Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level dergisinde bu oyun için yazan yerden kısa bir kısım.

EA Türkiyeye Ranked Server(Rütbeli sunucu) açılmasına izin vermemesi. Yani Türkiyede oynasana.com da Bf 2142 oynasanız bile, puan ve rütbe kazanamayacak, özel silahları açamaıyacaksınız. Electonic arts ın büyük bir ayıbı olarak yazmış. Türkiyede orjinal olarak oyunu satıyor ama orjinal rütbeli sunucusunu açmıyor.

Bende alıcaktın orjinal ama bunu görünce vazgeçtim...
  • Ayrıntılı bilgi içinwww.bf2142center.com -Türkçe
  • selam arkadaslar ben ounu kurdum multıplayer da acıyorum oyuna gırıyorum 10 sanıye kadar oynuyorum ardından masaustune donuyor hata raporu verıyor battlefıeld exe hatası nasıl cozerım bu durumu acıl yardım plsssssss
  • arkadaşlar kopya versiyonunda razor1911 in şifresini bilen varsa lütfen söylesin

• şifre de Razor1911
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

şifre de Razor1911

ya olmuyoki ben yaptım ama o save in içindeki .con dosyasını not pad le acamadim çünkü birlikte aç secenegi yok
  • ya Razor1911 yaziyom sifrede ole ama bunu dio
    :you are connected to the internet click OK to selecct a soldier to play offline or tryto re connect
  • ya arkadaslar su benım soruna bı yardım edın oynayamıyorum oyunu acılıyor exe hatası verıp kapanıyor 3 mesaj ustdede konuyu ele almıstım ama bı acıklama yapan yok yardım plsssss
  • arkdaşlar siz 2 gb den falan bahsediyorsn ancak ben dergiden baktığım kadarıyla 1.8 ghz 512 ram 128 gfx bide bende 256 ram 1.8 hız 128 fx5200 var normal şekilde olsa bile çalşırmı acaba deneyen varsa lütfen yardım etsin bide ben düşük ayrıntıyla oynıycam bu özelliklerlede yüksek ayrıntı olmaz demi yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ED036DF6 -- 19 Kasım 2006; 22:50:34 >
  • COD un üzerine savaş oyunu tanımam
  • Bitiren warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

COD un üzerine savaş oyunu tanımam

Bunada katılırım ama Cod2 yi tek geçerim
  • ya biri cevap versin benim sisemde çalışırmı?
  • Çalışmaz.
  • ben aldım bütün ayarlar maximum oynuom altımda 7600 gs var euhueheuheuhe
  • ARkadaşlar Korsan multi oynuyoruz yama kurulu değil Oynarken Silahların tümünü nasıl açarız Öm den yada burdan yazarsanız sevinirim.
  • Selam arkadaşlar...

Çözüm bulabilirmiyim acaba diye gezinirken foruma denk geldim ve üye oldum...

Bu akşam battlefield 2142 nin orjinali ni aldım ve yükledim. Sitesine giderek nick ve isim kaydı yaptım.www.eagames.com dan....

Multiplayer kısmına giriyorum ama maalesef hiç bir server vermiyor...bomboş ekran bakışıyoruz...

İlk defa böyle bir şeye rastladım. diğer battlefield serileride var online oynadım hep ama hiç böyle bir sorun olmamıştı...

Ne yapmalıyım nasıl nereye ne şekilde kayıt yaptırmalıyım ki serverları sunuma versin bu oyun ?

Bilgisi olup yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

• Oyunu aldım ama beğenmedim bf2 daha kapsamlı herşey çık ama bf2142 de silahlar kısıtlı.Bence bf2
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.