Şimdi Ara

Battlefield 3 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler battlefield 4 alıcam onun için battlefield 3 hakkında bikaç sorum olucak (aslında battlefield 3 te alabilirm vereceğiniz cevaplara göre) :
    1-)Battlefield 3 24 oyuncuya kadar destek veriyor ve bu sayı sizce yeterlimi?
    2-)BF3 te haritaları ne kadar kırpmışlar?
    3-)Hala BF3 oynanıyormu?
    4-)BF4 çıkınca BF3 serverları boş olurmu?
    5-)BF3 ün ps3 versiyonu ile pc versiyonu arasında çok fark varmıydı?

• Ne güzel herkes konu açıyor ana konuya bakan yok gerçi arama butonuna 1 kez basmamışsınızdır orası ayrı.

1 ) Büyük haritalarda can sıkıcı oluyor . Adam bulup çatışmak her oyunda rastgelmiyor bu yüzden yetersiz . Aksiyonun bol olduğu zamanlarda işte oyun bu anasını satıyım savaş budur diyorsun

2)Haritalar gerçekten büyük özellikle Caspian Border da Jet olmazsa oyundan çıkıyorum

3) Oynanıyor tabiki hemde her Dlc den her haritanın seveni var. İlk haritalar bile full çekiyor asla zorlanmazsın.

4) Ps4 te Bf4 çıkana kadar çok boş olmaz benim gibi düşünen insnalar ps3 e bf4 almaz bence çünkü haritaların hakkını veremiyorsun ps3 te

5 ) Ne açıdan fark ? Grafik olarak tabiki oyuncu sayısı olarak zaten biliyorsun

• peki benim ps3 için BF3 almamı öneriyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasdgamerwasd

peki benim ps3 için BF3 almamı öneriyormusunuz?

Valla şu an ne Bf3 sanırım 70 tl falan

Yani kimsenin maddi durumunu bilemem dediğim fiyat bile az gelir çok gelir bilemem ama size uygunsa kesinlikle alın .

Ps4 alıcak mısınız ? Yani ps4 bile alsanız AĞustos'tan Kasım veya Aralık'a 70 tl kar yapmak için beklenmez. Zaten bf3 sizi 3-4 ay oyalar 1-2 de Dlc sini alsanız tamamdır.
  • ps4ü almıyacağım ama evet fiyat olarak uygun tek endişem bf4 çıkınca oyuncu sayısının azalması peki dlcler çok fazla yanilik getiriyorumu oyuna yani her bir dlc beni en az 1 ay daha oyalarmı?
  • cevap verebilcek olan yokmu ?
  • Ya kardşeim biz nerden bilelim bir adamı bir oyun 2 senegötürür bazısını 1 ay bunu kendin öğreneceksin videolardan biz bilemeyiz ben oyalar derim diğer adam beni kesmez der buu işin içinden nasıl çıkacaksın ? Bana sorarsan ps3 oyalar seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

Ya kardşeim biz nerden bilelim bir adamı bir oyun 2 senegötürür bazısını 1 ay bunu kendin öğreneceksin videolardan biz bilemeyiz ben oyalar derim diğer adam beni kesmez der buu işin içinden nasıl çıkacaksın ? Bana sorarsan ps3 oyalar seni.

bf4 çıktığında bf3 de önemli oranda serverlerde azalma görülür
  • neyse sağolun yinede verdiğiniz cevaplar

KİLİT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.