arkadaşlar ben arakadaşımla hamachi den oynuyorum ikimizde de 1mbit bağlantı var çatır çatır hiç kastırmıo :D Neyse biz oynarken sesli konuşma işini beceremedik ya. V tuşuyla olmuo mu.. Oyun klasörünün içinde Voice setup da yaptık oyun içinden options dan Coice yi de ayarladık yine konuşulmuo.. bilen var mı?
arkadaşlar 2142 yi yükleyip kurdum ama açılmıyor hata raporu deip kapanıyor sistemimden dolayımı bilmiyorum bende laptop var inspiron 6000 1.86 intel 128 ekran kartı 1 gb ram ıyunu açamıyorum lütfen yardım.............................................!
YA bu Hamachi BA 2142 icin crackli bi servermi nasil giriliyo buraya ?
adresindeki 1.12 gb lık battlefield 2124 demosunu indirdim ama oyunda single player göremedim alla alla benmi bulamadım demomu multiplayer demo ? multi oynanıyor sorun yok
Ah ula ah yaktınız güzelim BF serisini.. Gözünü seveyim Bf 2 nin ben, ek paketlerinin ah ah.. Demosunu oynadım sadece 2142 nin, soğuttu beni Bf tan, oyun benliğini kaybetmiş
256 k kablonetle 80 pingle oynadım demin kasılma yoktu hiç punkmaster servardan atıp duruyor şerefsiz ama oyunu bende beğenmedim unreal tournament özentisi bişey olup çıkmış en iyisi ilk 1942 idi sonra bf 2... üsteki soruma cevap vercek yokmu demoda single yokmuuu
demoda servardan atıp duruyor napıcammm Punkbuster dene illet ne olaki
Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum mod oyunda kilitli olan silah ve eşyaların bir kısmını açmaktadır. Fakat şöyle br sorun var, alacağınız silahları "customize" ekranında siz seçmiyorsunuz. Modu hazırlayan kişi her birime kafasına göre silah ve eşya eklemiş. Siz de bu şekilde kullanmak zorundasınız:
Modun yayınlandığı forumdaki mesaja link veriyorum. Dosyayı rapidden veya filefrontdan çekebilirsiniz:
Not: Modu kullanabilmeniz için 1.01 patch'in yüklü olması gerekmektedir.
Bu da başka bir mod. Bu mod aynı zamanda silahların atış gücü, hızı gibi şeylerle de oynama yapıyor. Bu yüzden ben bunu denemedim. İlgilenen olur diye koyuyorum:
1. linktekini kurdum ve de oldu silahlarin hepsi açıldı eline saglık. Ahh bi de online oynuyabilsem orj. alipta
Ogrenci milleti hali iste para kalmadı bu ayda cepte pederden para istesemde gondermez artik.
Birisi su legal olmuyan yollardan oyunu oynuyabiliyosa haber versin oyun çok fena sardı.ilk çıktıgı gunden beri oynuyorum bu battefield i, herkes 2 guzeldi diye tutturmuş ama bu ondan daha da guzel.
Hocam ben yükledim olmadı daha farklı bişeymi yapmak gerekiyor?
Haritadan yer seçerken silah seçmeye kalkarsak hepsi kapalı gibi görünüyor ama oyun içerisinde (bildiğiniz üzere 1-2-3 tuşları işiliyor sadece) 4 -5 .. giderek yeni silahların ya da değişik aletlerin( mayın, robot silah gibi biş var bide ) seçebiliyruz.(yüklenen mod ile tabii ki). Bunun dışında da öldürdüğümüz elemanların elinde bulunan farklı silahları da alabiliyoruz. kendimiz baştan farklı bir silah seçemiyoruz yani. Ekşin sahnelerinde ancak adam öldürdükten sonra savaş anında alabilioz .
4 harita yazmışım yanlış yazmışım 5 harita vardı. single oynuyorum tabiki arkadaşların bahsettiği gibi ölen adamların yada başkaların silahlarını nasıl alıyoruz. Bu oyun beni etkiledi baya demoda bile online oynuyordum kaç saat birde ilerki sayfalarda verilen modu yükledim ama yüklemekle bitmiyor iş yardım ederseniz mutlu olurum arkadaşlar.
'G' ye basarak bu işlemi gerçekleştirebilirsin
bişi sorucam bu oyuna yeni başladım.ilk checkpointte ilk ekip üyesi görünüyor ve ona follow komutunu vermek istiyorum.ama (") tuşuna bastım komutlar çıkıyor ama seçemiyorum.ayarlarda F3 F4 F5 tuşlarını göstermiş ama onlara bastım yine de olmuyor.napıcam
'Q' ya basınca komut gelmiyor mu yani ben oradan seçebiliyorum ?
Yok..sevmedim bu oyunu..single oyunları daha çok seviyorum ama 3 tane harita koymuşlar
Arkadaşlar bu gün orjinal bir BATTLEFIELD 2142 oyunu aldım oyunu kurdum CREATE NEW ACCOUNT seceneğinden yeni bir hesap aldım fakat oyunun başına gelip isim ve şifreyi yazınca sürekli NO INTERNET CONNECTİON DETECTED yazıyor internet bağlantım olduğu halde problemi çözemedim bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı yada bu oyunu oynayıp bilgi sahibi olan yardımcı olursanız çok sevinirim konu başatn sona okudum tam bir çözüm göremedim
Bayağı teknoloji ilerletmiş bu sefer uçan tanklar felan
abi bf2 varken 2142 adını telaffuz etmek bile ayıp
Battlefield 2142 oynayan kac kisi varki bu sitede --> Orijinal soruyorum yani sorunsuz internetten oynayan arkadaslar