çözeceğiz ayrıca korsan oyunu nasıl online oynuyoruz. Detaylı bi açıklmama yaparsanız sevenirim
  • Baya güzele benziyo ilk fırsatta alıcam..
  • arkadaslar ben oyunu iki gundur sorunsuz oynuyorum ofline . bugun oyunu aciyorum loading ortasinda soyle bir yazi cikiyor:
    MEMORY.DLL:ALL ALLOC ATTEMPTS FAILED FOR SIZE-648054624
    Ben ramdan supelendim acaba yetersizmi kaliyor?hatta oyunu tekrardan yukledim gene ayni. ama iki gundur nasil oynayabildim sorunsuz halla anlayamadim.
    (tamam cozdum eger baska bir program arka planda calisiyorsa, mesela emule,ram yetmezligine neden oluyor. artik rami 2 lemenin zamani geldi ,yine para yine masraf)
    bilgisayar arabadan daha cok masrafli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 22 Ekim 2006; 19:14:19 >

• arkadaşlar bende oyunu yükledim açıldı açılmasına fakat ilerleyemiyorum, offline oynamak istiyorum alanı seçtikten sonra bil. yüklüyo sonrasında harita ve silahlar beliriyor seçim yapıp oyuna girmek istiyorum fakat olmuyor w, s, a, d tuşları çalışmıyor ilerleyemiyorum gerçi silahta gözükmüyor, mouse a dukundugum zaman harita tekrar karşıma geliyo.. en yapmam gerektigini anlayamadım hevesim kursağımda kaldı.. bi zahmet bilen arkadaşlar bi iki satır karalasa.. pek iyi olucak.. sevgi ve saygılarımla.. herkesin ramazan bayramını kullarım, hayırlı bayramlar
  • kadıköy yazıcıoğlunda bugün bu oyunu gördüm 5 cd fln'dı eğer siz bu oyun kendini aşmış bir oyun diyorsanız bu oyunun dvd'sini alıp arşivime koyucam ama bilgisayar yüklemicem belki daha sonraki zamanlarda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _moonbeam_

arkadaşlar bende oyunu yükledim açıldı açılmasına fakat ilerleyemiyorum, offline oynamak istiyorum alanı seçtikten sonra bil. yüklüyo sonrasında harita ve silahlar beliriyor seçim yapıp oyuna girmek istiyorum fakat olmuyor w, s, a, d tuşları çalışmıyor ilerleyemiyorum gerçi silahta gözükmüyor, mouse a dukundugum zaman harita tekrar karşıma geliyo.. en yapmam gerektigini anlayamadım hevesim kursağımda kaldı.. bi zahmet bilen arkadaşlar bi iki satır karalasa.. pek iyi olucak.. sevgi ve saygılarımla.. herkesin ramazan bayramını kullarım, hayırlı bayramlar

arkadaşlar olayı kavradım meğersem haritada elemanı seçmek gerkiyomuuşşş..

buarada belirtmek isterim ki oyun mükemmel..
    şiddetle tavsiye ediyom

• ya neden böyle sorunlar var çogu kişi ben oraya giremiyorum bilmem şöyle hata veror filan diye mesajlar atmış neden oyun çok mu sorunlu?
  • Oyunda hiçbir problem yok.
  • Bende oyunu ingiltereden orjinal aldım inşallah cd bu hafta gelirde bf2142 nin tadını çıkartırım Bu oyunu orjinal alın yoksa ranked serverlara giremezsiniz ranked olmayınca zaten tadı çıkmıyor oyunun.Bf2 den 2142 ye geçicekler nicklerini EA ya kaydettirirlerse bir üst rütbeye otomatik geçme ve unlock silah haklarınız oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EncoMaster -- 23 Ekim 2006; 19:22:18 >
  • quote:

arkadaşlar olayı kavradım meğersem haritada elemanı seçmek gerkiyomuuşşş..

quote:

arkadaşlar ben razor diye bir elemanın linklerinden indirdim oyunu fakat online login olamıyorum internet bağı değil diyo.Oyun korsan zatende crack falan varmı bunun için yardım ederseniz çok sevinirim

korsan ile online oynayamazsin cok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 23 Ekim 2006; 23:37:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

ya neden böyle sorunlar var çogu kişi ben oraya giremiyorum bilmem şöyle hata veror filan diye mesajlar atmış neden oyun çok mu sorunlu?

Onlar kopya oyun kullananlar hatta kullanmayı beceremeyenler diyelim biz kısaca
  • Yaşam şartları belli arkadaşlar durumu olan orjinal olmıyansa sahte olanı alıyor amaç yardım etmek değilmi?Yardırgamak yerine yardımcı olalım birbirimize!bora879 razor kullanıcısı hakkında pm at yardımcı olayım detaylı bir şekilde!
  • smokeway sana pm attım cevaplarsan sevinirim
  • sahsen ben hic begenmedim demo sunu online oynadim hosuma gitmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

sahsen ben hic begenmedim demo sunu online oynadim hosuma gitmedi

+10000
  • ya single player da bu silahlar neden açılmıyor.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.birde single playerde oynarken bazı kapıları açmak istiyorum ama açmıyor.üzerinde kilit resmi var.acaba oyun korsan olduğundan danmı oluyor.yani kısaca bu oyunu single player nasıl oynayacaz bi yolu varmı acaba arkadaşlar.
    yoksa gidecek o kadar emek.yavv[simage][/simage]
  • Oyunu İsteyenler İçin gamezop net adresine girsin, . öncesi kelimelerin yerini değiştirin
  • ewt oyunu buldum 2cd olarak gidip alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.