Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
43.795
Cevap
63
Favori
1.527.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Koşma animyonu ve ışıklandırma gerçekten çok iyi olmuş .Fakat silahı tutuşu hiç hoşuma gitmedi koşarken.

Bu konunun içinde resimdeki bütün binaların parçalanacağını düşününce insan biraz ürperiyor.

bolumsonucanavari.com
    Battlefield 3'ten Şehir Görüntüsü
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3ten_Sehir_Goruntusu-13815.htm

Orada gördüğünüz bütün binalar yıkılmayacak elbette, ayrıca bu oyundaki yıkım BC 2'deki gibi olmayacaktır, normal bir çarpışma da binalar harabeye döner, mermi delikleri oluşur, kısmi yıkılmalar ve duvarlarda çatlaklar oluşur yani bu şekilde bir yıkım olabilir ama tabi 1-2 katlı binalar komple yıkılabilir.

• 4X scope karşılaştırması

BF3

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

MOH

BC2

• quote:

Orijinalden alıntı: qwer001

4X scope karşılaştırması

Aynen dediğim gibi silahlar ve eklentileri MOH için yaptıkları modellemeler tabi daha geliştirilmiş ve iyileştirilmiş olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 2 Mart 2011; 16:30:32 >
  • ekimde çıkar diyorum ben,sitesinde fall 2011 diyor,yani sonbahar

video ya gelince dibim düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 2 Mart 2011; 16:33:51 >
  • Güzel.Ne kadar geç o kadar iyi arkadaş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Yeni video geldi

http://www.youtube.com/watch?v=0TY_npBSqNE

Film gibi

Videonun 1:04. saniyesinde Türkçe konuşuyorlar sanki. "Teslim oluyorum ben" gibi birşey duydum sanki....

Birde benim en çok merak ettiğim bu müthiş modellemeler ve animasyonlar Multiplayer da olucakmı. Yoksa multiplayer daha basit animasyonlar ve modellemelermi olucak. İnşallah korktugum gibi olmaz yoksa dava açarım DICE a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 2 Mart 2011; 17:04:26 >

• Ben en iyisi yazın 6 senelik PC'mi yenileyeyim. Olmuyor böyle, kedinin ciğere baktığı gibi.
  • Silah tasarımı filan beyendim güzel sadece dürbünü açarken ilkten kötü geldi ama sonradan hoşuma gitti adamlar bir insanın gözünün dürbüne dayadığında nasıl görüntü veriyosa aynısını sağlamaya çalışıyolar aslında bc2 'deki daha gerçekçi olabilir tamamen gözüne dürbüne dayamış burda 5-6 santim gözü geriden bakıyomuş gibi göstermiş
  • Son bolumdeki çatışmada askerin mermisi hep 372 de sabit kalmış, o kadar şarjör değiştiriyo ama yine 372 de sabit, yoksa ben mi yanlış görüyorum
  • Şahane ya.
  • quote:

Son bolumdeki çatışmada askerin mermisi hep 372 de sabit kalmış, o kadar şarjör değiştiriyo ama yine 372 de sabit, yoksa ben mi yanlış görüyorum

Daha oyun yapım aşamasında olduğu için olabilir böyle şeyler.

YouR@ck
    Eğer video da oyun Irak'ta geçiyorsa Türkçe konuşmaları normal.
  • Ateş ederken silahın verdiği tepkiler muazzam.. Askerlerin koşma, vurulma vs animasyonları 15 yıllık oyunculuk hayatımda gördüğümün en iyisi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Ateş ederken silahın verdiği tepkiler muazzam.. Askerlerin koşma, vurulma vs animasyonları 15 yıllık oyunculuk hayatımda gördüğümün en iyisi ..

Ben ilk CS oynarken bunu dedim, Cod4 ü oynarken dedim, şimdi de BF3 videolarını görünce dedim.
  • bu film ne zaman gösterime giriyor?
  • medal of honor dan sinir olduğum olayı yine yapmışlar mermi yiyince tokat sesi geliyor yine

BC2 deki gibi yapsalar keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

bu film ne zaman gösterime giriyor?

• babay cod hoşgeldin bf3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Son bolumdeki çatışmada askerin mermisi hep 372 de sabit kalmış, o kadar şarjör değiştiriyo ama yine 372 de sabit, yoksa ben mi yanlış görüyorum

Daha oyun yapım aşamasında olduğu için olabilir böyle şeyler.

YouR@ck
    Eğer video da oyun Irak'ta geçiyorsa Türkçe konuşmaları normal.

Bence hiç normal değil.

Bana türkçe konuşmuyorlar gibi geldi sadece benzerlik.

• birzamanlar ghost recon vardı nedense onu hatırlattı bana ama tabiki de bf ile kıyaslanamaz.
  • BC 2 nin ardından kesinlikle o nu aratmıyacak kadar güzel , çıtasını her anlamda yükseltmiş kaliteli bir oyun gümbür gümbür geliyor gerçekten heyecan verici
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.