Şimdi Ara

Battlefield 3 Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu yükledim ilk önce origin indirdi daha sonra sitesinden kayıt oldum cd leri yükledi sonra internetten indirdi originin içindeki oyunun üzerine gelip play dedim bi siteye yönlendirdi bu siteden bir türlü oyuna giremiyorum oyunun masa üzerindeki simgesinden girmeye çalıştığımda da kısa süreli birşey indirip gene aynı siteye yönlendiriyor yardım edermisiniz yeni yükledim premium u da konulara bakarak girdim ama bu sorun bendemi var anlamadım veya giriş yerini bulamadım söylerseniz sevinirim teşekkür ederim

• açma yerini buldum multiplayer e tıklayıp en üste basıyorum o herhangi bir kurulu odaya atıyor sanırım ama oyun açılır gibi oluyo loading yazısı bir türlü gitmiyor sürekli dönüp duruyor ve oyuna birtürlü giremiyorum yardımcı olurmusunuz
  • Selamunaleyküm,

- Oyunu Singleplayer Campaign oynamak için açılan siteden yukarıdan Campaign'e tıkla.
    - Oyunu Co-op Multiplayer oynamak için (2 kişilik takım oyunu) yukarıdan CO-OP'a tıkla, bir bölüm seçip sağdan "Start Mission"a tıkla.
    - Oyunu normal Multiplayer oynamak için (Başkalarıyla kapışma) yukarıdan Multiplayer deyip ister Quick Match de (Sana kendi bir server bulur) istersen gelen pencereden istediğin oyun modlarını, haritalarını vb. seçip aşağıdan "Refresh and save filter"a tıkla. Aradığın özellikte serverlar gelecek aşağıda (eğer o özelliklerde server mevcutsa) ve istediğin tekinin isminin solundaki başlatma butonuna tıkla. Ama girdiğin serverin pingi en çok 70-80 olsun. Oyuna gir deyince önce bir süre oyunu kendisi arkaplanda yükleyecek -eğer serverda boş yer varsa- bu esnada internette gezebilirsin. Oyun yüklendikten sonra açılacak ve sağ altta "Loading" yazan ve arkaplanda donuk bir resim olan bir ekranla karşılaşacaksın. En çok 2 dk. içinde bu ekrandaki yükleme de bitecek ve oyun başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasirkula -- 29 Kasım 2012; 0:36:10 >

• sağol dediğin gibi yaptım girebiliyorum daha hiç kimseyi vuramasam da girdim o şimdilik yeter :D ufak bölüm bulamadım şimdilik
  • Öyle oluyor gerçekten, ben de ilk günlerde sürekli ölüp duruyordum. Oyundan soğumuştum hatta ama zamanla daha iyi silahlar felan açılınca sen de kill combo yapmaya başlarsın :) Hem küçük harita olarak, hem hızlı seviye atlama ve oyuna alışma olarak, hem de eğlence için kesinlikle "Canals" bölümünü tavsiye ederim. Ayrıca nickini söylersen arkadaş da ekleyeyim...
  • 20 kere falan öldüm heralde 1 tane adam vurabildim :D oyundaki nick imde aynı forum ile eklersen birkaç soru sorarım ilk defa bugün girdim 3. oyunum falan olucak 4. senin dediğine giriyim belki adam vururum :D
  • OK ekledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.