Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ea account yaratmaya calisiyorum "cd key is invalid" diyo. Oyun korsan bide yuklenen oyun degil tak-calıstır oyun hard diske kopyaliyosun. Carck de yaptim fakat olmuyo. Bide oyuna girerken internete bagli oldugum halde "not internet connection dedected" yaziyo. Çozmenin bi yolu var mi ????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo1907 -- 1 Nisan 2007; 13:59:34 >
  • GOOGLE'ye single player yaz çıkar.Bu soruyu buraya yazmanda saçma.Araştır bulursun!
  • Sana koşuyorum bir vapurun içinden
    Ölmemek, delirmemek için.
    Yaşamak; bütün adetlerden uzak
    Yaşamak.
    Hayır değil, değil sıcak
    Dudaklarının hatırası
    Değil saçlarının kokusu
    Hiçbiri değil.
    Dünyada büyük fırtınanın koptuğu böyle günlerde
    Ben onsuz edemem.
    Eli elimin içinde olmalı.
    Gözlerine bakmalıyım
    Sesini işitmeliyim
    Beraber yemek yemeliyiz
    Ara sıra gülmeliyiz.
    Yapamam, onsuz edemem
    Bana su, bana ekmek, bana zehir
    Bana tad, bana uyku
    Gibi gelen çirkin kızım
    Sensiz edemem.

UNLOCKları söyleyen arkadaşım.Sana teşekkür etmekle birlikte birde şiir göndermeye karar verdim.Çünkü senin sayende artık oyundan sıkılmadan oynayabiliyorum.
    Birde singleplayerda 64lük maplerin programını istiyorum.Şu anda çıkmamış diyorlar fakat ben çıkacagına eminim.Onuda ben bu topic te yayınlayacagım.
    (Kız arkadaşına atarsın diye şiiri gönderdim)

• süper bir oyun bence
  • Orjinalini aldım. Yaklaşık 4 gündür oynuyorum. Gerçekten güzel oyun. Serverlar konusunda birşey diyemeyeceğim hergün farklı bir serverda oynuyorum. Genellikle takıldığınız bir server varsa gelirim. Oyundaki adım MadTurk. Ekleyin, birlikte geceleri takılalım birde bana uçan aletleri kullanmayı öğretirseniz sevinirim. Paso onlar yüzünden ölüyorum :P
  • dogrusunu sylemek gerekırse bu oyun benım hosuma gıtmedı
    ama oynayanlara saygım sonsuz
    gırafıkler desem mukemmel oyunun kotulugunden degıl 2142lı yıllar oldugu ıcın sanırım o yuzden hosuma gıtmedıgını sanıyorum eskı bolumu ıse guzel 1942 olan ......................oyun oynayanlar sagılarla
  • Bu oyunda sorunlar bitmiyor.Şimdide nasıl single playerda 64lük maplerde oynayabiliriz bilen varmı?

Ayrıca bot sayısınıda nasıl arttırıcaz?
  • Süper bir oyun
  • Gercekten guzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiseRu -- 23 Nisan 2007; 11:11:01 >
  • 1.25 PAtchi ve Northenr strike yüklediğimden beridir inanılmaz latency problemleri yaşıyorum. Aynılarını yaşayanlar var mı? Telekomla veya netle alakalı değil internet hızım çok iyi. Punkbusterıu ayrı çalıştırdım gerekenleri yaptım. A ve B olarka 2 side çalışıyor. Fakat nerdeyse tüm serverlarda ilk giriyorum 10 sn için pingim 400 ün üstüne çıkıyor. Oynayamıyorum ve doğal olarak kickleniyorum. Net kötüyken bile bu oyunda ping sorunu yaşamadım anlamsız geliyor.

Daha önce gece gündüz oynadığım 64 kişilik serverları listemde bile göremiyorum neredeyse. Benim gibi orjinal DVD sahibi olup bu aralar latency problemleri yaşayanlar var mı? Çözüm bulamadım 2 gündür araştırıyorum çıldıracam neredeyse :D
  • Sandığım kadarıyla , çoğu oyuncu olarak bizde ping problemleri yaşıyoruz. Bazen ağ o kadar rahat oluyorki , refresh yaptığımda sayfa 80 , 90 pingli sunucularla doluyor. Ama çoğu zaman , pingler berbat tabi . (130 - 180 arası)

Senin belirttiğin 400 ping tabiki anormal. Kanımca , bir virüs ağını emiyordur yada ağ trafiği ciddi şekilde sakatlanmıştır.
  • grafikler süper
  • ya arkadaşlar bu battlefield 2142 demo offline olarak oynayamıyormuyuz bende internet bağlantı sıkıntısı var düşüp duruyor.
  • arkadaşlar orjinal bf2142 aldım. tüm güncellemelerini indirdim ve kurdum. northern strikesini de aldım. güncellemeleri yapmadan önce oynayabiliyordum ama güncellemeleri yapınca ve n.strikeyi yükleyince punkbuster uyarısı veriyor ve oyundan atıyor. ne yapmam lazım. 1024kbps bağlantı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

arkadaşlar orjinal bf2142 aldım. tüm güncellemelerini indirdim ve kurdum. northern strikesini de aldım. güncellemeleri yapmadan önce oynayabiliyordum ama güncellemeleri yapınca ve n.strikeyi yükleyince punkbuster uyarısı veriyor ve oyundan atıyor. ne yapmam lazım. 1024kbps bağlantı var.

sorunu çözdüm. PnkBstrA hizmetini çalıştırınca sorun kalkıyor. Oyunu ve tüm patchleri kurduktan sonra bilgisayarı bir kere yeniden başlattım. Servis çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 20 Mayıs 2007; 13:58:12 >
  • Oyunu korsan olarak sadece single player da oynamak isteyenler için söylüyorum...
    Oyunu kurduktan sonra crack i atıp bi razor1911.nfo dosyasına notepad le bakmayanlar bi baksın...
    5 Adımı birden doğru yapan zaten başarır..
    Şimdi en son crack klasöründeki zip dosyayı belgerim/battlefield2142 içine profiles klasörüne direk zip içindeki klasörü atın...
    Sonra info dosyasında not düşmüş şunlara bi bakın diyor. yine ben söliyim orada 0001 klasörünün içinde profiles.con dosyasını notepad
    ile açıp içindeki setname bölümünde ve masteraccount bölümünde razor1911 yazıyor onları isterseniz değiştirin yazıyor. oraya kendi adınızı yazın isterseniz
    ama siz bilirsiniz oyun açılışında sürekli şifre bölümüne razor1911 yazın o zaman.
    Kısaca sadece profiles klasörünü açıp şifre olarak razor1911 yazın ve offline oynamayı seçin.
    Ama oyunun sürükleyici olduğu bir gerçek. ve takım oyunu oynarsanız daha da güzel bir tat veriyor. Sanırım orjinalini alacağım... botlar insan tadını asla veremez.

• razor1911 denilen olay hiçbir işe yaramıyor nasıl açıldığını biri bana söyler mi?
  • Bot'ları bıçaklamak kadar zevkli bir şey yok ya bu oyunda
  • orjinali nerde diyenler carreforuda gördüm 60 ytl
  • Orjinalse Eğer ben size -ATU- Suez Canal yada Timeless Serverlarını öneririm arakdaşlar ama demo ise Germen killzone demo yu öneririm çünkü Punkbuster orda kullanılmadığı için donma daha az yaşarsınız bu arada ati catalyst kullanıyorsanız eğer oyundaki anti-aliasang i kapatmanızı tavsiye ederim yoksa çok fazla performance kaybı yaşarsınız donmaların sebebide yeterseiz ram intetnet hızı 1mb olamlı ve video ayarlarına biraz dikkat ederseniz problem çıkmaz ben de orjinal var almanızı tavsiye ederim hertürlü online yardım için crazy_fb_80@hotmail.com
    YARDIMCI OLABİLDİYSEM NU MUTLU BANA

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.