Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 [Ana Konu - AFTERMATH ÇIKTI!] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
43.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Valla sende olmasan kimsenin Bf3 konusunu güncelleyeceği yok.
  • Daha 360 için bir video falan gösterilmedi dimi?
  • aynen daha hiç bir şey gösterilmedi xbox 360 için..
  • Xbox 360'ta göstermemelerinin 2 nedeni olabilir.Büyük ihtimalle EA Playstation tarafında lansmanını yaptığı için hep Ps3'te gösteriyor.(Aynısı Call Of Duty'nin Xbox tarafında olmasına benziyor.)Ya da küçük ihtimalle Xbox'a çok fazla optimizasyon yapmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Xbox 360'ta göstermemelerinin 2 nedeni olabilir.Büyük ihtimalle EA Playstation tarafında lansmanını yaptığı için hep Ps3'te gösteriyor.(Aynısı Call Of Duty'nin Xbox tarafında olmasına benziyor.)Ya da küçük ihtimalle Xbox'a çok fazla optimizasyon yapmaları gerekiyor.

3. ve en önemli ihtimal ise Xbox'da oyun daha iyi görünüyorsa Cikacak olan Savas'tan korkulmasi
  • Kos koca BF3 konusuna bak sadece 3 sayfa:S Uyumayın beyler E3 ve Gamescom da almadık ödül bırakmamıs yılın en ıyı oyunu var karsınızda. Bu arada oyun xbox da 2 dvd olacakmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Kos koca BF3 konusuna bak sadece 3 sayfa:S Uyumayın beyler E3 ve Gamescom da almadık ödül bırakmamıs yılın en ıyı oyunu var karsınızda. Bu arada oyun xbox da 2 dvd olacakmıs.

İnsallah single-multi diye ayırırlar dvdleri.Single biter bitmez çöpe atıcam da.

@Unzerstörbar

Özel ışıklandırmadan dolayı diyorsan,çok da büyük fark değil yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 5 Eylül 2011; 23:55:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Kos koca BF3 konusuna bak sadece 3 sayfa:S Uyumayın beyler E3 ve Gamescom da almadık ödül bırakmamıs yılın en ıyı oyunu var karsınızda. Bu arada oyun xbox da 2 dvd olacakmıs.

İnsallah single-multi diye ayırırlar dvdleri.Single biter bitmez çöpe atıcam da.

@Unzerstörbar

Özel ışıklandırmadan dolayı diyorsan,çok da büyük fark değil yahu.

Işıklandırma acaip bir gerçekçilik katıyor ama oyunlara bence önemli

• Çaktırma,bir de onun tartışma çıkmasın.
  • hatırladığım kadarıyla bad company 2'de yine ps3 sürekli gösterilmişti filan ama xbox 360'ta ps3'e göre daha güzel ışıklandırma filan vardı bu yüzden daha iyi görselliği vardı diye hatırlıyorum.

ayrıca,

bu gameplay'i daha kimse görmedi sanırım.
  • Xboxa özel veya güzel ışıklandırma değil yahu,hala aynı şeyi tekrarlıyonuz,oyundaki ışıklandırma için Xboxa özel bi çözüm bulduk,söyledikleri bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Xboxa özel veya güzel ışıklandırma değil yahu,hala aynı şeyi tekrarlıyonuz,oyundaki ışıklandırma için Xboxa özel bi çözüm bulduk,söyledikleri bu.

Özel bir çözüm,her zaman daha iyidir.
  • quote:

Xboxa özel veya güzel ışıklandırma değil yahu,hala aynı şeyi tekrarlıyonuz,oyundaki ışıklandırma için Xboxa özel bi çözüm bulduk,söyledikleri bu.

aynen işte hatırladığımda buydu. ama böyle olması oyunu ps3'teki versiyondan daha göze güzel gösteriyordu olayda oydu. ps3'teki çok ama çok başarılıydı zaten esas platform hep o olacak olmalıda bana göre. ben ikisinede almıştım bad company 2'yi çıktığında ps3'tede zevkle oynamış 360'ta da. ama xbox versiyonu çok daha güzel geliyordu bana.
  • Bad Company 2yi ben de bitirdim her ikisinde,bi fark yoktu bana göre.Yukarıdaki ps3 videosunda ışıklandırma çok güzel görünüyor,genelde multiplatform bir oyun ps3te gösterildiği zaman iki konsol arasında bi fark olmuyor,çünkü yapımcılar güvenmedikleri zaman Ps3 versiyonundan hep çekiniyor,Frosbite 2 bence her iki konsolda da aynı görsellikte çalışacak.
  • XBOX ın Grafik Altyapısının DirectX olduğu için PS3 ten Daha kaliteli ışıklandırma ve Gölgelendirmeye Sahip olacağını Herkez bilir...
  • Steelbook Edition'ı ben çok beğendiğim. Çok sade ama inanılmaz şık duruyor. Ülkemizde falan olurda satışa sunulursa yumulma ihtimalim çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

XBOX ın Grafik Altyapısının DirectX olduğu için PS3 ten Daha kaliteli ışıklandırma ve Gölgelendirmeye Sahip olacağını Herkez bilir...

Evet hala Killzone 2 ve Killzone 3ten daha iyi ışıklandırma ve gölgelendirmeye sahip bir FPS olmadığı gibi değil mi

Ps3 konusunda gerekli donanıma sahip yapımcılar ki DICE de bunlardan biri iki konsolda da eşit görselliği yakalarlar,360ın yukarıdaki videodan farkı olmayacak,anormal ışıklandırma değişimleri beklemeyin,pc alın büyük farklar görmek isterseniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

XBOX ın Grafik Altyapısının DirectX olduğu için PS3 ten Daha kaliteli ışıklandırma ve Gölgelendirmeye Sahip olacağını Herkez bilir...

Evet hala Killzone 2 ve Killzone 3ten daha iyi ışıklandırma ve gölgelendirmeye sahip bir FPS olmadığı gibi değil mi

Ps3 konusunda gerekli donanıma sahip yapımcılar ki DICE de bunlardan biri iki konsolda da eşit görselliği yakalarlar,360ın yukarıdaki videodan farkı olmayacak,anormal ışıklandırma değişimleri beklemeyin,pc alın büyük farklar görmek isterseniz.

Çıkınca bakarız xbox mı iyi olacak ps3 mü. Crytek te Aynı açıklamaları yaptı ama sonucu gördük.

"Sitedeki incelemede Xbox 360 sürümünün %10 daha fazla çözünürlüğe sahip olduğu, Frame-rate'in (saniye kare oranı) daha istikrarlı olduğu ve PS3'te bazı efektlerin ve ışıklandırmanın rakip konsola oranla daha kötü olduğu vurgulanmış."

Kaynak BSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 6 Eylül 2011; 0:56:05 >

• Oyunun ana platformu pc orası aşikar fakat x360 da oldukca tatmin edecektir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.