Gene ps3 fanboy damgası yiyeceğim az kaldı,bu forumda iki çift laf edilmiyor,Forza konusunda yollar da bumplar yok diyoruz hemen GT fanboyu oluyorsun,adam hayatında hiç GTyi oynamamış biri olsa ve Forzayı eleştirse yine GT fanboyu oluyor,öyle bişey
DICE üç platformada ayrı çalıştı, bu yüzden görsellik benzer olucak konsollarda,fark olsa ve güvenmeseler ps3ten video vermezler diyorum gene ps3 fanboyu oluyorum.Yani benzer olmaya niye katlanamıyosunuz anlamıyorum,bu forumda sadece Xboxı olanlara bedava ps3 hediye edeceğim.
BF3 çıktığında Pcde 8XAA ve 1080p çözde Max ayarlarda oynuyorum mükemmel görünüyor diyeceğim,hayır Xboxta daha iyi görünüyor, DICE Xboxta fantastik bir ışıklandırma kullanmış diyeceksiniz korkmaya başladım artık
Ama ben pcde 64 kişi ile oynuyorum böyle büyük savaşlar oluyor,olsun biz Xboxmızda 64 kişi varmış gibi davranıyoruz,böle daha zevkli
quote:
Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
Ama ben pcde 64 kişi ile oynuyorum böyle büyük savaşlar oluyor,olsun biz Xboxmızda 64 kişi varmış gibi davranıyoruz,böle daha zevkli
Son cümleye çok güldüm hatta kahkaha attım.
quote:
Gene ps3 fanboy damgası yiyeceğim az kaldı,bu forumda iki çift laf edilmiyor,Forza konusunda yollar da bumplar yok diyoruz hemen GT fanboyu oluyorsun,adam hayatında hiç GTyi oynamamış biri olsa ve Forzayı eleştirse yine GT fanboyu oluyor,öyle bişey
DICE üç platformada ayrı çalıştı, bu yüzden görsellik benzer olucak konsollarda,fark olsa ve güvenmeseler ps3ten video vermezler diyorum gene ps3 fanboyu oluyorum.Yani benzer olmaya niye katlanamıyosunuz anlamıyorum,bu forumda sadece Xboxı olanlara bedava ps3 hediye edeceğim.
BF3 çıktığında Pcde 8XAA ve 1080p çözde Max ayarlarda oynuyorum mükemmel görünüyor diyeceğim,hayır Xboxta daha iyi görünüyor, DICE Xboxta fantastik bir ışıklandırma kullanmış diyeceksiniz korkmaya başladım artık
İyide yaptığın fanboyluk zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Son cümleye çok güldüm hatta kahkaha attım.
Aman abi benim yüzümden uyandrıma birini
quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
quote:
İyide yaptığın fanboyluk zaten.
Tamam ps3 fanboyuyum ben, o yüzden her daim Xboxın başındayım ki bi açığını yakalayım diye.Düşmanımı kendime daha yakın tutuyorum.
Konu ortaya çıkmış tekrar. Bilmeyenler için söyliyim bu ay içinde tüm platformlar için beta gelicek. Büyük ihtimalle 1 hafta içinde başlayacak
Open beta olacak sanırım. E bu moh lımıted edıtıon alanlar onceden betaya katılabılecek muhabbetı vardı ne oldu ona?
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Open beta olacak sanırım. E bu moh lımıted edıtıon alanlar onceden betaya katılabılecek muhabbetı vardı ne oldu ona?
48 saat önce katılcak onlar. Sonra open beta olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: om3r-
quote:
48 saat önce katılcak onlar. Sonra open beta olucak.
moh'ı beğenmemiştim gameplaylerini izleyip öyle kenarda durmasın diye almamıştım beta'ya katılmiycağım için üzücüydü ama sonra open beta haberini duydum ve direkt şu moda girdim evde.
@In Isaac We Trust
Video'daki adamın el figürleri bombaymış.
aha techno viking
quote:
MOH limited i orijinal aldım ve bana EA den gelen mail. Ve FW olmadığı için büyük ihtimal giremiycem
quote:
Orijinalden alıntı: .:BBR:.
aha techno viking
babür abi benden başka çok az kişi biliyor sanırdım Techno Viking'i hahah harika oldu sözlükte yazarken birisi bkz vermişti öyle görüp keşfetmiştim hayatımda gördüğüm en karizma insanlardan birisi filan.
kavgada karşıma çıksa bırakır giderim o ülkeyi ben gerçi.
bir de fanların yaptığı var oda komaya soktu şimdi gülmekten.
Beta tüm platformlarda açık olacak. Sadece BF3'ü PC'de EA Online'den önsiparişle alanlar ve Medal Of Honor sahipleri Beta'ya 2 gün önce başlayacak. Ben hala xbox'ta mı yoksa PC'de mi alacağıma karar veremedim oyunu. 360'da kemik bir oyuncu grubumuz var. Akşamları asla boş kalmıyoruz. PC'deki geniş haritalar, daha iyi grafikler ve toplamda 128 kişilik maçlar da cezbediyor ama hala kararsızım. Bir de yıllardır gamepad'le oynamaya alıştım en son call of duty balck ops'da inanılmaz zorlandım klavye ve mouse'la. Bu yüzden ben betayı bekleyeceğim kararımı vermek için. Sırf beta'ya erken ulaşayım diye medal of honor almak da işime gelmiyor. Beklerim 2 gün. :) Asıl mesele xbox 360 için preorder'da Physical Warfare pack veren bir satıcı bulmak.
quote:
Orijinalden alıntı: ghostliving
quote:
MOH limited i orijinal aldım ve bana EA den gelen mail. Ve FW olmadığı için büyük ihtimal giremiycem
dostum bana gönder sen code gelince. ben senin yerine babalar gibi oynarım
@om3r-
Bir Code i 100 kişi ister 1 kişi alır.
quote:
Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
hatırladığım kadarıyla bad company 2'de yine ps3 sürekli gösterilmişti filan ama xbox 360'ta ps3'e göre daha güzel ışıklandırma filan vardı bu yüzden daha iyi görselliği vardı diye hatırlıyorum.
ayrıca,
bu gameplay'i daha kimse görmedi sanırım.
Rezalet görünüyor yav. Nerde Pc grafikleri nerde bu video. Başka oyundan sandım.
quote:
@om3r-
o 1 kişi benim işte.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
quote:
Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
hatırladığım kadarıyla bad company 2'de yine ps3 sürekli gösterilmişti filan ama xbox 360'ta ps3'e göre daha güzel ışıklandırma filan vardı bu yüzden daha iyi görselliği vardı diye hatırlıyorum.
ayrıca,
bu gameplay'i daha kimse görmedi sanırım.
Rezalet görünüyor yav. Nerde Pc grafikleri nerde bu video. Başka oyundan sandım.
hocam hd bile değil video el kamerasıyla kaydetmişler daha rezalet deme hakkımız yok bence en azından beta videolarından sonra kesin bir şekilde hangi platformda grafiğin ne olduğunu görüp öyle yorumlama şansımız olacak. zaten bu ps3 gameplay'i ama bence hoş yani renkleri filan.
quote:
@om3r-
Kodu bana yollayabılırsın eger benden daha buyuk xbox fanı gorursen cekınme kodu baskasına yolla;)