Şimdi Ara

Battlefield 3 için Pc alıcam Sizce Kasarmı ? :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende acer 6935G Core duo 2.00 var malesef işlemci yüzünden Ses kasılmaları görüntü kaybolmaları yaşadım :)

2 ay önce sigarayı bıraktım aklıma başka şeylerle meşgul etmek için kendimi yine eskisi gibi oyuna verdim.

Diyorumki Şu kasayı alsam? herhangi bir kasma olacakmı ? Battlefield3 High performance oynayan çok az diyor(lar)

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=34&Productid=bd56981

Monitorm var zaten 24" acer

Veya önerebileceğiiniz bilgisayar?

Hiçte zarara girmiyorum 12 ay taksit yapıcam advantage

Günde 5 Lira sigaraya veriyordum.Pcye gitsin Daha iyi ;)

• 5 Liralık sigara hangisi acaba kardeş.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

5 Liralık sigara hangisi acaba kardeş.?

5tl x (ayda 30gun var) = 150tl

150tl x (12 ay taksit) = 1800tl ve bilgisayar masrafinin buyuk bir kismini cikartir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu PC'yi alma.. Ekran kartı patates... Sistem tavsiyeleri bölümünden yardım iste, PC toplama sihirbazı olan sitelerden alış-veriş yap örneğin sanalmarketim.com.. Orada topladığın PC'yi şayet istiyorsan adamlar zaten toplayıp gönderiyorlar... Daha verimli olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

150tl x (12 ay taksit) = 1800tl ve bilgisayar masrafinin buyuk bir kismini cikartir

Kardeşim bunlardan banane sigarayı merak ettim ben
  • quote:

quote:

quote:

zam gelmeden onceki fiyat olmasin o. bir suredir kullanmiyormus cunku :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir çok merak ettim hangi sigara olduğunu Samsun Maltepe demesin de ne derse desin

• Bi dönem Anadolu içtim :) Anadolu 5 TL
    Bi dönemde Camel : 7 TL

Pc'yi almayın demişsiniz ama Hangi pcyi alayım link verin önerin bi inceleme yapayım hepsiburada.com'da olursa veya herhangi bir sitede olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u-Alt -- 11 Ocak 2012; 10:02:15 >
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
    bu bölüme konu aç bütçeni ve ne için kullanacağını yaz öneride bulunurlar sana link verilemez çünkü toplama olacak bilgisayar arkadaşın dediği gibi hepsini toplayıp gönderen bir yerden alırsan zahmetsiz olur aklında bulunsun hazır marka bilgisayar alma hazır bilgisayarların hepsine kötü ekran kartı koyup işlemci ve rami yüksek yapıp dayıyorlar hazır bilgisayara vereceğin parayla çok daha iyisini kendin toplarsın garantiyi düşünüyorsan farketmez bütün parçaların garantisi var zaten hazır satanlarda aynı parçaları toplayıp üzerine marka basıyorlar zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
    bu bölüme konu aç bütçeni ve ne için kullanacağını yaz öneride bulunurlar sana link verilemez çünkü toplama olacak bilgisayar arkadaşın dediği gibi hepsini toplayıp gönderen bir yerden alırsan zahmetsiz olur aklında bulunsun hazır marka bilgisayar alma hazır bilgisayarların hepsine kötü ekran kartı koyup işlemci ve rami yüksek yapıp dayıyorlar hazır bilgisayara vereceğin parayla çok daha iyisini kendin toplarsın garantiyi düşünüyorsan farketmez bütün parçaların garantisi var zaten hazır satanlarda aynı parçaları toplayıp üzerine marka basıyorlar zaten .

Teşekkürler arkadaşım.

• 2012 yılında güzel oyunlar çıkacak bilgisayar alırken bu oyunlarıda göz önüne katarak alırsan daha sağlıklı olur. Örneğin; GTA V
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

2012 yılında güzel oyunlar çıkacak bilgisayar alırken bu oyunlarıda göz önüne katarak alırsan daha sağlıklı olur. Örneğin; GTA V

Arkadaşa tamamen katılıyorum. Sadece Battlefield 3'ü açmasın.

Alacaksan Ram 4 GB ve üstü olsun.
    Ekran kartı 2 GB Olabilir.
    işlemcide AMD işlemciler daha çabuk ısındığı için Intel serisinden Core i7'yi (Olmuşken en iyisi olsun) tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

2012 yılında güzel oyunlar çıkacak bilgisayar alırken bu oyunlarıda göz önüne katarak alırsan daha sağlıklı olur. Örneğin; GTA V

işlemcide AMD işlemciler daha çabuk ısındığı için Intel serisinden Core i7'yi (Olmuşken en iyisi olsun) tavsiye ederim.

DDR3 ramler pekte pahalı değil kolaylıkla 6GB ram kökleyebilirsin pek pahalı değil dediğim gibi.

Ekran kartı seçimin en az 1GB olsun çünkü bazı oyunlar ekran kartı raminden yiyor örneğin GTA IV ki GTA V de öyle olacaktır. Ayrıca en az gene aynı şekilde 256Bit olmalı en az...

İşlemci konusunda i7 pahalı gelebilir :) Eğer bütçen varsa tabi ki al eğer yoksa i7 alamıyorsan intel alma derim amd al

Güç kaynağın en az 600W lik olsun

Kasa seçimini başta iyi yap çünkü önemli bir etken buda :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

DDR3 ramler pekte pahalı değil kolaylıkla 6GB ram kökleyebilirsin pek pahalı değil dediğim gibi.

Ekran kartı seçimin en az 1GB olsun çünkü bazı oyunlar ekran kartı raminden yiyor örneğin GTA IV ki GTA V de öyle olacaktır. Ayrıca en az gene aynı şekilde 256Bit olmalı en az...

İşlemci konusunda i7 pahalı gelebilir :) Eğer bütçen varsa tabi ki al eğer yoksa i7 alamıyorsan intel alma derim amd al

Güç kaynağın en az 600W lik olsun

Kasa seçimini başta iyi yap çünkü önemli bir etken buda :)

AMD'yi tavsiye etmem çünkü AMD'nin işlemciyi soğutmak için kullandığı fanlar çok kalitesiz oluyor bu yüzden işlemci çok çabuk ısınıyor.

Güç kaynağı konusuna gelince bence 600 Watt'lık güç kaynağı böyle bir sistem önerisi için çok az olacaktır en az 750 veya 800 watt olmalı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir çok merak ettim hangi sigara olduğunu Samsun Maltepe demesin de ne derse desin

West 5 TL usta

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

West 5 TL usta

Güzeldir hocam denedim bi kaç defa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.