Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Gece online oynicak arkadaşlar varmı kapışalım

Bu gece geçtide yarın gece istediğin saatte oynarım.

Ayrıca DH kalnı kurmaktan bahsetmiştim.Olaya sıcak bakan üye yok mu?

Ben sıcak bakıyorum yanarlı dönerli

Tamamdır o zaman.Şimdiden 2 kişi olduk.Senin nick neydi?

3 oldu arkadşım sanada rastalayamadık hunter one la beraer oynuyoruz genelde

• O zaman nicklermizi buraya yazalım.

qtq : Bandog

Hunter_one : Hunter_one

EstrEmO : DH estermo

Bu arada EstrEmO sen hangi serverda oynuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 11 Ekim 2006; 17:47:02 >
  •  Battlefield 2142 (ÇIKTI)

https://store.donanimhaber.com/92/a6/01/92a601a88da08a48839dbe93cfc3269e.png

ne yapsam yazılar bozuluyor tek çare direk link vermek;

https://store.donanimhaber.com/92/a6/01/92a601a88da08a48839dbe93cfc3269e.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 11 Ekim 2006; 17:49:28 >

• nickim aynı serverlara gelince genelde sabit bir serverda oynamıyorum
  • Oynasana.com neden hala server açmadı ya gavur serverları berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Ekim 2006; 18:14:01 >
  • ben daha pb ı cozemedım yawws pb sız serwerlarda takılıoon anlatın bende oynarım sızınle
  • mczaga>>> llea

nickim
  • beyler çok uzun okumadım
    minimum sitem gereksinimleri neler bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eagle®

beyler çok uzun okumadım
    minimum sitem gereksinimleri neler bilen varmı ?
    Operating system: Windows XP with latest service pack installed
    DirectX 9.0c February 2006 edition (included)
    CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.7 GHz or equivalent
    RAM: 512 MB
    Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
    Sound Card - DirectX 9.0c compatible
    Hard Drive space: 950MB of space is required to install the demo
    Internet connection: 128kbit Cable/DSL connection
  • Nerde oynuyorsunuz?
  • belli bi yerde oynamıyorum lagı düşük 30 kişi üzeri nere olsa oynuyorum Bu arada Oyunun full sürümü çıkmış
  • burdaki arkadaslarla oynamak iyi olur aslında squad yapıp birlikte hareket etmek iyi olur aslında. çünkü ordaki adamlar deli dana gibi bi oraya bi buraya gidiyor. adam yanımdan arabyla geçiyor almıyor. hatta eziyor mech i almıs ustune binecem adama need pick up diyorum ben yaya mech li adamı takip ediyorum. Ancak baglantı hızı sorunu var yoksa burdan arkadaslarla takılma iyi olur..

benim nick. xTyRxTR . varsa 1-2 saat içinde girecem. titan moddaki bir servera giren varsa haberleselim girelim.
  • Buddy listden sana mesaj atıcam beni listene kabul et ondan sonrası kolay Zaten oyundaki en büyük eksiklik iletişimsizlik squad değilsen oyun içersinde +mikrofon olmadımı anlaşman imkansız heryerden devamlı bi ses yazılar filan felan.
  • Benide budy ekleyin: Bandog
  • Oyunun Full ü çıktı ARkadaşlar işte site işte fiyat 49.55 dolarhttps://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=2&site=eaco&prodid=BF2142&skin=bf2142&app=commerce

ilk önce üye olun ea ya sonrada diğer işlemlere devam edip satın alabilirsiniz.

Pinky demon Başlığı Full ü çıktı diye değiştirirmisin Topic Kirliliğ olmasın Burdan devam edelim Full ede .
  • Full sürümünde online oynanıyormu acaba korsan versiyonda deneyen varmı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulenin_Oglu

Full sürümünde online oynanıyormu acaba korsan versiyonda deneyen varmı..

he öle oluyor
  • benim ramlerde bi problem olduğundan yüklerken sorun oluyor ve oyun tam olarak yüklenmiyor. hiçbir bf serisini tam anlamıyla oynayamadım ya.

demo ve official olmasına rağmen servera bağlanırken "official versiyonu yükleyin" diye hata veriyor. ulen ea den indirdim korsanmı olacaktı bide be manyak sistem

neyse bir kaç güne ramleri işlemciyi vs. yeniledikten sonra deneyeceğim olacaktır bu sefer. bu oyun orjinal alınır kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ekim 2006; 0:40:33 >
  • Oyunda çok basit mantık hataları var. belki güçleri eşitlemek için yapmıslar ama bence fazla abartmıslar. oyundan sogumaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

Oyunda çok basit mantık hataları var. belki güçleri eşitlemek için yapmıslar ama bence fazla abartmıslar. oyundan sogumaya başladım.

Bende benzeri eksikliklerden dolayı oyunun orjinalini alsam mı diye sorgulamaya başladım...

Mesela oyunun demosunda aynı bölümü ard arda 4-5 defa oynayınca mide bulantısı yapıyor...BF2'nin demosu çıktığında saatlerce sıkılmadan oynuyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.