Şimdi Ara

Battlefield 3 Jet Kullanmada Yardım Edebilecek Varmı ?? (Ps3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya abiler ben oyunu 2 ay önce aldım ve hemen hemen her günde oynuyorum.Şu ana kadar jette 36 saat geçirmişliğim var ama bir türlü beceremiyorum.Şua ana kadar minigun topla bir kişi bile öldüremedim gerçi bırak öldürmeyi disable veyahut disable assistde yapamadım.Attığım mermiler hiç isabet almıyor ,allahın bir mermisi düşmana gitmiyor,heat seekers desen tam bir zaman kaybı.Şu jettleri bir türlü çözemedim ve bu konuda bana canlı yardım yapabilecek yada taktik verebilecek biri varmı??

• Bence oluruna bırak. Herkes herşeyi becericek diye nirşey yok. Bende jetleri çok iyi kullanıyorum ama yerde adam akıllı oynayamıyorum 6 kill streak yaptım en fazla.
    Sende kendi prof. olduğun yeri bulmalısın bence. Helikopterleri dene istersen onlarda daha kolay hakimiyet sağlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helilerde az çok iyiyim attack heli service star 4 scout heli service star 2 ama ama benim oyunda en çok istediğim şeydir adam gibi jet sürmek zaten oyunu alış sebeplerimde biride jet kullanmak .Jetlerde yapabildiğim tek şey f-35 e binip bayrak kapmak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇinMalıÜye

Ya abiler ben oyunu 2 ay önce aldım ve hemen hemen her günde oynuyorum.Şu ana kadar jette 36 saat geçirmişliğim var ama bir türlü beceremiyorum.Şua ana kadar minigun topla bir kişi bile öldüremedim gerçi bırak öldürmeyi disable veyahut disable assistde yapamadım.Attığım mermiler hiç isabet almıyor ,allahın bir mermisi düşmana gitmiyor,heat seekers desen tam bir zaman kaybı.Şu jettleri bir türlü çözemedim ve bu konuda bana canlı yardım yapabilecek yada taktik verebilecek biri varmı??

jet kullanımı önce jeti çok iyi kontrol edip düşman uçaklarını çok iyi takip etmelisin.. zamanla alışcaksın az zaman geçirmişsin.. biraz daha uğraş böyle böyle alışacaksın.. beceremeyecek birşey yok oynarsan alışırsın

• başlığa parantez içinde ps3 yazmana gerek yok burası ps3 forumu zaten, yanlış anlama yenisin bilgilendirme amaçlı söylüyorum
  • ilk olarak heat seekers zaman kaybı değil.ilk olarak kilitlendiğin zaman bi tane at adam zaten flareyi bırakacak flare biraz dağıldıktan sonra 2. yi at kesin vuracak o sonra yakınlaşıp biraz taradıktan sonra yerde, taramayı uçağın biraz önüne yapacaksın direk uçağın üstüne değil.haritada uçak kalmayınca haritadan biraz uzaklaş çevreyi izle baktıun yeni uçak geliyo arkasından yaklaşıp hatta dibine girip taramalı yap o zman füze kullanma fark etmesin seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boş servera git calis yazilarak anlatilacak şey degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

helilerde az çok iyiyim attack heli service star 4 scout heli service star 2 ama ama benim oyunda en çok istediğim şeydir adam gibi jet sürmek zaten oyunu alış sebeplerimde biride jet kullanmak .Jetlerde yapabildiğim tek şey f-35 e binip bayrak kapmak oluyor.

Jetleri öldürdüler oyunda ne adam gibi yaya öldürüyor ne de tank falan.Ancak cannon u iyi kullanacaksın helikopter uçak vuracaksın gerisi biraz zor.Tank a 14 tane saydırıyorsun ancak disabled oluyor.Madem cannın gücünü biraz rush taki uçaklarınkinin yarısı kadar yapsalar.Hell fire deniyor sözde ona 2 saniyede en ağır zırhlı aracı tanımıyor o su uçaklarının cannon u.Ki zaten günümüzde hiçbir hava aracı yerdeki hedefleri vurmak için rocket pods taki gibi birşey yapmıyor bombardıman şey 1950 lerde icat edildi.DİCE bf 2 de olan özelliği bf 3 de niye çıkarır ki ? Ha uçaklar çok güçlü olur o zaman derseniz bf free to play de var o bombardıman özelliği ben hiçbir jet pilotunun 20-0 dan fazla kd yaptığını görmedim.Yani ortada adaletsizlik yok.Ama bf 3 de uçaklar heliler çok güçlü diyip diyip ağladı bf serisini bilmeryen kişiler.Dice de kıstı damage lerini.Şimdide bi bakıyorum tankların sırtı yere gelmiyor eğer yanındaki gunner iyi bir engineer ise.

• Senin hızını adamın hızını mermi atma hızını ölçüp ateş et

Adamın biraz yanına ateş edicen hepsi isabet etsin

Söyle anlatiyim kosu yoluna ateş edicen adam gelip çarpıyor jet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Temmuz 2012; 3:33:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzamdan bakabilirsin ama sana sadece manevra yapmayı vs öğretir.Gerisi herşeyde olduğu gibi deneme yanılma yöntemi tecrübe.
  • Öncelikle tavsiye ettiğiniz öneriler için çok teşekkür ederim jetin yada helikopterin önüne nişan almak bana biraz faydalı oldu ama HacıTaşlayanŞeytan ında dediği gibi iş terübede bitiyor.Artık yapmam gerek tecrübe yapmak olacak sanırım.Bu arada ben bir video izlemiştim adam rushda a10 ,yada frogfoot ile 67-1 kd yapıyordu açıkcası a10 ile tank 2 snde tuzla buz oluyordu,peki bu oyunda a10 nun yada frogfootun makinalı ağır top mermisi dahamı güçlü ? Birde jet kullanma rehberin güzel olmuş tebrik ederim.
  • rocket pod kullanırsan daha iyi olur. O kadar iyi aim gerekmez.
    1 KM mesafeye yükselip min. hızda aşa süzülerek bilimum tank vs. hurdaya çıkarılabilir. İlk salvoda disable olur, yeni roketler dolarken makineliyle biraz tararsın, 2. salvoda bom

Guided missile da güzel olabilirdi ama smoke nedeniyle etkisiz kalıyor. Takım oyunu dahilinde kullanmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Temmuz 2012; 9:36:55 >
  • HacıTaşlayan arkadaş iyi demiş.Hakikaten jetleri mahfetmeye devam ediyolar.Air radarında kendi uçaklarımızı falan göremiyoruz hep birbirimize çarpmalar yaşanıyor.Guided missile ı ayrı bi felaket.Jip e atıyosun guided missile dan jip sadece disable oluyo ki bu çok saçma.Cannon unu da güçsüzleştirdiler.Yerdeki askerleri vurmak ayrı bi zorluk.Daha uzak mesafeden görmek lazım.Patchte değişmesi gereken şeyler bunlar.

Edit:Bide ecm jammer var.O da felaket jetlerde.Resmen bozuk.Çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüyendisAdayı -- 30 Temmuz 2012; 9:32:44 >
  • quote:

rocket pod kullanırsan daha iyi olur. O kadar iyi aim gerekmez.
    1 KM mesafeye yükselip min. hızda aşa süzülerek bilimum tank vs. hurdaya çıkarılabilir. İlk salvoda disable olur, yeni roketler dolarken makineliyle biraz tararsın, 2. salvoda bom

Guided missile da güzel olabilirdi ama smoke nedeniyle etkisiz kalıyor. Takım oyunu dahilinde kullanmak gerekir.

Artık aynen dediğin gibi yapıyorum rocket pods ile rush da oynuyorum.Jetlere karşı pek etkili olamasamda a10 yada frogfoot ile 3-5 tank patlatıp şansıma yerdekileri vuruyorum.
  • 40 saatlik pilotluk eğitimi alman gerek diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.