Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsn1997

Pc'ye 64 ps3'e 24 kişi olayı gerçek değildir inşallah.Eğer öyleyse benim için ps3'te zaten biter battlefield.Bari 32 kişi yapsalarda belki uçak kullanmanın azcık zevki çıkar.

Ataride fps oynanmaz zaten boşver

şöyle bişey olabilir belki. haritalar büyük ve küçük olarak 2 gruba ayrılır. büyükler yalnızca pc de açılır. konsollar 64 kişiyi kaldırmayacaksa çok da iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Benim bildiğim o video bc1in betasının videosu daha önce de başka yerde görmüştüm sanırım mohun diye koymuştu aynı siteye gene birileri.

Betada da harita sol alttaydı bunda nasıl böyle oluyor.

Beta öncesi video bu. Dev diary gibi birsey.

Bencede betadan da önce çünkü silahı aimdown yapamıyor daha burda

• quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

he bir de diyelim ben rus olarak oynuyorum, amerikanlar bizim base'e geldi aralarından birini öldürdüm, diğeri deli gibi MAN DOWN!! MAN DOWN!! diye bağırıyo. hayvan gibi bağırması sayesinde o adamın bizim base'e tek gelmediğini, yanında birileri olduğunu anlıyorum. surround sayesinde de sesin hangi yönden geldiğini rahatça anlayıp skypetan arkadaşlarımı oraya yönlendirip 2.yi de temizliyorum

bu öküz gibi böğürmeler çok işime yaradı benim ama bence sadece asker isabet alınca canı yandığı için bağırmalı yoksa okadar gizli oynamaya rağmen yerini belli etmesi çok saçma oluyor

• Konsola fazla bile 24 kişi BF'ye de çöreklendi adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

he bir de diyelim ben rus olarak oynuyorum, amerikanlar bizim base'e geldi aralarından birini öldürdüm, diğeri deli gibi MAN DOWN!! MAN DOWN!! diye bağırıyo. hayvan gibi bağırması sayesinde o adamın bizim base'e tek gelmediğini, yanında birileri olduğunu anlıyorum. surround sayesinde de sesin hangi yönden geldiğini rahatça anlayıp skypetan arkadaşlarımı oraya yönlendirip 2.yi de temizliyorum

bu öküz gibi böğürmeler çok işime yaradı benim ama bence sadece asker isabet alınca canı yandığı için bağırmalı yoksa okadar gizli oynamaya rağmen yerini belli etmesi çok saçma oluyor

HS yapınca böyle şeyler olmasa daha iyi olur. Düzelir belki.

• Yapan yapmasa eyvallah diyecem ama geçen yıl 256 kişilik oyun çıktı ps3'e.İnsan sinirleniyor böyle olunca.Zaten 2 tane fps'im vardı bf yerine mag alıcaz artık.
  • Şu müzikten vaz geçmezler işallah

Battlefield 1942 buda benim ilk çıktığında hayran kaldığım versiyonlarından biri bence zamanın koşullarına göre en güzel yapilmiş oyun diyebilirim...Yanılmıyosam BF2 de dev gemi savaşı yoktu 1942'de uçak gemisini bile hayeket ettirebiliyoduk denizaltı bile vardı umarım BF3'dede olur bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyPLanet -- 7 Şubat 2011; 13:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

.....

bu video internet efsanesi olacak bu gidişle
    bc1'den bu

aynen.

videoyu sakın ciddiye almayın bu video bc1 in ilk gösterim videosu. yani teknoloji demosu videosu. o yüzden betaya olan sürecde bc1 in görüntüsü değişmiştir. bu videoyu ilk izlediğim zamanıda cok iyi hatırlıyorum. Ama kesin video bf3 videosu olarak yayılacak her yerde komedi

• quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

bence o sesler gerçekciliğe çok güzel örnek. sonuçta gerçek savaşdada dibimizdeki arkadaşımız öldüğü zaman sus pus oturmayız herhalde sıhhiye diye bağırırız, yada ahmet vuruldu diye bağırırız gerçek savaşda dib dibe bir çatışma çıktığı zaman illaki gerisi gelir ancak cok iyi gizlenmiş birini bulamayız. bence o sesler yine olmalı oyuna çok güzel bir hava katıyor. zaten BF serisinin sesleri FPS oyunlarındaki en gerçekci ve kaliteli seslere sahip. COD dan cok daha iyi sesler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet
    Şu müzikten vaz geçmezler işallah

Battlefield 1942 buda benim ilk çıktığında hayran kaldığım versiyonlarından biri bence zamanın koşullarına göre en güzel yapilmiş oyun diyebilirim...Yanılmıyosam BF2 de dev gemi savaşı yoktu 1942'de uçak gemisini bile hayeket ettirebiliyoduk denizaltı bile vardı umarım BF3'dede olur bunlar

+1 önce gemiler gitti,sonra uçaklar gitti,sonra 64 kisi gitti,sonra yere yatma gitti(ilginçtir ki ilk kez bf42 de yönettim karekterin yere yatabildigini gördüm ) ,sonra mod Map yapımı gitti,farkındamisiniz bilmiyorum ama bf3 te bu gidişata devam ederse iyice erimiş bir oyun karşımıza cikicak :/,ahh DİCE ahh:@P

• bf2 de spot panelinde Q ve E tuşuna basınca yerine göre cephane veya medic istiyorduk hatta artillery istiyorduk
    askerin tüm diyalogları tercihe göre oluyordu bence isteğe göre bağırmalı asker ama tabi isabet alınca refleks gereği öküz gibi bağırsın
    bf3 bc2 nin imkanlarından faydalanarak nekadar bf1942 ve bf2 ye benzerse okadar başarılı olur bence
    ayrıca o introyu ben de çok sevmiştim...
  • quote:

Hangi sayfada gördüğümü unuttum ama gemi savaşı olucağı yazıyordu bir yerde.

• Frostbite Engine 2

Motorun 'radiosity' hesaplamalarındaki durumunu göstermekte.

quote:

radiosity: isi isiniminda (radiation). gelen isinin, yuzeye carptiktan sonra yansiyan kismiyla , yuzeyin absorbe ettigi enerjinin birlikte yayilmasi sonucu hesaplamalarda kullanilan terim.

ekşi sözlük yazarı:r12

kaynak:
    ekşi sözlük
    ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=85284

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 7 Şubat 2011; 17:43:32 >

• İlk dakikadaki sahne Mirror's edge havası veriyor etrafa
  • Duvar kağıdı yapmak isteyenlere Türk bayraklı Battlefield 3 askeri.Klanımızdan Felxtr arkadaşımız yaptı.

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

Orjinal link
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwer001

Duvar kağıdı yapmak isteyenlere Türk bayraklı Battlefield 3 askeri.Klanımızdan Felxtr arkadaşımız yaptı.

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

Orjinal link

Güzel olmuş ferhat abinin ellerine sağlık.

O videodaki şehir ortamı zannedersem strike at karkanda ait emin değilim. Videodaki objelerin çoğunu kullanıcaklar zannedersem oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Frostbite Engine 2

Dinamik aydınlatmayı görünce aceba dedim, gündüz başlayıpta gece devam eden yada tam tersi sabah saatlerinde başlayıp gündüz devam eden dinamik haritalar mı olacak.

• bende öyle tahmin ediyorum reaksiyon. adamlar ışıklandırma olayını zaten yapıyor. DICE'a ait Battlefield 3 başlıklı bir videoda ışıklandırma olayı var. gün içinde güneş yer değiştirdiği için gölgelerin yönü ve boyutu değişiyor.
  • Gece den gündüze yaparlarsa erkran kartım yalan olur. Yinede karanlıktan aydınlığa veya tam tersine işleyecek şekilde yaparlarsa güzel olur. Hatta gündüzden başlayıp gece karanlığında mcom patlatmak daha kolay olacaksa ozaman millet yatar oyun komedi olur. Birde bazı açılarda sniperlara güneş çarpıp nişan alamasalar. Hatta o güneş açısını arkalarına alıp görünmeden katliam yapabilirse harbiden süper olur.
  • quote:

Gerçekten Çok kaliteli 1 oyundu Videosu ve Müzigide O döneme göre 1 hayli mest ediyor adami

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.