Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 + INFAMOUS F.O.B. PSN KARDEŞLİĞİ- TAMAMLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2- planetearth ödeme yaptı
    3- divandelen1905 ödeme yaptı
    4- Dr. Vivera ödeme yaptı
    5- yedekten bir panpa

2 oyun toplam 30 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cooler_king -- 28 Ekim 2011; 17:02:02 >

• beni yazabilirsin yarın işten çıkınca öğlen arasında parayı gönderebilirim aslında infamous 2 bende yok ama uyumu bozmamak için onuda alırım sorun değil ama tek sorun 18 yaşındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: planetearth

beni yazabilirsin yarın işten çıkınca öğlen arasında parayı gönderebilirim aslında infamous 2 bende yok ama uyumu bozmamak için onuda alırım sorun değil ama tek sorun 18 yaşındayım
    cok guvenilir bir arkadas, ayrica iki oyunda birbirinden guzel az once infamous fob u aldim gercektende cok guzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

cok guvenilir bir arkadas, ayrica iki oyunda birbirinden guzel az once infamous fob u aldim gercektende cok guzel.

Alıntıları Göster
    Ayrıca az mesajımın olması sizi yanıltmasın kesinlikle güvenebilirsiniz bana
  • quote:

Ayrıca az mesajımın olması sizi yanıltmasın kesinlikle güvenebilirsiniz bana

Alıntıları Göster
    Beni yazarmısın kanka. Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

Beni yazarmısın kanka. Pm

Alıntıları Göster
    Panpaa ben de varım eklersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 28 Ekim 2011; 1:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: It's My Life

Panpaa ben de varım eklersen sevinirim.

Alıntıları Göster
    Anında ne kadar lazımsa PayPal'dan yollayayım. Uyarsa ekle gitsin hocam listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buckiex

Anında ne kadar lazımsa PayPal'dan yollayayım. Uyarsa ekle gitsin hocam listeye.

Alıntıları Göster
    bende varım üstad ..

yaş 25

havale etf ne istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buckiex

Alıntıları Göster
    böylece 4 kişi tamamlanmışmı oldu?
  • quote:

böylece 4 kişi tamamlanmışmı oldu?

Alıntıları Göster
    belirtmeyi unuttum

ben infamous istemiyorum..

uymuyorsa listeden çıkarabilisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: buta

belirtmeyi unuttum

ben infamous istemiyorum..

uymuyorsa listeden çıkarabilisiniz

Alıntıları Göster
    Ben şuan yatıyorum yarın saat 7'de işe gidiyorum gittiğim gibi açarım forumu sonrada hesap bilgilerini verirsiniz bana yatırırım iyi geceler
  • quote:

Ben şuan yatıyorum yarın saat 7'de işe gidiyorum gittiğim gibi açarım forumu sonrada hesap bilgilerini verirsiniz bana yatırırım iyi geceler

Alıntıları Göster
    sabahtan bende para yatırırım, sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

sabahtan bende para yatırırım, sorun olmaz

Alıntıları Göster
    Gruba girmek isteyen varsa devam etsin adını yazmaya, zira ideal kadroyu hala kurmuş değilim. Şansınız devam etmekte. KAdroyu tamamladığımda buradan ve pm den bildiririm. Siz akmaya devam edin. Yarın görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Gruba girmek isteyen varsa devam etsin adını yazmaya, zira ideal kadroyu hala kurmuş değilim. Şansınız devam etmekte. KAdroyu tamamladığımda buradan ve pm den bildiririm. Siz akmaya devam edin. Yarın görüşürüz.

Alıntıları Göster
    Aha da çıktı, 130 liracık. Aldım gitti. Kardeşliğe dahil olmak isteyen varsa gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

Bu mesaj silindi.
    Evet beyler oyunu aldım, 13 GB, yarın sabah buluşuruz hallederiz meseleyi. Ayrıca BLOK tuşu çok güzel herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Evet beyler oyunu aldım, 13 GB, yarın sabah buluşuruz hallederiz meseleyi. Ayrıca BLOK tuşu çok güzel herkese tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Evet son 1 kişi diyorum ve yatıyorum. Yedek olarak bir iki kişi daha adını yazdırabilir ne olur ne olmaz birisi vazgeçerse diye.
  • quote:

Evet son 1 kişi diyorum ve yatıyorum. Yedek olarak bir iki kişi daha adını yazdırabilir ne olur ne olmaz birisi vazgeçerse diye.

Alıntıları Göster
    Benide yaz dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Benide yaz dostum

Alıntıları Göster
    Yazdım bakalım, artık dayanamıyom yatıyom sabah gerekli bilgileri pm ile yollarım herkese, umarım kimse yan çizmez de zor durumda bırakmaz grubu. 26 liraya bu oyunu oynamak tarihin en büyük vurgunudur, daha ne diyeyim.

• quote:

Yazdım bakalım, artık dayanamıyom yatıyom sabah gerekli bilgileri pm ile yollarım herkese, umarım kimse yan çizmez de zor durumda bırakmaz grubu. 26 liraya bu oyunu oynamak tarihin en büyük vurgunudur, daha ne diyeyim.

Alıntıları Göster
    Arada bir kişi çıkarsa,ben girebilirim

• quote:

bencede baya bi ucuza geldi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.