Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 [Ana Konu - AFTERMATH ÇIKTI!] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
43.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyi seçiyorum ben,CFWli bir ps3te single FWli bir xboxta single-multi akmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 17 Haziran 2011; 0:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

A)Grafik için komple oyunu PC'de oynamak.
    B)PC'de korsan oyunla single bitirip multi için oyunu konsola almak.
    C)Direk konsol rahatlığıyla single multi akmak.
    D)MW3'ü beklemek.(Kaçın!.)

C şıkkı tabii ki, ayrıca söylemeden edemeyeceğim oyunun PC ile konsollar arasında dağlar kadar farklı olacağını sananlar çok yanılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

C şıkkı tabii ki, ayrıca söylemeden edemeyeceğim oyunun PC ile konsollar arasında dağlar kadar farklı olacağını sananlar çok yanılıyorlar.

oyun yapımcısı da öyle demişti bir yerlerde okumuştum pek fark olmayacak demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

quote:

oyun yapımcısı da öyle demişti bir yerlerde okumuştum pek fark olmayacak demişti

Çözünürlük ve AA farkından başka bir fark olacağını sanmam.

• quote:

quote:

Hatta bazıları şu renderlı tanıtım resimlerindeki grafiklerin PC de oyun içi olduğunu sanıyorlar.

• quote:

PC ile konsollar arasında dağlar kadar farklı olacağını sananlar çok yanılıyorlar.

+1

Frosbite 2nin teknoloji videosu yayınlamıştı hatırlarsanız,render başarısı falan gösteriliyordu motorun,bakın teknoloji videosunun sağ köşesinde ne yazıyor

BATTLEFIELD 3 [Ana Konu - AFTERMATH ÇIKTI!]

Ayrıca bu gece Jimmy Fallon showda Battlefield 3ün Ps3 sürümü gösterilecek,hatta gösteriliyor olabilir şu anlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 17 Haziran 2011; 0:17:12 >

• oyun kral
  • 10 numara bi oyun geliyo, 2.ele de düşürmez ki kimse İlla boşaltacaklar cüzdanı
  • Kimse multiplayer videosunu koymamış, ekleyelim

• Battlefield 3 PS3 Gameplay

Jimmy Fallon show'da Battlefield 3'ün PS3 versiyonu gösterildi. Jimmy Fallon'un yorumları çok komik, izlerken baya güldürdü beni.

• yıkılabilir çevre çok güzel,duvara ateş ettiğinde yıkılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Battlefield 3 PS3 Gameplay

Jimmy Fallon show'da Battlefield 3'ün PS3 versiyonu gösterildi. Jimmy Fallon'un yorumları çok komik, izlerken baya güldürdü beni.

İçeride saklansak olur mu diyo,süper bu adam ya

• Yıkım işini biraz abartmışlar yalnız..
  • DICE, Battlefield 3'ün PS3 ile PC sürümlerinin Karşılaştırılmasına Tepki gösterdi

Jimmy Fallon'ın programında oyunun Playstation 3 sürümünü tanıtan DICE yetkilileri oyunun bu platformdaki görsel kalitesi hakkında ilk fikirlerimizin oluşmasını sağlamıştı.

Bu video net bilgi vermekten uzak olsa da sanal alemde hemen karşılaştırmalar ve PC sürümü ile ilgili kıyaslama yorumları dolaşmaya başladı. PS3 sürümünün kötü göründüğü yönündeki eleştirilere katılmayan DICE yetkilileri bu konuda bir açıklama yaptı.

DICE'ten Johan Andersson, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Neden herkes konsol sürümlerinin PC ile tamamen aynı görünmesini bekliyor ki? Eğer konu buysa PC sürümünde de grafiksel olarak başarılı değiliz" sözleri ile tepki gösterdi.

DICE'in daha önce yaptığı oyunun PC sürümü ile konsol sürümü arasında büyük fark olmayacağı yönündeki açıklamalarla benzerlik gösteren bu sözler doğrudan "konsol sürümüne grafiksel olarak kötü diyorsanız, o zaman PC sürümü de iyi değil" olarak da anlaşılabilir.
    kaynak:bolumsonucanavarı

• Arkadaşlar multiplayer da jet olacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Mükemmel bir atmosfer,dibim düştü..Call of duty nin tahtına oturabilir

Ancak kiyamet alameti olur bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

xbox ün bf3 bölümü cok yavas biraz hareketlenelim buyrun arkadaslar . 16 martdaki video

Efekler harika dicek söz bulamıyorum zaten Bt2 hastası olark...ve serinin devamında böle bi oyun...!!!......eğeki mw2 bundan daha iyisini çıkaramazsa öle yılın oyun ödülünü alır diye düşünyorum...vatana millete hayrılı olsun zaten.....

• Konu nedense xbox bölümünde görünmüyor. Anca fps bölümüne girmek lazım. Bu oyunu çekemeyen admin e yazıklar olsun diyorum.

• Class'ların yüksek çözünürlüklü görüntüleri.

Assault

Recon

Support

Engineer

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.