Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu battlefield coq güzel bir oyun haqqattende otnamanızı tawsiye edrim okey???
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

quote:

Orjinalden alıntı: dQuSsel_mavi

yaw GFBurak
    nasil hallettin????? sorunu ya bana da soyle de kurtulim bu eziyetten bneide ikidebir ur connection has been lost diyo bazen de masa ustune atiyo exe hatasi veriyo anlamadim hicbirsey daha onceki oyunlarda boyle olmamisti battlefield2 de olmamisti benim pc 3.06 1gb ddr ram niva6200gforce 160 gb harddisk var ya artik bundada oyun gidiyosa at cope gitsin o oynu kimse oynayamazki

buraya bak buraya yazmisdim ben eger online oynarsan beni eklersin listene GFBuri ok görüsmek üzere.

http://forum.donanimhaber.com/m_10350469/tm.htm

kanka hersey icin sagol ama ben sildim o oyunu bi zevk alamadim ama eklersem bddy liste eklicem seni tekrar sagol aga yardim icin

• arkadaşlar bu oyunu aldım ama single player sarmıyo demoyuda indirdim oda hep aynı harita sıkıntı veriyor orjinal alcak paramda yok bu oyunu cod 2 gibi online oynayamıcazmı illaki orjinalmı gerekiyor craclenmiş bi server yokmu ben online oynamak istiom bişey duyan gören varsa lütfen yazsın
  • Hamachi den oyna sende.
  • aga bn oyunu açtım account name ve password bölümüne ne yazıcaz yazmayı geç internete bile bağlanmadı dio
  • hamachiden oynayan arkadaşlar varsa hamachi adlarını yazabilirmi
  • ya arkadaşlar benim bi ping sorunum war, diğer oyuncuların ping'i 87 felan,benimki 186'larda dolaşıyo,dolayısıyla kick. yardım lütfen javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))
  • sırf online oynayabilmek için oyunun orjinalinin siparişini verdim umarım beklediğimgibi çıkar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: agabaran

sırf online oynayabilmek için oyunun orjinalinin siparişini verdim umarım beklediğimgibi çıkar :D

hmm bu arada hocam şunuda belirteyim eğer yurtdışından sipariş verdiysen ea bazı firmalarla anlaşmış durumda anlaştığı firmalardan birinde bf 2142 alırsan sana yanında genellikle kimsede bulunmayan oyun içi bi assault silahı var sadece ea nın anlaştığı yerden alanlar için... Scar 11-ar eğer anlaşmalı bir firmadan almışsan ea dan aktive edebilirsin silahını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: computermaniac

ya arkadaşlar benim bi ping sorunum war, diğer oyuncuların ping'i 87 felan,benimki 186'larda dolaşıyo,dolayısıyla kick. yardım lütfen javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))

1) Daha az kişilik serverlere girmelisin,
    2) Amerika değilde avrupa serverlerine girmelisin,
    3)Ağ üzerinden download-upload yapacak herhangi bir başka programı kapatmalısın,
    4)Ping sınırı olmayan veya yüksek tutulan serverler var onlar bizim için daha ideal olacaktır,

• quote:

Orjinalden alıntı: half life

This server only allows players with unmodified content to join revert your version of Battlefield 2142 to the current official version to join...

Her hangi bir servera girerken yükleme bittikten sonra bu mesaj çıkıyor. Ne anlama geliyor acaba. son patchını yükledim. Ve oyun orjinal. Bir zahmet bilen varsa söyleyebilirmi. Şimdiden teşşekkür...

Dosya yapında bozukluk meydana gelmiş oyun silinip tekrar yüklenirse patchlerle birlikte düzelcektir.
  • Yaw Bence Batlıfield 2 daha güzeldi ben bu oyununa bir türlü alışamadım...
  • saolasın Splash, de ayıptır sorması hangi server'ın avrupa server'ı olduunu nerden bilicem? :D
  • ya ben alışmasına alıştım da bu oyunda sniper olmak çok zor...
  • bence sıkıcı oyun çok sıkıyor bf2 daha güzeldi...
  • single player da neden 4 harita vardı birde neden single playerdaki haritalarda titanlar yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: computermaniac

saolasın Splash, de ayıptır sorması hangi server'ın avrupa server'ı olduunu nerden bilicem? :D

ya hocam yanında nl yazar uk yazar mesala benim pingim genelde racklagenin serverlerinde düşük oluyo... 4 net players almanyanın ama ordada yüksek oluyo ara sıra
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

single player da neden 4 harita vardı birde neden single playerdaki haritalarda titanlar yok

benimkinde 5 harita var...sıkmaya başladı...bunları arttırmanın yolu yok mu??
  • Ek paketi çıkacak 30 Mart'ta onla devam edersiniz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k1ng

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

single player da neden 4 harita vardı birde neden single playerdaki haritalarda titanlar yok

benimkinde 5 harita var...sıkmaya başladı...bunları arttırmanın yolu yok mu??

level dergisinin verdiği battlefield 2142 booster pack e baktığında bir kaç tane haritada veriliyor hem oyunun resmi sitesinde haritalar var ama botlarlamı oynalınıyo bilmem

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.