Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

iyi de bc2 de bile gece bölümü var karlı ortamın aydınlattığı

O çok sıradan bir gece modu bence biraz göz gözü görmüycek daha heyacanlı olabiilir.
  • Gece modunun içine birde heyecanlandıran askeri konuşma sesleri , birisi ölünce bağırmalar vs vs.
    Sesler de çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Gece modunun içine birde heyecanlandıran askeri konuşma sesleri , birisi ölünce bağırmalar vs vs.
    Sesler de çok önemli.

Bc2'nin ses kalitesini düşünürsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Gece modunun içine birde heyecanlandıran askeri konuşma sesleri , birisi ölünce bağırmalar vs vs.
    Sesler de çok önemli.

Bu biraz Freddy'nin Kabusuna döndü
  • ya beyler bugün bf42 oynadım ne bf2 ne wietnam ne bc2 nede 2142 o tadı vermiyor ,:/ oyunu oynayanda cok az kalmış üzülüyorum Yav,ben ikinci dünya savası temalı bf istiyom ,bc2 de ww2 silahları var diye belki bir ww2 temalı VIP pack gelir diyebekledim ama uyduruk wietnam yaması ,bc2 nin İOS versiyonu,BF play4free adlı saçma sapan seyler çıktı ,yastayim DH :(
  • bf1943 çıksaydı sana göre olurdu

sana katılıyorum
    ben mesela el alamein tobruk gazala gibi haritaları çok sevmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta
    bf1943 çıksaydı sana göre olurdu

sana katılıyorum
    ben mesela el alamein tobruk gazala gibi haritaları çok sevmiştim

Bf 43 ude cok bekledim ,ama nafile ,sözde bc2 ile aynı anda cikicakti ,hoş oda mini oyun tarzı bisey :(
  • Videonun başlarında Cobro yı gördüm ya ölsemde gam yemem isterse oyun taştan olsun her türlü oynatır
  • Eğer gece operasyonu felan yaparlarsa Arma 2 atmosferi gibi olmalı. BC2 biraz arcade idi onun için bf3 birazdaha gerçekçi simülasyona yakın olacaktır. Yani bc2 çoğu şeyi göremeyebiliriz ve bence güzelde olur(bc2 de silahların namlusundan çıkan gereksiz ateş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Eğer gece operasyonu felan yaparlarsa Arma 2 atmosferi gibi olmalı. BC2 biraz arcade idi onun için bf3 birazdaha gerçekçi simülasyona yakın olacaktır. Yani bc2 çoğu şeyi göremeyebiliriz ve bence güzelde olur(bc2 de silahların namlusundan çıkan gereksiz ateş)

Görmeyelim zaten, bc2 baydı artık.Sırf bu yüzden bf2 oynuyorum 1 haftadır
  • BC2 yi yerden yere vurulcak gibi bir oyun değil hala hayranlıkla oynuyom bu kadar güzel oyun olamaz bence verdiğim paranın hakkını veriyo duvarların kılması sesler yukardan düşen helikopter fizik motoru tankların infilak edişi adeta gerçek savaşta hissediyom kendimi
  • Teaser analiz geldi.

• Limited edition ile ilgili çok ilginç bir bilgi buldum. Muhtemelen GDC'de açıklanacak olan detaylardan biri.

Şimdihttp://drh.img.digitalriver.com/DRHM/Storefront/Site/eaemea/pb/images/battlefield_3/container_bgr_EN3.jpg linkine gidin. Pre order limited edition yazısını göreceksiniz.

Linkin sonundaki 3'ü kaldırarak resme tekrar bakın

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

Resimler digitalriver serverında olduğu için fake olduğunu sanmıyorum.

Güzel bir expansion pack (Battlefield 3: Back to Karkland) bizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaticDuster -- 5 Şubat 2011; 3:34:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

quote:

Orijinalden alıntı: StaticDuster

Aşağıdaki resimde en üstteki helikopterlerde arama ışığı dikkatimi çekti. Gerçekten çok hoş gözüküyor.

Edit: Ayrıca oyunun EA Store'de direct download versiyonu $49.95'dan pre order a açılmış.

Bu dediğin aklıma fikir getirdi sanırım gece modu olucak arama ışıklarıyla savaşa gidicez harika olur herhalde

sanmıyorum böyle birşeyin olacağını

Olmaması için bir sebep göster ?

Oyunda gece bölümleri olucaktır büyük bir ihtimal. Bu gece bölümleri de arama ışıkları vs.. çeşitlendirilir oynanışın kaliteli olması için.

32 asker 1-2 helikopterin aydınlatma ışığıyla hareket edecek öyle mi ?
    saçma.Nightwision olayına girerlerse olur tabi

Bildigim Kadariyla 64 kişilik Olucak Ve İnş Bf 2 deki gibi Bol Araçli olur takim başi 1 Choopere Talim etmeyis söle uçaklar falan iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aşağıdaki resimde en üstteki helikopterlerde arama ışığı dikkatimi çekti. Gerçekten çok hoş gözüküyor.

Edit: Ayrıca oyunun EA Store'de direct download versiyonu $49.95'dan pre order a açılmış.

Bu dediğin aklıma fikir getirdi sanırım gece modu olucak arama ışıklarıyla savaşa gidicez harika olur herhalde

Oyunda gece bölümleri olucaktır büyük bir ihtimal. Bu gece bölümleri de arama ışıkları vs.. çeşitlendirilir oynanışın kaliteli olması için.

Bildigim Kadariyla 64 kişilik Olucak Ve İnş Bf 2 deki gibi Bol Araçli olur takim başi 1 Choopere Talim etmeyis söle uçaklar falan iyi olurdu

tek takım için demiştim 32 diye
    Merak etme bol bol araç kullanıcaz hatta araç kullanmaya doyacaz

• quote:

Limited edition ile ilgili çok ilginç bir bilgi buldum. Muhtemelen GDC'de açıklanacak olan detaylardan biri.

Şimdihttp://drh.img.digitalriver.com/DRHM/Storefront/Site/eaemea/pb/images/battlefield_3/container_bgr_EN3.jpg linkine gidin. Pre order limited edition yazısını göreceksiniz.

Linkin sonundaki 3'ü kaldırarak resme tekrar bakın

Resimler digitalriver serverında olduğu için fake olduğunu sanmıyorum.

Güzel bir expansion pack (Battlefield 3: Back to Karkland) bizi bekliyor.

İşte şimdi kesinlikle pre-order gerekiyor!

• pilot sınıfı gelse süper olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tek takım için demiştim 32 diye
    Merak etme bol bol araç kullanıcaz hatta araç kullanmaya doyacaz

O arama olayı senaryo modu için olur zaten.

Mp için ise Cod'da ki Killstreak gibi olabilir. 6 adam öldürürsen karanlık bölümlerde arama ışıklı helikopter gelicek vs..

Saçma oldu biraz

• Killstreak, Scorechain tarzı abes şeylerin BF'de yeri yok. Kattiyen.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.