Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 + INFAMOUS F.O.B. PSN KARDEŞLİĞİ- TAMAMLANDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

quote:

Orijinalden alıntı: planetearth

quote:

Bu arada Infamous FOB eklenti vs mi yoksa direk oyun mu ?

umarım öyle bişey yoktur kod fln. ve evet fob dlc'si

peki onu bir köşeye indirebiliyor muyuz ? ileride oyunu falan alırsak ? Olmuyorsada salla gitsin

bende bilmiyorum ama çokta umrumda değil bf3 benim umrumda olan

• hala devam ediyosa ben alabilirim. havale için bilgileri pm yollaman yeterlidir.
  • Dostum hesap bilgilerini bekliyoruz, sonrada hemen şifreleri
  • Of şöyle bi kesinleşse online pass olmucağı süper olcak
  • Hocam bende dahil olmak istiyorum.
    Foruma girip yazıları okumakla geçen bi üyelik hayatım oldu malesef güvenip güvenmeme tercihi sizin tabiki
  • quote:

Of şöyle bi kesinleşse online pass olmucağı süper olcak

Evet dostum ya keşke biri söylese şu işi
  • quote:

quote:

Of şöyle bi kesinleşse online pass olmucağı süper olcak

Evet dostum ya keşke biri söylese şu işi

Diğer kardeşlerden hiç ses seda çıkmıyo öğlenden önce verilse bari hesap bilgileri

• benide battlefield için yazabilrsiniz arkadaşlart
  • Ödemeyen birisi olursa konuyu açan arkadaşımız sizleri ekleyecektir.

Konu sahibi arkadaş oyunu aldı sanırım, biz ödemeyi yaparız, o ödemeyi yapanlara şifreyi verir indiririz vakit kaybetmeden, diğerleri de ödeme yaptığında indirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

benide battlefield için yazabilrsiniz arkadaşlart

konu sahibi biz değiliz biz şuan sadece konuyu aktif tutmaya çalışıyoruz
  • Sanırım oyunu alan arkadaş oyuna kendini kaptırıp bizi unuttu
  • Dostum planet ismini bilmiyorum planet dedim ,

Oyunu indirdikten sonra activate yapacak mıyız account info bölümünden ?
  • beklemedeyiz.
  • quote:

Dostum planet ismini bilmiyorum planet dedim ,

İsimim keşke gerçekten planet earth olsaydı ama adım Avni dediğini tam anlamadım ama öyle bişey gerekmiyo heralde
  • Beklemedeyiz
  • quote:

quote:

Dostum planet ismini bilmiyorum planet dedim ,

İsimim keşke gerçekten planet earth olsaydı ama adım Avni dediğini tam anlamadım ama öyle bişey gerekmiyo heralde

Çok memnun oldum Avni. AA aklıma şey geldi ben ileride PS3'ün HDD yi değiştirip büyük hdd taksam oyunu tekrar ona indirebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

Beklemedeyiz

h.g
  • son kişi olabilirim ? yer var mıdır ?
  • Gece 4 te yattım bırakın da biraz uyuyayım yahu. şu an 6500 mb indi makine non stop açık. Şimdi Önemli kısımları tek tek söylüyorum.

ONLINE OYNAMADA SIKINTI OLMAYACAK, HERKES KUTULU FULL OYUN ALMIŞ GİBİ AYNI ANDA KENDİ HESAPLARINDAN ONLINE OYNAYABİLECEK

INFAMOUS FOB , TEK BAŞINA OYNANABİLEN BİR OYUN, 1. İLE 2. ARASINDA BİR MİNİ HİKAYE OYUN. OYNAMAK İÇİN İLK YA DA İKİNCİ OYUNUN DİSKİNE İHTİYAÇ YOK, İNDİR KUR OYNA SİL.

şİFRELERİ KİMSEYLE PAYLAŞMAK YOK, HERKES HESABA HAVALEYİ YAPTIĞI ANDA SIRAYLA ŞİFREYİ DAĞITMAYA BAŞLAYACAĞIM.

OYUNU VERECEĞİM HESAPLA İNDİRMEYE BAŞLATIP, HEMEN O HESAPTAN ÇIKIP KENDİ HESABINIZLA İNDİRMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ.

AYNIANDA BİR KİŞİ SIGN IN OLABİLDİĞİ İÇİN HEMEN İNDİRMEYE BAŞLAYIP HESAPTAN ÇIKIYORUZ.

KONUYA GİRERKEN BUNLARI SÖYLEDİM DAHA ÖNCE OYUN İNDİRMİŞ OLAN KİŞİLER GELSİN DEDİM, DAHA FAZLA AÇIKLAMAYA GEREK YOKTUR HERHALDE.

Şimdi hesap bilgilerini yolluyorum herkese, bugün öplen 13:00, en geç 14:00 e kadar yatırmayan olursa sıradan adam alırım yerine, parayı yatıranlar mağdur olmasın daha fazla beklemesin diye.

İKİ OYUN TOPLAM 30 TL BENİM HESABIMDA OLACAK ŞEKİLDE YAPARSINIZ HAVALEYİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Gece 4 te yattım bırakın da biraz uyuyayım yahu. şu an 6500 mb indi makine non stop açık. Şimdi Önemli kısımları tek tek söylüyorum.

ONLINE OYNAMADA SIKINTI OLMAYACAK, HERKES KUTULU FULL OYUN ALMIŞ GİBİ AYNI ANDA KENDİ HESAPLARINDAN ONLINE OYNAYABİLECEK

INFAMOUS FOB , TEK BAŞINA OYNANABİLEN BİR OYUN, 1. İLE 2. ARASINDA BİR MİNİ HİKAYE OYUN. OYNAMAK İÇİN İLK YA DA İKİNCİ OYUNUN DİSKİNE İHTİYAÇ YOK, İNDİR KUR OYNA SİL.

şİFRELERİ KİMSEYLE PAYLAŞMAK YOK, HERKES HESABA HAVALEYİ YAPTIĞI ANDA SIRAYLA ŞİFREYİ DAĞITMAYA BAŞLAYACAĞIM.

OYUNU VERECEĞİM HESAPLA İNDİRMEYE BAŞLATIP, HEMEN O HESAPTAN ÇIKIP KENDİ HESABINIZLA İNDİRMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ.

AYNIANDA BİR KİŞİ SIGN IN OLABİLDİĞİ İÇİN HEMEN İNDİRMEYE BAŞLAYIP HESAPTAN ÇIKIYORUZ.

KONUYA GİRERKEN BUNLARI SÖYLEDİM DAHA ÖNCE OYUN İNDİRMİŞ OLAN KİŞİLER GELSİN DEDİM, DAHA FAZLA AÇIKLAMAYA GEREK YOKTUR HERHALDE.

Şimdi hesap bilgilerini yolluyorum herkese, bugün öplen 13:00, en geç 14:00 e kadar yatırmayan olursa sıradan adam alırım yerine, parayı yatıranlar mağdur olmasın daha fazla beklemesin diye.

İKİ OYUN TOPLAM 30 TL BENİM HESABIMDA OLACAK ŞEKİLDE YAPARSINIZ HAVALEYİ.

Tamam zaten bu işlemleri herkez biliyour heralde çıkmak gerektiğini fln. ben bugün en geç 14:00'da yatırırım parayı ama 14:20 olursa fln. sakın yerime birini almayın kesin yatırıcam ben parayı bilgileri gönderirken telefon numaranızı ve adınızı'da yazabilirmisiniz onlarda gerekebiliyo çünkü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.