Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Single Player'da neden sadece 5 harita var onu anlayamadım?

"Niye single player oynuyorsun ulen!" demek istiyor galiba ea bize Ben mantıklı bir açıklama bulamadım botların yapay zekası hoşuma gitti gayet güzel olmuş komut dinliyorlar ama tabi klay vuruluyorlar

oyunu aldınmı sende ?Başka kimler aldı? nasıl aldın ea downloadır dan mı kaç gb oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 19 Ekim 2006; 17:12:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Single Player'da neden sadece 5 harita var onu anlayamadım?

"Niye single player oynuyorsun ulen!" demek istiyor galiba ea bize Ben mantıklı bir açıklama bulamadım botların yapay zekası hoşuma gitti gayet güzel olmuş komut dinliyorlar ama tabi klay vuruluyorlar

oyunu aldınmı sende ?Başka kimler aldı? nasıl aldın ea downloadır dan mı kaç gb oyun?

Yok ben oyunun full sürümü nasıl olmuş görmek için kopyasını yükledim neten ama titan mode yok işte single da almayı düşünüyorum bende ama şimdi değil acelesi yok

• Silahlar açıkmı bari korsanda ?
  • Hepsi kapalı yaa

Onları açmanın bir yolu olması lazım BF 2 de vardı.
  • Pinky_Deamon ekran kartı olarak ne kullanıyorsun. Ben herşeyi yaptım ama biritürlü şu oyundan atma işini çözemedim
  • Ben 7800GT kullanıyorum.
  • senin hiç birşey yapmana gerek yok zaten Ah Ah paranın gözü kör olsun teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 19 Ekim 2006; 20:24:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninja1975

senin hiç birşey yapmana gerek yok zaten Ah Ah paranın gözü kör olsun teşekkürler.

o ekran kartını takınca zaten oyun kendiliğinden açılıyo kendisi oynuo bitio
  • ya arkadaslar botla nasil oynaniliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

quote:

Orjinalden alıntı: SMoKeWaY

quote:

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

demoyu indirdim yükledim ama açmsaya çalışında d3x_**.dll hatası verdi
    directx 9.0c kullanıyorum
    bu ne tür bir hata.sizde olan varmı hiç
    ekran kartım 128 mb nvidia 9.0c kullanıyorum.bu hayat karşı ne yapmalıyımki
    açılsın?

Please be aware:
    In an effort to reduce download times the Battlefield 2142 Demo does not contain a DirectX installer. Please be ****ed that in order to play this demo players must have DirectX9 installed and should ensure that the d3dx9_29.dll is present in your C:\WINDOWS\system32. (alıntıdır)
    ((

Sistem 32 ile alakalı yüklenmemiş sanırım o dosyaya istersen tekrar yükle directx 9.0c yi umarım düzelir

http://www.electronicarts.co.uk/games/8414/4524/

gerekli dll yi system32 klasörüne koyunca oyun açıldı.ama bu seferde üyelik istiyor.bunu nasıl aşacağız yazarmısnız

Tam olarak nasıl üyelik istiyor ayrıntılı yazarsan daha iyi olur.Dosyayı yüklemişsin kabul etmiş setup u tekrar kurmayı denermisin belki üyelik olayı ortadan kalkar sonuçta demo setup u bu değilmi?

• 9800 pro ekran kartı için catlyst 6.7 ile denicem yabancı sitelerde oluyor diye yazıyor. Sonucu yarın yazarım
  • SELAMLAR YAW ARKADAŞLAR BEN ŞU ÜYELİK OLAYINA BAKTIM OLMUYO SİZ NASIL YAPTINIZ PATCH YÜKLEMEK GEREKİYOMU 450 MB CIVARI PACK Mİ GEREKİYO ÇÖZEMEDİM
    BU ARADA OYUN FULL
  • arkadaslar bu ea downloader adamı katıl eder bı 280 mb indirdim sebebsız yere o ladı bastan ındırmeye basladı eywallah dedık 650 mb ta yıne sıfırladı adamı katıl eder zaten indirmekle bıtmıyor 1.100mb en sonunda demoyu rapidden indirdim isteyen olursa linklerı verırım....

256 dsl baglantı ve 512 ram ile çat pat oynuyorum eger demo oynıyanlar varsa toplanalım turkıye clanı yaparız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommik -- 20 Ekim 2006; 10:08:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommik

arkadaslar bu ea downloader adamı katıl eder bı 280 mb indirdim sebebsız yere o ladı bastan ındırmeye basladı eywallah dedık 650 mb ta yıne sıfırladı adamı katıl eder zaten indirmekle bıtmıyor 1.100mb en sonunda demoyu rapidden indirdim isteyen olursa linklerı verırım....

256 dsl baglantı ve 512 ram ile çat pat oynuyorum eger demo oynıyanlar varsa toplanalım turkıye clanı yaparız :)

BATTLEFIELD 2142 IP TÜRK SUNUCUSU : 62.104.18.214/16567 (alıntıdır)
  • korsan sürümde silah kilitleri açık değil ama botların kullandığı silahların kitleri açık Öldürdüğüm botun silahını bir aldım ohoo amcamda full techizat var Muhakkak vardır silahları açmak için bir ayar ama ben bulamadım.
  • bir iki haftaya kalmaz bot sayısıyla ilgili, map büyüklüğüyle ilgili ve silahları açmakla ilgili göccük göccük programlar çıkar,az sabredin.
  • oyunu single oynamayın bence... bf2 single ile multi arasındaki farkı bir dusunun
    singleda super oynayanlar multide hep tokezliyorlar
    ve iddaa ediyorum

singleda ne kadar iyi oynarsa oynasın biri multide orta caplı birine teke tekte yenilir...

ahhh su yurtta net saglam olsada oynasak(gerci 2mb ama )
  • gelmiş 2142 mavi ye
  • Ben oyunu aldım tabii orjinal olmadığı için kendi kendime oynuyorum.Acaba ilerde bu kopya oyunlar için server açarlarmı yoksa orjinali için şimdiden para biriktirmeye başlayimmi :)
  • 5 Harita koymuşlar tadımlık gibibf 2 de 10 tane harita var git gide düşürüyorlar haritaları.Bence bf 2142 multiplayer zevki çıkar derim single bi süre sonra sıkıyo arkadaşlar 5 harita nereye kadar..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.