Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şimdi bu oyun orjinal olarak satılmıyor mu hiç bir yerde ? Ya da internetten eadownloader yardımı ile indirsem, serial number felan bu tip şeyler sorun yaratır mı . ben orjinal almayı düşünüyorum bir yardım ederseniz çok makbule geçer. Ayrıca herkes birşey diyo BF 2 böyle değildi. Neyse artık şimdiden teşekkürler.
  • ohooooo daha 136 yıl var şimdiden oynanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burti35 -- 27 Ekim 2006; 22:48:58 >
  • sağol cevabın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Bah

sağol cevabın için

yok ben oyunun adıyla ilgili kafa buldum. senle ilgili değil yanlış anlama. kızıyorum şu gelecekle ilgili oyun yapanlara da ondan. hani "uzay 1999" diye kutu oyun vardo kağıtlarla oynanırdı, hani nerde ? 1999 geçti daha dünyaya inen resmi uzaylı yok. kafa bulduğum oyunun adı !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: burti35

quote:

sağol cevabın için

yok ben oyunun adıyla ilgili kafa buldum. senle ilgili değil yanlış anlama. kızıyorum şu gelecekle ilgili oyun yapanlara da ondan. hani "uzay 1999" diye kutu oyun vardo kağıtlarla oynanırdı, hani nerde ? 1999 geçti daha dünyaya inen resmi uzaylı yok. kafa bulduğum oyunun adı !!!

+1 indiririz önemli değil

• al sana uzaylılar...

Uzaylıl@@@@r!!!
  • ya arkadaslar demo oynuyorum punkbuster server beni atiyor programi indirdim ama nasil calisdigini bilmiyorum bu nasil olcak BF2142 de oyun demo tsk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 28 Ekim 2006; 2:31:04 >
  • abi ayrıca oyun BF 2142 değil olsa olsa 2042 olmuş. abartmışlar biraz. o kadarda yenilikçi şeyler yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burti35

quote:

sağol cevabın için

bende kötü anlamda demedim zaten.
  • oyunu kurdum ama oyun başladıktan 10-15 saniye sonra exe dosyası hata veriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

ya arkadaslar demo oynuyorum punkbuster server beni atiyor programi indirdim ama nasil calisdigini bilmiyorum bu nasil olcak BF2142 de oyun demo tsk.

bendede bu sorun var... yokmu çözümünü bilen ?
  • arkadaslar silah lari acmanin yolu yokmu alamiyoz ama botlar aliyor mühümmati bot ölsede silahını alalim diyemi bekliyecegizzz
    razor 1911 bir mail atin cözsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

arkadaslar silah lari acmanin yolu yokmu alamiyoz ama botlar aliyor mühümmati bot ölsede silahını alalim diyemi bekliyecegizzz
    razor 1911 bir mail atin cözsün

Valla birkaç kere oynadım snigle olarak sonra sıktı bende botların kullandığı kitlerin full techizat olduğunu sonradan farkettim :) Hemen bir bot öldürüp kitini kapıyordum yerden :) Ama genelde hep anı kitleri kullanıyorlar halbuki oyunda bir sürü kit kombinasyonu var seçme şansımız olsaydı güzel olurdu. Singleda bütün kilitleri açmanın bir yolunu bulursanız büyük harflerle yazın şuraya lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: Sith

quote:

ya arkadaslar demo oynuyorum punkbuster server beni atiyor programi indirdim ama nasil calisdigini bilmiyorum bu nasil olcak BF2142 de oyun demo tsk.

arkadaslar bu punkbuster nasil olcak indirdim ama nasil kuruldugunu bilmiyorum bi yardim edin artik tsk.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sith

quote:

arkadaslar bu punkbuster nasil olcak indirdim ama nasil kuruldugunu bilmiyorum bi yardim edin artik tsk.

suraya kimse bi el atmiycakmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninja1975

herkez cayır cuyur oynuyor kimse yardımcı olmuyor yardım etseniz iyi olacak oynamak için can atıyoz. 9800 pro ekran kartı var 1 gb ram oyunu açıyor 1-2 dk sonra oyundan atıyor low detailde zaten medium yapınca girer girmez atıyor. Ekran kartı driverinden kaynaklandığını sanıyom makinasa sp1 yüklü amd 2800 64 bit.

Dostum aynı sorun bende vardı cd'nin yanın da gelen directX kurdum sorun düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orjinalden alıntı: ninja1975

herkez cayır cuyur oynuyor kimse yardımcı olmuyor yardım etseniz iyi olacak oynamak için can atıyoz. 9800 pro ekran kartı var 1 gb ram oyunu açıyor 1-2 dk sonra oyundan atıyor low detailde zaten medium yapınca girer girmez atıyor. Ekran kartı driverinden kaynaklandığını sanıyom makinasa sp1 yüklü amd 2800 64 bit.

Dostum aynı sorun bende vardı cd'nin yanın da gelen directX kurdum sorun düzeldi

Dünden beri sorun yoktu bugün yine attı oyundan

• Arkadaşlar bu oyunun demosunu flasgetle indirebileceğim bir link verirmisiniz. Şimdiden thankyou... :)
  • Ya arkadaşlar ben oyun kurdum.Oyuna giriyorum single player de bi yer kuruyorum ama bölüme başladıgım zaman oyun kasıyor!!! sizce neden olabilir? Acaba ekran kartımdan mı die düşündüm ama onuda yeni driver yükledim.Görüntü ayarları kaç olması gerekir sizce??

NoT: ekran kartı GEforce FX5500 256 mb
  • Unlock Mod

Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum mod oyunda kilitli olan silah ve eşyaların bir kısmını açmaktadır. Fakat şöyle br sorun var, alacağınız silahları "customize" ekranında siz seçmiyorsunuz. Modu hazırlayan kişi her birime kafasına göre silah ve eşya eklemiş. Siz de bu şekilde kullanmak zorundasınız:

Modun yayınlandığı forumdaki mesaja link veriyorum. Dosyayı rapidden veya filefrontdan çekebilirsiniz:

http://battlefieldsingleplayer.planetbattlefield.gamespy.com/forums/index.php?showtopic=6176

Not: Modu kullanabilmeniz için 1.01 patch'in yüklü olması gerekmektedir.

Bu da başka bir mod. Bu mod aynı zamanda silahların atış gücü, hızı gibi şeylerle de oynama yapıyor. Bu yüzden ben bunu denemedim. İlgilenen olur diye koyuyorum:

http://www.soloflock.com/other/2142_Unlocks_V4.1.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 4 Kasım 2006; 10:11:18 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.