Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 + INFAMOUS F.O.B. PSN KARDEŞLİĞİ- TAMAMLANDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes biliyor dedin ama yukarıda sordun online oynanabilecek mi falan diye, işte demek ki bilmiyormuşsun bazılarını, bilmemek değil öğrenmemek ayıp. neyse tel no ad soyad bilgileri de gönderiyoruz karşılıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Herkes biliyor dedin ama yukarıda sordun online oynanabilecek mi falan diye, işte demek ki bilmiyormuşsun bazılarını, bilmemek değil öğrenmemek ayıp. neyse tel no ad soyad bilgileri de gönderiyoruz karşılıklı.

tamam doğru aklımızdaki soru işaretleri gitmiş oldu
  • Hocam ayıptır söylemesi bende pek bilmiyordum ama öğrendim Tel no isim soyisim atıyorum şimdi, birde havale yapınca hemen şifreyi verebilir misiniz ? İndirmeyi erken başlatmam lazım net çok yavaş.
  • Ben şimdi çıkıyorum bir, 2 saat falan yokum, malesef herkese aynı anda veriyoruz şifreleri herkes yatırdıktan sonra, kardeşlik olayı böyle yürüyor, bu yüzden herkesin diğerlerini ve kendisini bekletmemek için elinden geldiği kadar hızlı havaleyi yapması gerekiyor benim internet te yavaş, olsa dükkan sizin, store sizin.
  • quote:

Ben şimdi çıkıyorum bir, 2 saat falan yokum, malesef herkese aynı anda veriyoruz şifreleri herkes yatırdıktan sonra, kardeşlik olayı böyle yürüyor, bu yüzden herkesin diğerlerini ve kendisini bekletmemek için elinden geldiği kadar hızlı havaleyi yapması gerekiyor benim internet te yavaş, olsa dükkan sizin, store sizin.

Peki ama pm'den yazdığım gibi bugün vakıf'ın bankamatiğini bulmak uzun sürebilir o yüzden biraz geç kalabilirim ben ama heralde en geç 3'e kadar para elinize geçer
  • google dan gir bak sana en yakın atm ye. daha kısa sürer o zaman. ama işte biraz acele olursa iyi olur sırada bekleyen 5 kişiye saat 2 ye kadar zaman var dedim. o yüzden yani.
  • quote:

google dan gir bak sana en yakın atm ye. daha kısa sürer o zaman. ama işte biraz acele olursa iyi olur sırada bekleyen 5 kişiye saat 2 ye kadar zaman var dedim. o yüzden yani.

Elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıcam baktım google'dan bana en yakın bankamatik 40 dk uzaklıkta sanırım ya 3 olmadan bitmiş olur
  • Belkide ben çok telaşlanıyorum daha kısa süredede bitebilir
  • Bugün 3'ten önce yatırırım ama bi süre benden haber alamıyabilirsiniz eve gidene kadar
  • Beni kardeşlikten çıkartabilirsiniz. Özür dilerim. olmadı. Havale nedeni ile. Eft ancak pazartesiye geçicek. oyüzden sıkıntıya soktuysam sizleri kusuruma bakmayın. yedekten arkadaş alabilirsiniz.
  • Dostum rahat ol ya bu ne telaş , parayı yatırdım arkadaşlar erkenden sizde biran önce yatırırsanız sevinirim.

Pazartesi geçeceği zaten belli değilmiydi ?, farklı ATMlerden de atabilirsiniz parayı Vakıf atmside para almıyor zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 28 Ekim 2011; 11:45:03 >
  • Avni kardeşim rahat ol 3 e kadar bulursun elbet Vakıf atmsi para da almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Dostum rahat ol ya bu ne telaş , parayı yatırdım arkadaşlar erkenden sizde biran önce yatırırsanız sevinirim.

Pazartesi geçeceği zaten belli değilmiydi ?, farklı ATMlerden de atabilirsiniz parayı Vakıf atmside para almıyor zaten..

Kanka ben parayı eft yapabilirim oda ancak pazartesi arkadaşın eline geçecektir. Bu nedenden dolayı arkadaşı mağdur edemem. Atm işlemleri içinde aynısı geçerli. Oyüzden kardeşlikten çıkıyorum. Kusuruma bakmayın

• quote:

Avni kardeşim rahat ol 3 e kadar bulursun elbet Vakıf atmsi para da almıyor.

Sağol ya iyi geldi bende heycanlanıyorum ya yetişemezsem diye fln şuan iş yerindeyim bide stajerim izin alma gibi bi hakkımda yok yani ciddi değilseniz niye giriyosunuz be kardeşim umarım hemen yeni birisi bulunur
  • ATM lerden kartsız işlem olayı var beyler, bunu duymayan kalmadı artık, Dr Vivera yatırdı planet ile şeker de kartsız yatırır, 5. arkadaş ortada yok hala onun yerine de sıradan bir arkadaşı alacağım siz yatırana kadar ses çııkmazsa ondan. Endişeye mahal yok.
  • quote:

ATM lerden kartsız işlem olayı var beyler, bunu duymayan kalmadı artık, Dr Vivera yatırdı planet ile şeker de kartsız yatırır, 5. arkadaş ortada yok hala onun yerine de sıradan bir arkadaşı alacağım siz yatırana kadar ses çııkmazsa ondan. Endişeye mahal yok.

şeker beni silin demişti ? vazmı geçti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

Dostum rahat ol ya bu ne telaş , parayı yatırdım arkadaşlar erkenden sizde biran önce yatırırsanız sevinirim.

Kanka ben parayı eft yapabilirim oda ancak pazartesi arkadaşın eline geçecektir. Bu nedenden dolayı arkadaşı mağdur edemem. Atm işlemleri içinde aynısı geçerli. Oyüzden kardeşlikten çıkıyorum. Kusuruma bakmayın

Atm icin aynisi gecerli falan degil gidip kartsiz islemden aninda yatirabilirsiniz. Pardonda sabahleyin istiyordunuz hesap bilgilerini ne degisti anlamadim ? Kartsiz islemi bilmiyorsaniz anlatayim, vakif atm ye gidip girise basin para yatirma deyin kart no girip giris deyin 30 tlyi verin cikin bunlar bahane degil heryerde bankamatik var.

Aynen arkadaslar endise mahal yok bf3 alcak adam cok var. Bizim gibi guvenilir insanlarlada bu is kisa zamanda cozulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 28 Ekim 2011; 12:21:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

Atm icin aynisi gecerli falan degil gidip kartsiz islemden aninda yatirabilirsiniz. Pardonda sabahleyin istiyordunuz hesap bilgilerini ne degisti anlamadim ? Kartsiz islemi bilmiyorsaniz anlatayim, vakif atm ye gidip girise basin para yatirma deyin kart no girip giris deyin 30 tlyi verin cikin bunlar bahane degil heryerde bankamatik var.

Aynen arkadaslar endise mahal yok bf3 alcak adam cok var. Bizim gibi guvenilir insanlarlada bu is kisa zamanda cozulur.

Ben 7 dk sonra çıkıyorum önce iş bankasına sonra vakıf banka gidicem 1,2 saat benden haber alamıyabilirsiniz ama paranın yattığını görürsünüz heralde eve gidince bilgilendirmede yaparım sakın yerime birini almaya kalkmayın geç kalırsam

• Tamam kardesim bekliyoruz.
  • Şekerchelsea çıktı beyler, yerine sıradan bir arkadaş giriyor şimdi. Planet sakin ol yolda dikkatli yürü merak etme yerini vermem kimseye, bu kadar şaşkınlık ta iyi değildir başına iş gelmesin sonra.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.