Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada bf 2 havasını almayız gibi geliyo.Gerçi konsollardada çok kişilik fps oyunu olabiliceğini mag kanıtlamıştı bize.Varsın duvarlar yıkılmasın gine o bf 2 havasını alalım büyük haritalarda.
    Benim için en önemli şeylerden biride mod özgürlüğü.Bf2 deki gibi harita yapabiliceğimiz araç verseler çok iyi olur ama sanmam bunu yapıcaklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 5 Şubat 2011; 17:38:37 >
  • Abi binalarin yikilmasi hususunda BEnim görüşüm Bad company 2 Çok çok geride Bilmiyorum Aranizda Red FAction Guerilla oynayaniz varmi ama Asil Fizik onda ya :D Tir la Binanin içine giriyosun ve herşey patlamaya çatlamaya göre açilip saçiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

Ya sırf konsollara çıkacak diye oyunun map lerini küçültüp araç sayısını kısarlarsa hem konsol firmalarına hemde ****a küfür ederim. BF serisi PC de doğdu. kı.ı kırık **** için BF2 gibi bir efsane seriyi heba ederlerse katil olurum. pc cilerin haklarını yiyen hırsız konsollara onlar yüzünden BF2 kalitesinde bir oyun göremeyeceğiz. konsol

kahrolsun konsol yaşasın pc

• Eğer PhysX desteği olursa süper olur.Ya arkadaşlar geniş alanı niye bu kadar dert ediyorsunuz? Zor birşey mi sanki?Flash Point'e bakın o kadar geniş alan var ki git git bitmiyor oyunda :) Uçak olur tahminim BF3'te.Çok gelişmiş bir oyun olacağını söylüyorlar oyunu yapanlar.Aklınız duracak denilmiş. Aklımız durmasın yoksa oyunu oynayamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 5 Şubat 2011; 18:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

Ya sırf konsollara çıkacak diye oyunun map lerini küçültüp araç sayısını kısarlarsa hem konsol firmalarına hemde ****a küfür ederim. BF serisi PC de doğdu. kı.ı kırık **** için BF2 gibi bir efsane seriyi heba ederlerse katil olurum. pc cilerin haklarını yiyen hırsız konsollara onlar yüzünden BF2 kalitesinde bir oyun göremeyeceğiz. konsol

katılıyorum. hatta artırıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Eğer PhysX desteği olursa süper olur.

bu oyunda olması imkansız. physx performansı 3 te birine düşürüyor. herkesin bir yerleri kırdığı parçaladığı bir bölümde fizik efektleri görmek için şu anki pc lerin 10 katı gücünde pclere ihtiyaç var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 5 Şubat 2011; 19:04:12 >

• Diyelimki BF3 kutulu 60 TL , Limited Edition ne kadar olur ?
  • 80 Lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Diyelimki BF3 kutulu 60 TL , Limited Edition ne kadar olur ?

80
  • Tamamdır.
    O zaman limited edition alırız
  • Tabi kesin değil. Çıkınca bakıcaz. Ama Türkiyeye limited edition ne miktarda gelir onu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Eğer PhysX desteği olursa süper olur.Ya arkadaşlar geniş alanı niye bu kadar dert ediyorsunuz? Zor birşey mi sanki?Flash Point'e bakın o kadar geniş alan var ki git git bitmiyor oyunda :) Uçak olur tahminim BF3'te.Çok gelişmiş bir oyun olacağını söylüyorlar oyunu yapanlar.Aklınız duracak denilmiş. Aklımız durmasın yoksa oyunu oynayamayız

Olsa güzel olur tabi ama PhysX, performansı çok fazla etkiliyor, o zaman hiç oynayamayız herhalde.
  • içinde physx olursa bf3 almam.crysis 2 yi bile almam

gördük mafia 2 de gtx460 ile 8800gt amp nin aglamasını.adam gibi çalışmadıktan sonra yemişim fizigini
  • Valla sırf şu oyunu bekliyorum sistem almak için. umarım battlefield kendi kimliğinin dışına çıkmaz.
  • Sistem gereksinimlerini ne zaman açıklarlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Sistem gereksinimlerini ne zaman açıklarlar?

martta muhtemelen
  • çok klasik bir laf ama OYUN BOMBA gibi geliyorr
  • BC2 de evler 1-2 katlı fazla bişey olumuyo ama Newyork da felan o 30-40 katlı binaların, gökdelenlerin yıkılmasını düşünemiyorum. Bide iç içe binalar(mesela) Ekran kartı ortadan ikiye çatlar artık
  • Ben en cok sınıfları silahları ve perkleri merak ediyorum,bence 5 sınıf olmalı ,sniper,assault,medic,Antitank-bulding,support(ammo ve bombardıman )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

BC2 de evler 1-2 katlı fazla bişey olumuyo ama Newyork da felan o 30-40 katlı binaların, gökdelenlerin yıkılmasını düşünemiyorum. Bide iç içe binalar(mesela) Ekran kartı ortadan ikiye çatlar artık

crysis 2 zaten new york temalı olduğu için hayal etmek zor olmasa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Ben en cok sınıfları silahları ve perkleri merak ediyorum,bence 5 sınıf olmalı ,sniper,assault,medic,Antitank-bulding,support(ammo ve bombardıman )

Bu zaten kesin olacak bişey belki daha da fazla sınıfa ayırabilirler. BC2 de medic+support a uyuz oluyorum zaten

@keskinbalta
    Ben tamamen yıkılma çökme anlamında yazdım. crysis 2 de böyle şeyler yok gibi. Sadece kısmen bazı yerler yıkılıyor moh gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 6 Şubat 2011; 0:22:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.