Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EA Linkten indirin
    yada burdan -->http://ww1.electronicarts.co.uk/downloads/2513/

boyut 267.6MB
  • Harita ve silahlar için patch bulan varmı acaa önceki sayfalardaki biraz karışık
  • Guzel bir oyuna benziyor
  • Yahu arkadaşlar bu accunt name ile pass'i nasıl geçebilirim. Birileri cevap versin. Es geçmeyelim lütfen
    (crack ve profil dosyalarını yükledim)
  • KaraKaplan_TR arkadaşımızın accountu hacklenmiştir. Son bir kaç gündür KaraKaplan_TR adına atılan mesajlar ve imza kendisine ait değildir. Böyle bir büyük bir forumun hackleneceği aklıma gelmezdi.
  • Selam Beyler

Ben KaraKaplan_TR

benim 26.02.2007 den beri siteye giremiyorum ve kendi kendime diyorum acaba yine bi yasaklamami aldim ne bileyim

bir kere yazi yazma yasagi aldim (tartistigim kis arkasi kuvvetli cikti ) ama bir kere bile kirici yada ahlak disi bir sey demedigim halde neyse
    onu unuttum
    sonra mesaj yaziyorum ve clan arkadaslarini mail atiyorum bi bakin diye aldigim cevaplar senin orda mesajin yokki neyse bunuda umursamadim
    simdide
    bunu farkettim google sayesinde GTR Clan yazdim ve direk KaraKaplan_TR prfiline girdim

GayTR , Gay türkyie.com gay bilmemne falan yani hicmi dikkat etmedini Adminlere soruyorum
    ufacik seyler görürsünz ve uzaklasitririsiniz aradan 10 gün gecmis

26.02.2007 tarihinden buyana KaraKaplan_TR accoumla buraya giremiyorum ve Mr. Beyaz tavsiyesi üzerine OLAMAZ diye account actim
    ve sikayetimi iletim

küfür edecem ama sonra yine uzaklastirilacam ama hakkediyorlar vallah neyse bende kalsin

cok ayip

Lütfen IP sinden bakin accsesLOG dosyasna arasitma yapin lütfen

saygilar Kaplan

www.battlefield-turkiye.com da böyle seyler asla ve asla olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olamaz -- 5 Mart 2007; 12:19:19 >

• Tulcuptan kazandıgım orj dvd BF 2142 sahane oyun cıktı.. gece gunduz fena sardı :) corporal master falan oldum 4500'e ulastım... 2 gunde bir yeni birseyler unlock edebiliyorum.. hoş oyun.. fransız 3 tiple kanka falan oldum ahaha Buddy kısmına eger orj olupta oynayanınız varsa eklesin.. kullanıcı adım Weekendertr

geceleri fransiz italya ingiltere ve hollanda sunucularinda 65 70 ping görüyorum 1mbt baglantiyla
  • '''Ben Karakaplan_TR (GTR Clan Lideri)

Selam Weekendertr

türklerin bulustugu bi Sunucuda senide görmek bizi cok memnun eder
    maalesef sunucuya girmek co zor 24/7 full

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

beni ve arkadaslari eklemek icin burdaki Clan listesinden ekleyebilirsin Buddy listeye GTR Clan

server genelde full oldugu icin Teamspeak indir ve bize katil hemen atilir biriserverden :) download Teamspeak Fullspeed

Sagilar KaraKaplan_TR

post scripto eger elinde imkanlar varsa yeni ekpaketinide indir Norther Strike :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olamaz -- 8 Mart 2007; 9:36:46 >

• byler bu oyunu ofline nasıl oynıcam hesap almadan?????????
  • buna cevap yokmu?
    quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Harita ve silahlar için patch bulan varmı acaa önceki sayfalardaki biraz karışık
  • sanırım hala yok
  • merhaba BF sevenleri

BF2142 Voice setup , mikrofon sesini algılamıyor. Sol tarafındaki , sesin gelmemesi nedenlerini okudum ama mikrofonum doğru düzgün çalışıyor . CoD 2 Serverlarında rahatça konuşabiliyorum. Sıra , BF2142 DEMO su için ses ayarına geldiğinde , olmuyor ? Bu sorunun çözümünü bilen varmı ?
  • Bu arada , BF2142 ile olan görüşümü bildireyim.

BF2 kıyasla , bazı eksiklikler olduğu söylenebilir(örn, realite dışı olması , Silah seçeneğini az olması vb.)

fakat...

Bu oyunda ilgimi çeken şey , belki size biraz garip gelicek ama , tıpkı offical sitesinde yazdığı slogan gibi

" Savaşın Geleceği " yada " Geleceğin Savaşı" da dersek yerinde olur.

Dünya 'nın yeni bir buzul çağı ile karşılaşması... İşte , bu şiddetli afetten sonra , dünyanın kendisini yenilemesi . Tıpkı , siyasi birliklerin kendisini yenilediği gibi . EU ve PAC . Yaşanılabilir yerlerin ve hayati ihtiyaçların kısıtlı olması , insanların , yeniden , bir arayış içine girmesi... Oluşmaya başlayan yeni güçlere karşı tepki gösteren farklı güçlerin , siyasi birliğini tamamlayamamış toplulukların , ve daha bir sürü oluşumların , çatıştığı , "buzul cehennem" olması....Otoriteye karşı halkın isyanları , açlık , sefalet ,adaletsizlik , terör... İşte bu Kabusta , ayrılığa düşmüş , iki " GÜÇ " ün , çıkar çatışmaları...
    Daha doğrusu devletlerin çıkar çatışması , genel anlamda , " askeri çatışma " anlamına gelir

İşte ben BF2142'nin DEMO sunu bile oynarken , bu duyguyu , sık sık hissediyorum. İşte bu duygu , beni bu oyuna ısındıran tek şey. Bunu saymazsak , oyunun arayüzü de pek fena sayılmaz. Yeni silahlar , teçhizatlar da , idare eder. Bi de unutmadan söyleyeyim , Eğer ONLİNE olmasaydı , zaten , karalisteme eklenmişti bile.

BF2 de güzel , buda güzel. Henüz BF2 nin orjinalini alamadım ve Radeon X550 , 512 RAM e sahibim. LOW da oynuyorum ama yinede eğleniyorum. Garanti kapsamında , 1 GB RAM e yükselttiğimde , ekran kartı 512 ye yükselicek. E bu da benim doğal olarak , daha da eğlenmemi sağlıyacak.

BF2 de oynarım , BF2142 de . Fark Yapmaz [:P]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---BORIS--- -- 17 Mart 2007; 22:49:39 >

• Arkadaşlar yardım edin oyunu kurdum ama benden account name istiyo ea games in sitesine girdim ama kayıt yapabilcegim bi yer bulamadım.Account Name ve passortu nerden almam gerekiyo Yardım edin
  • Arkadaşlar ben bu oyunun kopyasını almayı düşünüyorum.Amacım online degil single için alıyorum.Kopya cd de singleplayer varmı?
  • beyler ben oyuna girdikten 5dk sonra atıyo hata raporu veriyo sorun dvd demi yoksa pc demi
    amd athlon 3200
    1gb ddr 400
    fx 5500 256mb gf
  • Arkadaşlar ben BF2142 aldım.Arkadaşımda çalıştı fakat ben part1'i kopyalarken 10 sn kala şu hatayı alıyorum.

veri hatası(döngüsel artıklık denetimi).

Bir çözümü varmı arkadaşlar?
  • ya arkadaşlar 7 kişi sormuş birde ben sorayım kimse cevap vermiyor lütfen bilen arkadaş söylesin şunu ofline nasıl oynanır bu... bide account name falan var gecemedık henuz oraları onları gectıkten sonramı asıl menu gelıyor yardım please.....
  • Arkadaşlar singleplayere girdim.Ama burada full 16 lı haritalar var.Nasıl 64 lük yapacagım?

BİLEN VARSA LÜTFEN
  • birisi açıklama yapsın yahu
    single player a nasıl girecem
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.