Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sado06

Selam arkadaşlar...

Çözüm bulabilirmiyim acaba diye gezinirken foruma denk geldim ve üye oldum...

Bu akşam battlefield 2142 nin orjinali ni aldım ve yükledim. Sitesine giderek nick ve isim kaydı yaptım.www.eagames.com dan....

Multiplayer kısmına giriyorum ama maalesef hiç bir server vermiyor...bomboş ekran bakışıyoruz...

İlk defa böyle bir şeye rastladım. diğer battlefield serileride var online oynadım hep ama hiç böyle bir sorun olmamıştı...

Ne yapmalıyım nasıl nereye ne şekilde kayıt yaptırmalıyım ki serverları sunuma versin bu oyun ?

Bilgisi olup yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

1.06 yamasını yükle

• quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

ya arkadaslar su benım soruna bı yardım edın oynayamıyorum oyunu acılıyor exe hatası verıp kapanıyor 3 mesaj ustdede konuyu ele almıstım ama bı acıklama yapan yok yardım plsssss

arkadasim bende de exe hatasi veriyordu ve ben söyle hallettim oyunu ac ve orda option ayarlara gir sirasiylan SOUND bas orda VOICE -OVER IP var onu deaktiviren yap yani NO sec ondan sonra sorunun kalmaz rahatca oynarsin saygilar. baska hatada olabilir ama ben hepsi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 27 Kasım 2006; 0:22:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Oyunu aldım ama beğenmedim bf2 daha kapsamlı herşey çık ama bf2142 de silahlar kısıtlı.Bence bf2

+1 bf2 nin tırnağı olamaz bırak alamyı indirdiğime pişman oldum
  • Hunter_one ...eyvallah kardes saolasin yukledim ve serverlar dizildi boncuk gibi ...

Ayrica oyunun o kadar guzel bir oyun degil bence battlefield 2 yi dahada gelistirilmis bir seri olarak devam etselerdi daha iyi olurdu...akla mantiga sigmayan gercekcilikten uzak bir oyun olmus. oynarken realite ile bir baglanti kurulamamasi cabuk sIkIlmaniza neden oluyor...birde daha nefes almadan o kadar agir bir silah taramasi altinda hemen oluyorsunuz...

bir arkadas oyunun orjinalini nasil bulurum demis onceki sayfada...BIMEKS satis noktalarinda pesin fiyatina 15 takside satiyorlar ...
  • arkadaşlar ben emule 'den DVD download ettim 3.2GB fakat account bölümünü atlatamadım, nasıl kurtulurum bu zıkkımdan, bi test etmek istiyorum oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hie

arkadaşlar ben emule 'den DVD download ettim 3.2GB fakat account bölümünü atlatamadım, nasıl kurtulurum bu zıkkımdan, bi test etmek istiyorum oyunu.

al bendende o kadar. single'a nasıl giricez
  • profile diye bir zip dosyası vardı. razor'un içinde çıkardım profile olarak attım. oyun klasörüne fakat hala üyelik istiyor. single'ı bulamadım bir türlü. Bşka bir işlem mi yapmam gerekiyor?
  • bf 2142 yi kimse bana önermiyor oynayanlara soruyom alayımmı?
  • Serisi bende var, ve ben Battlefield oyuncusuyum, oyunu almak bana maddi açıdan bir zorluk vermez diyorsan AL...

Kaliteli bir oyun ama, gelecek diye zihinlerde canlandırılan realiteden gerçeklikten uzak uzay çağı denilen bir ortamda yaşanıyor...oynarken realite ile bir baglanti kurulamamasi benim için cabuk sıkılmalara neden oluyor...Battlefield 2 yi sabahlara kadar oynarım ama 2142 yi iki saat sonucunda kapattığım oluyor...

Beni sıkmaz ben oynarım diyorsan kalite açısından alınır bir oyun..neticede Online özelliğine sahip..

• arkadaslar ben simdi demo oynuyorum online olarak ama orginalinimi almam gerekiyormu online oynamak icin ? orginalini almaya degmez cünki bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 29 Kasım 2006; 13:39:52 >
  • arkadaşlar bu oyunu 1280*1024 çözünürlükte nasıl çalıştırca allah aşkınaa??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sado06

Hunter_one ...eyvallah kardes saolasin yukledim ve serverlar dizildi boncuk gibi ...

Ayrica oyunun o kadar guzel bir oyun degil bence battlefield 2 yi dahada gelistirilmis bir seri olarak devam etselerdi daha iyi olurdu...akla mantiga sigmayan gercekcilikten uzak bir oyun olmus. oynarken realite ile bir baglanti kurulamamasi cabuk sIkIlmaniza neden oluyor...birde daha nefes almadan o kadar agir bir silah taramasi altinda hemen oluyorsunuz...

bir arkadas oyunun orjinalini nasil bulurum demis onceki sayfada...BIMEKS satis noktalarinda pesin fiyatina 15 takside satiyorlar ...

Birşey değil BF2 oynayanlar bf2142 ye pek sıck bakmıyorlar bende bf2 oynadım ama çok değil bf2 yi orjinal alamamıştım içimde kalmıştı bende bari bf2142 yi alayım dedim daha iyi birşey bekliyordum ama bu çıktı olsun çok kötü değil ama ...

• Beyler şu single player işini yapabilen yok mu?

Kullanıcı adı: Razor1911 Şifre: Razor1911 yazıyorum genede olmuyo.

Birisi nasıl yapıldığını söylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Unlock Mod

Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum mod oyunda kilitli olan silah ve eşyaların bir kısmını açmaktadır. Fakat şöyle br sorun var, alacağınız silahları "customize" ekranında siz seçmiyorsunuz. Modu hazırlayan kişi her birime kafasına göre silah ve eşya eklemiş. Siz de bu şekilde kullanmak zorundasınız:

Modun yayınlandığı forumdaki mesaja link veriyorum. Dosyayı rapidden veya filefrontdan çekebilirsiniz:

http://battlefieldsingleplayer.planetbattlefield.gamespy.com/forums/index.php?showtopic=6176

Not: Modu kullanabilmeniz için 1.01 patch'in yüklü olması gerekmektedir.

Bu da başka bir mod. Bu mod aynı zamanda silahların atış gücü, hızı gibi şeylerle de oynama yapıyor. Bu yüzden ben bunu denemedim. İlgilenen olur diye koyuyorum:

http://www.soloflock.com/other/2142_Unlocks_V4.1.zip

1. linktekini kurdum ve de oldu silahlarin hepsi açıldı eline saglık.
    Ahh bi de online oynuyabilsem orj. alipta

Ogrenci milleti hali iste para kalmadı bu ayda cepte pederden para istesemde gondermez artik.

Birisi su legal olmuyan yollardan oyunu oynuyabiliyosa haber versin oyun çok fena sardı.ilk çıktıgı gunden beri oynuyorum bu battefield i, herkes 2 guzeldi diye tutturmuş ama bu ondan daha da guzel.

• quote:

Orjinalden alıntı: McJoe

quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Unlock Mod

Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum mod oyunda kilitli olan silah ve eşyaların bir kısmını açmaktadır. Fakat şöyle br sorun var, alacağınız silahları "customize" ekranında siz seçmiyorsunuz. Modu hazırlayan kişi her birime kafasına göre silah ve eşya eklemiş. Siz de bu şekilde kullanmak zorundasınız:

Modun yayınlandığı forumdaki mesaja link veriyorum. Dosyayı rapidden veya filefrontdan çekebilirsiniz:

http://battlefieldsingleplayer.planetbattlefield.gamespy.com/forums/index.php?showtopic=6176

Not: Modu kullanabilmeniz için 1.01 patch'in yüklü olması gerekmektedir.

Bu da başka bir mod. Bu mod aynı zamanda silahların atış gücü, hızı gibi şeylerle de oynama yapıyor. Bu yüzden ben bunu denemedim. İlgilenen olur diye koyuyorum:

http://www.soloflock.com/other/2142_Unlocks_V4.1.zip

1. linktekini kurdum ve de oldu silahlarin hepsi açıldı eline saglık.
    Ahh bi de online oynuyabilsem orj. alipta

Ogrenci milleti hali iste para kalmadı bu ayda cepte pederden para istesemde gondermez artik.

Birisi su legal olmuyan yollardan oyunu oynuyabiliyosa haber versin oyun çok fena sardı.ilk çıktıgı gunden beri oynuyorum bu battefield i, herkes 2 guzeldi diye tutturmuş ama bu ondan daha da guzel.

+1903
    hocam ağzından bal damlıyo ama aynen dedigin gibi ogrenci adam ve orjinal oyun tabirleri nedense yanyana duramıyo....

• YA BAK BEN OYUNU BİZİM OYUNCUDAN ALDIM DVD BENDE DE ŞİFRE SORDU BEN RAZOR1911 YERİNE 1111 YAZIYORUM SONRADA ÇIKAN RAZOR1911 İ SEÇİP OYUNA GİRİYORUM

BEN BU OYUNDA SADECE SİLAH AÇMA İŞİNİ HALLEDEMEDİM
  • Korsan oyunda nasıl giriş yapıcağımızı sonunda buldum. Cd nin içinden çıkan profil dosyalarını oyunun klasörüne atmıyoruz. Belgelerimdeki Battlefield2142 klasörünün içindeki Profiles klasörüne atıyoruz
  • Ben direkt BF2142 klasörünün içine attım... Çalışıyor ama oyuna daha ısınamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

Korsan oyunda nasıl giriş yapıcağımızı sonunda buldum. Cd nin içinden çıkan profil dosyalarını oyunun klasörüne atmıyoruz. Belgelerimdeki Battlefield2142 klasörünün içindeki Profiles klasörüne atıyoruz
  • 19 aralık 2006 itabariyle EA BF2142 v1.10 güncellemesini çıkarttı

Düzeltilen hatalar şunlardır:
    - GameSpy Veritabanı geliştirilmiş
    - Arabalarda sonsuz mermi verme düzeltilmiş.
    - Demo pack'lar titanların alt kısımına üst kısımına koyulamıyacak
    - Ranklar ve skorlar düzgün gösterilecek
    - Oyundaki haberler bölümü yavaşlatılmış
    - Uçaklardaki TV missile lag'ı düzeltilmiş
    - Normal server port'u 17567 olarak değiştirilmiş
    - Punkbuster: PB client dosyaları güncellenmiş
    - Ve daha fazlası

İndirebileceğiniz adres

http://www.fileplanet.com/169168/160000/fileinfo/Battlefield-2142-Patch-v1.10

http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2142/1.10/Battlefield_%202142_Server.exe

Not:Alıntıdır...

• This server only allows players with unmodified content to join revert your version of Battlefield 2142 to the current official version to join...

Her hangi bir servera girerken yükleme bittikten sonra bu mesaj çıkıyor. Ne anlama geliyor acaba. son patchını yükledim. Ve oyun orjinal. Bir zahmet bilen varsa söyleyebilirmi. Şimdiden teşşekkür...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.