Şimdi Ara

Battlefield 3 de Karşılaştığınız Hileciler!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu amacı BF3 de karşılaştığınız hilecileri konu içersinde afişe ederek Türk serverlarında oynamalarını engellemek.

Aşağıda 2 tane Türk hileciyi görebilirsin. Hileci olduğunu anlamak için. K/D oranlarına S/P Awards lardaki Accuracy Ribbon(Kafadan vurma şeriti) sayılarına ve Combat Efficiency Ribbon (Üç kişi üst üste öldürme şeridi) sayılarına bakarak anlayabilirsiniz.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MarufTR/awards/275751705/pc/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/OttomaNTroopeR/awards/317084981/pc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 4 Ocak 2012; 21:57:01 >

• raporlayarak banlatadabiliriz sanırım
  • Aynen.
  • pb servlerde oynayın arkadaslar, bıtmez bu hılecıler, hergun oynadıgım servrlerde oyun suresınde 3-4 tane ban mesajı verıyor pb :) gordukce bu mesajı agzım kulaklarıma varıyor :D
  • lanet olası marufu pb banlamıştır inşallah.2-3 gündür offline.
    (cemalettin)
  • bu oyuncu ne yapıyor :D cvp:hile . aim acmıs ama acemı duvar arkasından mermilerın gecmeyecegını bılmıyor sanırım :D oyun sonucu 59-20 kusur skor level 11 de.. 30 mermi kapasıtelı sılah maasallah serit halınde mermı sıkıyor :D serverde yakaladım bu vıdeo yu nereye bıldırmelı??
  • Son zamanlarda çok görür oldum hile ya orjinal oyunda hile açmak nasıl bir zihniyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

bu oyuncu ne yapıyor :D cvp:hile . aim acmıs ama acemı duvar arkasından mermilerın gecmeyecegını bılmıyor sanırım :D oyun sonucu 59-20 kusur skor level 11 de.. 30 mermi kapasıtelı sılah maasallah serit halınde mermı sıkıyor :D serverde yakaladım bu vıdeo yu nereye bıldırmelı??

burda adamda hile yok sadece buga girmiş dikkat edersen sadece ses geliyo ne bi tepme ne bi sarsilma var nede alevlenme

• dogru olabılır ama bu sekılde daha once bır bugla karsılasmadım oyle dıyorsan dogrudur.. yınede oynarken onun oynadıgı serverde bakıcam yıne
  • Bu hile yapan kişileri nereye rapor ediyoruz rapor diyor ama herkes böyle bir yer yok ! oyun sırasında vote sistemide yok ki atalım!
  • Öyle biryer var. Hatta bu oyuncuları şikayet etmek çok kolay. Şikayet etmek istediğiniz oyuncunun battlelog profilinden şikayet edebilirsiniz. Profilin sağ üst köşesideki ünlem işaretinden report profil diyerek. Eğer hile yaparken çekiğiniz video veya ss varsa onları ekleyerek kolayca şikayet edebilirsiniz. Şikayetten bir kaç gün sonra size geride dönüyorlar.

Battlefield 3 de Karşılaştığınız Hileciler!!!

@nerostone

0ptimusPrime dediği doğru adam buga girmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Arkadaşlar bu konu amacı BF3 de karşılaştığınız hilecileri konu içersinde afişe ederek Türk serverlarında oynamalarını engellemek.

Aşağıda 2 tane Türk hileciyi görebilirsin. Hileci olduğunu anlamak için. K/D oranlarına S/P Awards lardaki Accuracy Ribbon(Kafadan vurma şeriti) sayılarına ve Combat Efficiency Ribbon (Üç kişi üst üste öldürme şeridi) sayılarına bakarak anlayabilirsiniz.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MarufTR/awards/275751705/pc/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/OttomaNTroopeR/awards/317084981/pc/

yanlız bir hatanız var sadece bunlara bakarak nasıl karar veriyorsunuz böyle bir şeye işte 57.müfrezenin en iyi oyuncularından biri kadir abi forumdaki adıda extreme

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MarufTR/awards/275751705/pc/#!/bf3/soldier/o-ExTReMe-o/awards/309043809/pc/

buda gökhan abi aynı şekilde oda en iyi oynayanlar arasında

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/o-ExTReMe-o/awards/309043809/pc/#!/bf3/soldier/Shut_Up_Im_TURK/awards/253130608/pc/

buda işte hologram

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/o-ExTReMe-o/awards/309043809/pc/#!/bf3/soldier/h0l0gRam/awards/363629904/pc/

bu üç takım arkadaşımızda as takımda ve hiç biri hile yapmıyor hemde hiç bir zaman kaç saat beraber oynadık en ufak bir şey görmedim

• o kadar para bayıl sonra git oyunda hile aç.mazoşizm gibi bişey.
  • Hata yok. Arkadaşlarının statlarına bakınca S/P leri gayet normal. HS ve KD oranları sniper veya araçlarla oynadıkları için gayet normal. Misal yukarda hileci dediğim OttomaNTroopeR ın SP sine bak. BC2 dende şüpeleniyorduk Zaten onu PB banladı. MarufTR de kendisi hile programı buldum demiş. Ayrıyetten Sniper silahındakı hs oranına bak. SKS de nerdeyse hepsi hs.

BC2 den beri adminlik yaptığım için statlara bakarak hileciler ile iyi oynayanları rahat ayırıyorum. Adam geliyor servera 50 10 K/D ile oynuyor. Direk hileci diyip atmak kolay ama bakıyorum tankla oynamış olabilir veya sniper oynamış. Şüpelenip binelrce oyuncunun statlarına baktım artık hileci ve iyi oyuncuyu rahatlıkla ayırıyorum. Vede yukarda hileci dediğim adamları statları yüzünden değil ya pb banladı yada kendi itiraf ettiği için rahatca hileci diyorum.
  • quote:

Hata yok. Arkadaşlarının statlarına bakınca S/P leri gayet normal. HS ve KD oranları sniper veya araçlarla oynadıkları için gayet normal. Misal yukarda hileci dediğim OttomaNTroopeR ın SP sine bak. BC2 dende şüpeleniyorduk Zaten onu PB banladı. MarufTR de kendisi hile programı buldum demiş. Ayrıyetten Sniper silahındakı hs oranına bak. SKS de nerdeyse hepsi hs.

BC2 den beri adminlik yaptığım için statlara bakarak hileciler ile iyi oynayanları rahat ayırıyorum. Adam geliyor servera 50 10 K/D ile oynuyor. Direk hileci diyip atmak kolay ama bakıyorum tankla oynamış olabilir veya sniper oynamış. Şüpelenip binelrce oyuncunun statlarına baktım artık hileci ve iyi oyuncuyu rahatlıkla ayırıyorum. Vede yukarda hileci dediğim adamları statları yüzünden değil ya pb banladı yada kendi itiraf ettiği için rahatca hileci diyorum.

öyleyse güzel yanlışlıkla kimse adının hileciye çıkmasını istemez bu arada bizde bi hileci bulduk recon oynuyor ama 2 adet üst üste mav çıkarıyor hemde hiç mermi almadan nasıl olur böyle bir şey buda bir hile midir

• Hile olabilir çünkü bir videoda da öyle 2 tane mav çıkaran biri vardı. Yanında kutu yok yerdende kit almıyor.

Bu hile işi çok garip bir olay. Adamlar nasıl bir zevk alıyor anlayamıyorum. Bizim BC2 deki 2000 ticketlık CQ Heavy Metal serverından hala hileci çıkıyor.
  • quote:

Hile olabilir çünkü bir videoda da öyle 2 tane mav çıkaran biri vardı. Yanında kutu yok yerdende kit almıyor.

Bu hile işi çok garip bir olay. Adamlar nasıl bir zevk alıyor anlayamıyorum. Bizim BC2 deki 2000 ticketlık CQ Heavy Metal serverından hala hileci çıkıyor.

aynen o çaatışma adrenalini yaşamadan nasıl zevk alıyorlar ben recon oynarken bile yakında ilerliyordum

bide bu oyundaki skill olayı neye göre yapılıyor kötü bi el oynuyorum bakıyorum skill -lerde sonra bakıyorum 380lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 26 Aralık 2011; 16:46:43 >

• hileciyi raport edin arkadaşlar kesin banlanıyo bi kaç kişiyi raport etim ve ban yemiş o kişiler
  • alfred diye biri demin metroda 269 kill zero dead le hileciliğin filamasını götürdü sinirden çıktım oyundan
  • Full 64 kişi metro'da dün bir eleman vardı. Conquest modda çok çekişmeli gidiyordu sonra karşı takıma girdi bizi biçti. 167 kill 4 dead iken bizim takıma geçti, biraz da karşıyı biçti, çıkıp gitti. İlk kez denk geldim hileye açıkçası.. Tabii bu ben hileyim diye bağırdığı için, yoksa aim, wall gibi cs'deki hilelere benzer durumlar burada da varsa bilemem. Muhtemelen var ki bazıları karambolde kime sıksa hs alıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.