Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Demo daysanız Germankillzone demo diye bi server var orada punkbuster kapalı problem yok kahrolası server yardımcısı programın hata vermesinin sebebi internetinizden kaynaklanıyor yavaş yada çok 2 3 den fazla server değiştirdiğinizde punkbuster darouter kayı oluyor orjinalse fazla bölüm değiştirmemye bakın bende var hiç bi problem yok
    yardımcı olduysam teşekkrüler
  • o senden kaynaklanmıyor paralı server a girersen :D beleşçi olduğumuz için oyundan atıyorlar :D sonrada seni oyundan atanın punkbuster olarak gösteriliyor bende yaşıyorum bazen northern strike o kadar da hoşuma gitmedi suez canal camp (titan) cigbalator ve verdun (Titan) hepsinden güzel bide tabi fall of berlin ve belgrade var benim askerşnadı 2142 Yokedici_80 gel beraber takılalım bende 12700 puanım var ben daha oyunu alalı 1 ay felan oldu yani fazla olamadı genelde -Atu- Suez Canal da oynuyorum
  • Var kardeş Titan lite mini mod u bul indir google da arat sonra da indir kur 100 mb kadar 1.1 yada 1.25 patc ini kullanıyorsan dikkat et o version farklarınawww.battlefield.filefront.com diye bi sitede olması lağzım
  • Ya arkadaslar oyunu kurduk login muhabbeti nedir yahu ? Create new login diyoruz falan filan dolduruyoruz formu sonunda okej cekiyorum cd keyi hatali diye pencere aciyor .. ? yok abi olmuyor ? Ne yapmak lazim offline veya online nasil oyniyabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bguzelsoyy -- 20 Ağustos 2007; 19:35:49 >
  • GÜZEL OYUN GRAFİKLERDE FEAR İZLENİMİ VAR
  • Single'da Bot sayısını artırmanın bir yolunu bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Edit: Buldum ve yazdım. Buradan ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_17678460/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerilla -- 16 Eylül 2007; 22:51:09 >
  • güzel oyunmuş efekt felan güzele benziyor
  • tüm silahları hala açan yok sanırım arkadaşlar
  • arkadaşlar bu oyunu daha yeni yükledim arkadatan aldım orjinal....yanlız multiplayerda hiç bi server çıkmıyo bi yama veya patchmi yüklememiz gerekiyo yoksa ip fln mı gerekiyor yardım ederseniz sevinirim
  • İğrenç bir oyun! Battlefield 2 çok daha güzeldi. Single oynuyorum, hangi takıma geçersem kaybediyor. Sorun bende de değil oysa. Zaten şu yürüyen zebanileri öldürebilene aşk olsun. Çok az araba koymuşlar ya da ben bulamıyorum çoğu kez yayan yol katediyorum. Gözümü açamadan ölüyorum. Küresel bir soğuma yapmışlar o yüzden Güneşli bölüm çok az, buna da ayrıca kızgınım.
  • Oyunu bende oynadım 3 gün önce hemen sildim.Aynı sorun bende de var..
  • Taktiği buldum, çok kişiyle gitmem gerekiyormuş. Battlefield 2'deki gibi tek başına gidip tüm bayrakları ele geçirme olmuyor (Kendi adıma konuştum, 2142'de de yapabilen vardır belki, bilmiyorum)
  • Birde ben deneyeyim..
  • Oh oh iyice çaktım ben oyunu Fall of Berlin'de 200 - 0 yendik! (Tabi 220'den başlıyor puan) Göz açıp kapayana kadar tüm bayrakları ele geçirdik, oyun bitiverdi
  • Ben yine tatin olmadım oyundan..
  • Fx5200 ile low'da rahat oynuyorumin

Fakat oyun demo olduğu için tek bir map var ve rütbe atlanmıyor.Eğer demo kadar orjinalini oynasaydım en yüksek rütbeye yerleşmiştim
  • oyunu kopya aldım calıstırdım oynuorm ama elde 5 tane map war ama nette bakınca bir sürü map oldgunu farkettim acaba map linki bilen warmı varsa verebilirmi ?
  • güzelmiş halo'ya benzemiş
  • Bende yeni başladım..Şu an 4. Rütbedeyim Altın kuş yani
  • arkadaslar bende oyunu netten torren olarak ındırdım razor1911 oflıne olarak oyuna gırıyorum we gayet guzel oyunu oynuyorum ancak bolum sonunda next rank dedıqı halde dıqer harıtalar we sılahlar acılmıyor neden acaba bole oluyor bırde titan moduna oyunda nasıl gecıcez acıl yardım edın arkadaslar gercektende 5 harıtayla sıkıcı olmaya basladı LÜTFEN yardım edın saolun arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.