Bildirim
BATTLEFIELD 3 + INFAMOUS F.O.B. PSN KARDEŞLİĞİ- TAMAMLANDI
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beni yazabilirsin yarın işten çıkınca öğlen arasında parayı gönderebilirim aslında infamous 2 bende yok ama uyumu bozmamak için onuda alırım sorun değil ama tek sorun 18 yaşındayım -
cok guvenilir bir arkadas, ayrica iki oyunda birbirinden guzel az once infamous fob u aldim gercektende cok guzel.quote:
Orijinalden alıntı: planetearth
beni yazabilirsin yarın işten çıkınca öğlen arasında parayı gönderebilirim aslında infamous 2 bende yok ama uyumu bozmamak için onuda alırım sorun değil ama tek sorun 18 yaşındayım -
Ayrıca az mesajımın olması sizi yanıltmasın kesinlikle güvenebilirsiniz banaquote:
Orijinalden alıntı: sk8ata
cok guvenilir bir arkadas, ayrica iki oyunda birbirinden guzel az once infamous fob u aldim gercektende cok guzel.
Alıntıları Göster -
Beni yazarmısın kanka. Pmquote:
Ayrıca az mesajımın olması sizi yanıltmasın kesinlikle güvenebilirsiniz bana
Alıntıları Göster -
Panpaa ben de varım eklersen sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: sekerchelsea
Beni yazarmısın kanka. Pm
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 28 Ekim 2011; 1:21:31 > -
Anında ne kadar lazımsa PayPal'dan yollayayım. Uyarsa ekle gitsin hocam listeye.quote:
Orijinalden alıntı: It's My Life
Panpaa ben de varım eklersen sevinirim.
Alıntıları Göster -
bende varım üstad ..quote:
Orijinalden alıntı: Buckiex
Anında ne kadar lazımsa PayPal'dan yollayayım. Uyarsa ekle gitsin hocam listeye.
Alıntıları Göster
yaş 25
havale etf ne istersen -
böylece 4 kişi tamamlanmışmı oldu?quote:
Orijinalden alıntı: Buckiex
Anında ne kadar lazımsa PayPal'dan yollayayım. Uyarsa ekle gitsin hocam listeye.
Alıntıları Göster -
belirtmeyi unuttumquote:
böylece 4 kişi tamamlanmışmı oldu?
Alıntıları Göster
ben infamous istemiyorum..
uymuyorsa listeden çıkarabilisiniz -
Ben şuan yatıyorum yarın saat 7'de işe gidiyorum gittiğim gibi açarım forumu sonrada hesap bilgilerini verirsiniz bana yatırırım iyi gecelerquote:
Orijinalden alıntı: buta
belirtmeyi unuttum
ben infamous istemiyorum..
uymuyorsa listeden çıkarabilisiniz
Alıntıları Göster -
sabahtan bende para yatırırım, sorun olmazquote:
Ben şuan yatıyorum yarın saat 7'de işe gidiyorum gittiğim gibi açarım forumu sonrada hesap bilgilerini verirsiniz bana yatırırım iyi geceler
Alıntıları Göster -
Gruba girmek isteyen varsa devam etsin adını yazmaya, zira ideal kadroyu hala kurmuş değilim. Şansınız devam etmekte. KAdroyu tamamladığımda buradan ve pm den bildiririm. Siz akmaya devam edin. Yarın görüşürüz.quote:
Orijinalden alıntı: sekerchelsea
sabahtan bende para yatırırım, sorun olmaz
Alıntıları Göster -
Aha da çıktı, 130 liracık. Aldım gitti. Kardeşliğe dahil olmak isteyen varsa gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king
Gruba girmek isteyen varsa devam etsin adını yazmaya, zira ideal kadroyu hala kurmuş değilim. Şansınız devam etmekte. KAdroyu tamamladığımda buradan ve pm den bildiririm. Siz akmaya devam edin. Yarın görüşürüz.
Alıntıları Göster -
Evet beyler oyunu aldım, 13 GB, yarın sabah buluşuruz hallederiz meseleyi. Ayrıca BLOK tuşu çok güzel herkese tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: hougras
Bu mesaj silindi. -
Evet son 1 kişi diyorum ve yatıyorum. Yedek olarak bir iki kişi daha adını yazdırabilir ne olur ne olmaz birisi vazgeçerse diye.quote:
Evet beyler oyunu aldım, 13 GB, yarın sabah buluşuruz hallederiz meseleyi. Ayrıca BLOK tuşu çok güzel herkese tavsiye ederim.
Alıntıları Göster -
Benide yaz dostumquote:
Evet son 1 kişi diyorum ve yatıyorum. Yedek olarak bir iki kişi daha adını yazdırabilir ne olur ne olmaz birisi vazgeçerse diye.
Alıntıları Göster -
Yazdım bakalım, artık dayanamıyom yatıyom sabah gerekli bilgileri pm ile yollarım herkese, umarım kimse yan çizmez de zor durumda bırakmaz grubu. 26 liraya bu oyunu oynamak tarihin en büyük vurgunudur, daha ne diyeyim.quote:
Orijinalden alıntı: The Big Boss
Benide yaz dostum
Alıntıları Göster
-
Arada bir kişi çıkarsa,ben girebilirimquote:
Yazdım bakalım, artık dayanamıyom yatıyom sabah gerekli bilgileri pm ile yollarım herkese, umarım kimse yan çizmez de zor durumda bırakmaz grubu. 26 liraya bu oyunu oynamak tarihin en büyük vurgunudur, daha ne diyeyim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Yazdım bakalım, artık dayanamıyom yatıyom sabah gerekli bilgileri pm ile yollarım herkese, umarım kimse yan çizmez de zor durumda bırakmaz grubu. 26 liraya bu oyunu oynamak tarihin en büyük vurgunudur, daha ne diyeyim.
bencede baya bi ucuza geldi
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X