Bildirim
Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (16. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Best Buy'daki pre order sayfasından:
Özellikle ilk paragrafı şiir gibi yazmışlar
quote:
This street is quiet. Too quiet. You train your eyes on one of the only two points of entry. Surely this will be the way the enemy comes in for the assault. As soon as you've brought your weapon to the ready, you hear the whizzing noise of a bullet flying past inches from your ear. Suddenly the building to your right bursts into an explosion that sends you flying through the air. You smash into the opposite building with a resounding thud. You lie there helpless, watching bits of the crumbled wall roll toward you. You have to get up. You have to keep fighting. A fallen comrade lays beside you and you know you must drag him to safety if he's going to survive. You have to do this. Lives depend on it. Welcome to the Battlefield.
Join the elite U.S. Marines as you battle the enemy across claustrophobic streets, metropolitan downtowns and vehicle-friendly landscapes in the United States, Europe and the Middle East. Whether you're mastering the art of urban combat or piloting a land, sea or air vehicle, Battlefield 3 immerses you in incredibly realistic gameplay powered by the all-new Frostbite 2 game engine...............
http://www.bestbuy.com/site/Battlefield+3+-+Windows/2108032.p?id=1218310004256&skuId=2108032&st=2107458,%202107449,%202108032&lp=1&cp=1
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
Beyler Türkiye de sunucu açılacak mı
sanmam
Bence bunu crysis 2 nin Türkiye satış rakamları bunu belirliyecek.
alakası yok sadece büyük server şirketleri sunucu açabiliyor.Türkiyede sunucu kuran server şirketi sunucu kurma dosyalarını dağıtırsa korsan oynamanın önü açılır güvenmez ea türkiyeye ve haklı
bir üzerimdeki burak21242 adlı üyenin attığı mesajdaki video bad company 1 in videosu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 7 Şubat 2011; 0:04:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
Beyler Türkiye de sunucu açılacak mı
sanmam
Bence bunu crysis 2 nin Türkiye satış rakamları bunu belirliyecek.
alakası yok sadece büyük server şirketleri sunucu açabiliyor.Türkiyede sunucu kuran server şirketi sunucu kurma dosyalarını dağıtırsa korsan oynamanın önü açılır güvenmez ea türkiyeye ve haklı
bir üzerimdeki burak21242 adlı üyenin attığı mesajdaki video bad company 1 in videosu
Büyük server şirketi olmadığı için diye bir şey yok .O büyük server şirketleri küçük bir görüşmeyle Türkiyeden server alabilirler zaten ama önce ea nın yatırım için onlara destek çıkması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: burak21242
.....
İnşallah doğru değildir.Yoksa ikini bir medal of honnor faciası görebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 7 Şubat 2011; 0:26:42 >
-
bad company 1 de harita altta değilmiydi ?birde video xbox360 da oynanmış gibime geldi tam araca yaklaşırken yeşil yuvarlak bir ikon ve yazı geliyor ama sansürlenmiş .....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 7 Şubat 2011; 0:45:16 > -
Benim bildiğim o video bc1in betasının videosu daha önce de başka yerde görmüştüm sanırım mohun diye koymuştu aynı siteye gene birileri. -
quote:
Orijinalden alıntı: burak21242
.....
bu video internet efsanesi olacak bu gidişle
bc1'den bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalemist3
Benim bildiğim o video bc1in betasının videosu daha önce de başka yerde görmüştüm sanırım mohun diye koymuştu aynı siteye gene birileri.
Betada da harita sol alttaydı bunda nasıl böyle oluyor. -
www.bf3beta.comHugeDomains.com - Bf3Beta.com is for sale (Bf 3 Beta)http://www.bf3beta.com/index.html
-
Askerlerin el bombası atarken öküz gibi bağırmasını istemiyorum, hangi salak sesin geldiği tarafa ateş etmez yada kaçmaz, bf3'de bu saçmalık olmaz umarım... -
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
Askerlerin el bombası atarken öküz gibi bağırmasını istemiyorum, hangi salak sesin geldiği tarafa ateş etmez yada kaçmaz, bf3'de bu saçmalık olmaz umarım...
Bence çok iyi bir olay.Bu sayede oyun sadece gözlere odaklanarak oynanmıyor. -
quote:
quote:
Askerlerin el bombası atarken öküz gibi bağırmasını istemiyorum, hangi salak sesin geldiği tarafa ateş etmez yada kaçmaz, bf3'de bu saçmalık olmaz umarım...
Bence çok iyi bir olay.Bu sayede oyun sadece gözlere odaklanarak oynanmıyor.
el bombasını geç de 2 kişi düşmanın arkasına sızıyoruz ammo istiyorum bangır bangır bağırıyor -
quote:
Bence saçmalık değil. El bombası atarken yanındaki arkadaşlarının bilmesi için bağırır tabi düşmanda varsa yanınınza duyabilir normal yani. Hadi savaş belgeseli izlemedin, savaş filmleri felanda mı izlemedin. Meşhur lafı bilmiyorsun galiba:
Grenade out !!!
Ha bak @Karn-ı bahar ın dediği doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 7 Şubat 2011; 2:14:18 > -
Gelsin bakalım merakla bekliyoruz battlfield -
he bir de diyelim ben rus olarak oynuyorum, amerikanlar bizim base'e geldi aralarından birini öldürdüm, diğeri deli gibi MAN DOWN!! MAN DOWN!! diye bağırıyo. hayvan gibi bağırması sayesinde o adamın bizim base'e tek gelmediğini, yanında birileri olduğunu anlıyorum. surround sayesinde de sesin hangi yönden geldiğini rahatça anlayıp skypetan arkadaşlarımı oraya yönlendirip 2.yi de temizliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 7 Şubat 2011; 2:26:46 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kalemist3
Benim bildiğim o video bc1in betasının videosu daha önce de başka yerde görmüştüm sanırım mohun diye koymuştu aynı siteye gene birileri.
Betada da harita sol alttaydı bunda nasıl böyle oluyor.
Beta öncesi video bu. Dev diary gibi birsey. -
Pc'ye 64 ps3'e 24 kişi olayı gerçek değildir inşallah.Eğer öyleyse benim için ps3'te zaten biter battlefield.Bari 32 kişi yapsalarda belki uçak kullanmanın azcık zevki çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: hsn1997
Pc'ye 64 ps3'e 24 kişi olayı gerçek değildir inşallah.Eğer öyleyse benim için ps3'te zaten biter battlefield.Bari 32 kişi yapsalarda belki uçak kullanmanın azcık zevki çıkar.
Zannedersem haritaların boyutlarıyla da oynıyacaklar konsollarda 64 kişi nerede 24 kişi nerede çünkü. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hsn1997
Pc'ye 64 ps3'e 24 kişi olayı gerçek değildir inşallah.Eğer öyleyse benim için ps3'te zaten biter battlefield.Bari 32 kişi yapsalarda belki uçak kullanmanın azcık zevki çıkar.
Zannedersem haritaların boyutlarıyla da oynıyacaklar konsollarda 64 kişi nerede 24 kişi nerede çünkü.
kesin öyle olur
24 kişinin oynadığı haritada 64 kişi oynamaz, 64 kişinin oynadığı haritada 24 kişi oynamaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X