Bildirim
Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (18. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
müthiş
resmen içimize işlemişler çaktırmadan
aynı ekibin diger oyunlar için videolarıda var.onlarda oldukça güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 8 Şubat 2011; 2:19:10 > -
GameInformer mart sayısından oyun içi görüntüler geldi:
-
@StaticDuster
müthiş... -
quote:
Orijinalden alıntı: StaticDuster
GameInformer mart sayısından oyun içi görüntüler geldi:
Korktuğum şey başıma geldi oyunu bc 2 nin grafik stilinden çok moh 2010 un grafik stiline benzettim.Kalas gibi ollmaz inşallah animasyonlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 8 Şubat 2011; 3:43:05 >
-
alakası yok resimler seni yaniltiyor BC2 gibi oalcak genel olarak oyunun görünümü burdan bunu görüyoruz ve gerçekten sistemleri zorluyacak detaylar varbigi... -
Son resimdeki arayüzü kastediyor olabilir. -
ve sanirsam görüntüler SP modundan . o patlamadaki çıkan Duman bulutu harika görünüyor çok sağlam olacak çok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 8 Şubat 2011; 9:07:07 > -
-
Evette şimdi o binalar yıkılıcak mı onu merak ettim.Yıkmaya kalksan sistem çöker.Moh'a benzemiş acaba öylemi olucak?İnşlallah yanılıyorumdur. -
Moh'a benzetirsen benzer.Bence öyle düşünme.Resimlerde çok güzel şeyler görünüyor.Dergi taramalarında bir ton röportaj var ingilizce tabi.Daha fazlasını elde edince klan forumumuza koyacağız. -
Bekliyorum sabırsızlıkla :) -
Yeni sistemde gerekir bu oyun için. -
Yok o anlamda değil de bu binalar nasıl olcak?Yıksan olmaz,yıkmasan hiç olmaz. -
Oyunun sistem gereksinimleri yüksek olacak ve bildiğim kadarıyla XP ve DX9 desteklenmiyordu sanırım. Gerçi benim için no problem -
resimler patlamış,
http://gamersverse.com/
burdan bakabilirsiniz -
tahmin ettiğimiz gibi.
Destruction 3.0
quote:
Orijinalden alıntı: hsn1997
Evette şimdi o binalar yıkılıcak mı onu merak ettim.Yıkmaya kalksan sistem çöker.Moh'a benzemiş acaba öylemi olucak?İnşlallah yanılıyorumdur.
-
Binanın tamamı yıkılmıyor dikkatli bakarsanız.Serbest bir yıkımdan bahsedilebilir şuan için. -
Ekran kartı değiştirmek için bi bahane daha o resimdeki gibi parçalanıyosa binalar ne kadar optimize edilirse edilsin sanmıyorum kasmadan oynıyabiliceğimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 8 Şubat 2011; 14:42:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CuCuK
resimler patlamış,
http://gamersverse.com/
burdan bakabilirsiniz
Bu oyun damgasını vurur arkadaş!
Destruction 3.0...
Sistem yenilemek şart oldu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X