Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sızdırılmış bir resim muhtemelen asker sarsıntıdan dolayı yere düşmüş arkasında bir tank paris sokaklarını andırıyo

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]
  • Evet videoyu bende izledim küçük bir analiz yaptım

-Sesler gerçekten müthiş ateş ederken felan uzaktan ateş eden yada yakındaki ateş eden acayip fark ediyor- heleki komutan orada emirleri verirken dışardan helikopter sesi öyle bir geliyorduki harikaydı

-Efektler gerçekten iyiydi HBAO efekti geliştirilmiş takım arkadaşınız ateş ederkenki efektler yada merminin duvara çarpınca çıkardığı toz neredeyse ekranınızı kapatıyor ışık süzmeleri güneş efekti...

-Animasyonlar göründüğü gibi Motion Capture ı gerçekten iyi kullanmışlar koşma hareketi hemen duvara siper alma duvara sırtını yaslamaları felan adamlar harbiden çalışmış

-WASD dikkat ettinizmi video PC de oynanırken çekilmiş adamımız sniper ile vurulduğu anda S tuşuna basarak geriye güvenli bir yere çekiyoruz bu da demektirki DICE gerçekten PC ye önem veriyor ! (KESİNLİKLE ORJİNAL ALINMALI)

-Düşman askerleri bir terörist gibi değilde sanki oranın askerleriymiş gibi olması iyi olmuş, Oyunda sis bombasıda olacak galiba taktik için gayet güzel birşey

-Silah modellemeleri gerçekten çok iyi dikkat edin tüm ayrıntıları mevcut (Bazı COD fanları bad company 2 de silah modellemelerini iyi olmadığını söylüyordu aha gelsinde şimdi görsün silah modellemesi)

-COD Fanları yine Kuduracaktır bu videoyu görünce...

Multiplayer videolarını merak ediyorum ben bu oyunu sırf Multiplayer ı için bile alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 2 Mart 2011; 13:08:21 >

• oyunun MP bölümünün Tam hazır olmadığı martin ortlarına yada nisan başı detaylı bir şekilde inceleyebileceğimiz konusunda duyumumuz :D var bilginiz olsun...

Yaralı taşıma olayi :)
     Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 2 Mart 2011; 13:26:47 >
  • Şu videonun bitimine az kala asker arabaya yanaşıyo bozoka mermi sesi harika ver askerin ayakları havaya kalkıp uçtuğnu gösteriyo resmen orası harika
  • Video güzelde. Nişan alıp ateş etme şekli pek hoşuma gitmedi. Bakalım oynayınca nolacak.

Bu arada bu birinci bölüm 16 martta ikinci bölümünü yayınlayacaklar.
  • Bu adamlar oyun yapmıyor bu adamlar sanat yapıyorlar
  • @Real-Gamer
    Aynen. Ama gerçekçi gözükecek uğruna bunların Bilgisayar oyunu olduğunu unuturlarsa kötü.

Bu arada videoların konusuda;
    Yıl 2014, Amerikan donanma güçleri tarafından yönetilen koalisyon güçleri Irak/İran sınır bölgesini stabil duruma getirmek için uzlaştırma operasyonlarına devam etmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Evet videoyu bende izledim küçük bir analiz yaptım

-Sesler gerçekten müthiş ateş ederken felan uzaktan ateş eden yada yakındaki ateş eden acayip fark ediyor- heleki komutan orada emirleri verirken dışardan helikopter sesi öyle bir geliyorduki harikaydı

-Efektler gerçekten iyiydi HBAO efekti geliştirilmiş takım arkadaşınız ateş ederkenki efektler yada merminin duvara çarpınca çıkardığı toz neredeyse ekranınızı kapatıyor ışık süzmeleri güneş efekti...

-Animasyonlar göründüğü gibi Motion Capture ı gerçekten iyi kullanmışlar koşma hareketi hemen duvara siper alma duvara sırtını yaslamaları felan adamlar harbiden çalışmış

-WASD dikkat ettinizmi video PC de oynanırken çekilmiş adamımız sniper ile vurulduğu anda S tuşuna basarak geriye güvenli bir yere çekiyoruz bu da demektirki DICE gerçekten PC ye önem veriyor ! (KESİNLİKLE ORJİNAL ALINMALI)

-Düşman askerleri bir terörist gibi değilde sanki oranın askerleriymiş gibi olması iyi olmuş, Oyunda sis bombasıda olacak galiba taktik için gayet güzel birşey

-Silah modellemeleri gerçekten çok iyi dikkat edin tüm ayrıntıları mevcut (Bazı COD fanları bad company 2 de silah modellemelerini iyi olmadığını söylüyordu aha gelsinde şimdi görsün silah modellemesi)

-COD Fanları yine Kuduracaktır bu videoyu görünce...

Multiplayer videolarını merak ediyorum ben bu oyunu sırf Multiplayer ı için bile alırım...

Abi tek kelime "inanılmaz".

Askerin koşma dinamiği gerçekten inanılmaz. Işıklandırma "inanılmaz". Silah tepme dinamiği çok güzel. Resmen ağzım açık izledim yazarken bile elim ayağım titriyor.

Bu oyuna gidip key almak bile yakışmaz. Kesinlikle box alınmalı. O dvd yi elimde istiyorum

Şimdi kendime gelip biraz daha dikkat ettimde koşarken silah birazdaha sallanmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 2 Mart 2011; 13:49:57 >

• Arkadaşlar zh1nt0 açıkladı. Alta verdiğim 2. linkteki battlefield3beta.org sitesi tamamiyen sahtedir. Şuan sahte olduğu gözüküyor ama beta çıktığında değiştirlerse yemeyin.

zh1nt0 açıklaması;
    Hello everyone!

I hope you are all enjoying your weekend.
    Just a heads up for everyone here. Don't sign up to this site Battlefield 3.

Sahte site;
    http://battlefield3beta.org/cgi-sys/suspendedpage.cgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 2 Mart 2011; 14:01:42 >
  • bad company 2 de efsane olmasına az kalmıştı ama bu bf 3 ile EFSANE olacağı kesin. zaten multide adamlar 1 numaraydı şimdi single ve coop da olacakmış. her şey yıkılacakmış. cod mod bırakmaz bu oyun beyler. pre order da yapılır, ne zaman çıkarsa çıksın.
  • 2012'nin ocağına kadar sarkacak sanırım bf3, Amazon order tarihlerini 31 Aralık 2011 olarak gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 2 Mart 2011; 14:40:24 >
  • Sanmam. Yıl içinde çıkacak ki Amazon yılın son gününü göstermiş.
  • quote:

This item will be released on December 31, 2011

Verdikleri tarihleri değiştirdiklerini hiç görmedim. Umarım yanılırım.
  • 2012'ye sarkacağını sanmıyorum yıl içinde bitecektir ama belki stratejik bir erteleme olabilir.
  • BC2 beklerkende böyle stres çıkardı.Bugün yarın diye diye çıkış gününü getirmiştik.Bunun heyecanıda bir farklı işte.Aralığa kadar elimizde olur.
  • Arkadaşlar bir posterinde görmüştüm oyun Agust yazıyordu ama işte uzatsalar bile eylül ayında çıkar merak etmeyin

Oyunun videolarına iyi bakın neredeyse herşey hazır tanklar araçlar silahlar vs herşey hazır animasyonlar sesler kaplamalar entegre edilmiş durumda şuan test aşamasındadır ama tabiki test ederken yeni şeylerde ekliyorlardır

fazla sürmez merak etmeyin oyun bu son bahar çıkar...(ama tabiki şöyle bir durumda var EA Satış stratejisi açısından 2012 ye de atabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 2 Mart 2011; 14:49:17 >
  • augusut gördün şey betadır betası ağustosta full sürüm kasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

augusut gördün şey betadır betası ağustosta full sürüm kasım

Bende öyle düşünüyorum.
  • Koşma animyonu ve ışıklandırma gerçekten çok iyi olmuş .Fakat silahı tutuşu hiç hoşuma gitmedi koşarken.

Bu konunun içinde resimdeki bütün binaların parçalanacağını düşününce insan biraz ürperiyor.

bolumsonucanavari.com
    Battlefield 3'ten Şehir Görüntüsü
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3ten_Sehir_Goruntusu-13815.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 2 Mart 2011; 16:03:58 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.