Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopya yükleyenler patch i yükleyebiliyor mu? Yani patch çalışıyor mu? Bu 5 tane harita dışındaki haritaları nasıl oynayacağız? Bu multiplayer kısmında farklı haritalar var. Onları en azından botlarla nasıl oyanayabiliriz? Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar demo oynarken hep BF2142.exe hatasi veriyor sonra masa üstüne atiyor neden olabilir simdiden tsk ler.
  • sorunu hallettim
  • bu ara nie sing. playerde 5-6 tane map var. ayıp ya bunlara oyun 3,5 GB map yok.
    daha yeni başladım B. F 2142 'e ilk defa BF oynurum biraz karışık geldi tavsiye var mı ?
  • arkadaşlar şu oyunun silahlarını vede oyun klasörü içinde görülen fiğer haritaları nasıl açacağımızı bilen varsa anlatsın artık ya.
    yada bilen birilerine yönlendirsin.
    oyun çıkalı kaç gün oldu hala kırılamadı yav.
  • Bf 2142 de Verdun haritasını 10 tane (5 EU 5 PAC) mac eklenmiş olarak oynamak isteyen varmı? Eğer varsa e-mail atın. Gerekli object dosyasını gönderiyim.
    (Bot sayısını nasıl arttıracağınızı bildiğinizi kabul ediyorum!! )
  • Ben oyunu beğenmedim.
  • arkadaşlar bende kurdum oyunu ama nasıl çalıştıracağım bir yere kayıt mı olmam gerekli çözemedim durumu bana biri kurulum bittiktn sınra ne yapmam geekli onu anlatabilir mi?
  • Orjinal aldım online gayet zevkli 10 gündür oynuyorum
  • Logon olamıyorum bir türlü biri bana yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thermaltake

Orjinal aldım online gayet zevkli 10 gündür oynuyorum

Bende 2 gündür alıyorum orj. aldım. Ama şöyle bir sorun var bazı serverlarda aldığım puanlar server ranked olmasına rağmen rütbe atlamamı sağlamıyor puan artıyor ama türbe gelmiyor ea da bir sorun mu var diye düşünürken başka bir servera girdim ve atlamam gereken rütbeleri birden atladım arka arkaya neden oldu bu şimdi anlayamadım?

Birde oyunda bug bulmuş millet haybeden puan alıyosun transport ship ile su gibi puan topluyorlar birinin 2500 puan yaptığını gördüm bir round da ki bu imkansız birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz183

Bf 2142 de Verdun haritasını 10 tane (5 EU 5 PAC) mac eklenmiş olarak oynamak isteyen varmı? Eğer varsa e-mail atın. Gerekli object dosyasını gönderiyim.
    (Bot sayısını nasıl arttıracağınızı bildiğinizi kabul ediyorum!! )

Diğer haritalarda (BOT) sayısının nasıl arttırılıcağını çoğu kişi bilmiyor bunu ayrıntılarıyla yazarsan seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMoKeWaY -- 15 Kasım 2006; 23:51:30 >
  • Ya bende cerbere landing denilen haritayı yüklerken memory sanity error verip oyundan atıyor asaplarım bozuluyor sonra bir türlü çözemedim gitti EA yada mail attım cevap gelmedi
  • radeon 9800 desteklermi ?
  • yaw GFBurak
    nasil hallettin????? sorunu ya bana da soyle de kurtulim bu eziyetten bneide ikidebir ur connection has been lost diyo bazen de masa ustune atiyo exe hatasi veriyo anlamadim hicbirsey daha onceki oyunlarda boyle olmamisti battlefield2 de olmamisti benim pc 3.06 1gb ddr ram niva6200gforce 160 gb harddisk var ya artik bundada oyun gidiyosa at cope gitsin o oynu kimse oynayamazki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimyzc -- 17 Kasım 2006; 11:47:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovecomesagain

radeon 9800 desteklermi ?

Destekler. Rahatca oynayabilirsin. Bende de Mobility X700 var problemsiz oyunuyorum.
  • teşekkürler dostum
  • oyunu bu gün aldım dvd olarak kurmak gerekmiyo direk bşlatıyor.

ama account istiyo.. new account diyorum bağlantı yok diyo.. nasıl yapıcaz.. giremiyorum oyuna..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dQuSsel_mavi

yaw GFBurak
    nasil hallettin????? sorunu ya bana da soyle de kurtulim bu eziyetten bneide ikidebir ur connection has been lost diyo bazen de masa ustune atiyo exe hatasi veriyo anlamadim hicbirsey daha onceki oyunlarda boyle olmamisti battlefield2 de olmamisti benim pc 3.06 1gb ddr ram niva6200gforce 160 gb harddisk var ya artik bundada oyun gidiyosa at cope gitsin o oynu kimse oynayamazki

buraya bak buraya yazmisdim ben eger online oynarsan beni eklersin listene GFBuri ok görüsmek üzere.

http://forum.donanimhaber.com/m_10350469/tm.htm

• Ya Ben Single Player Yapamadım Yardım Edin
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.