Şimdi Ara

Battlefield 3 Kaldırır mı ? Lütfen bakın yarın alacağım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yarın orjinal kutulu battlefield 3 alacağım ve oyunu mp oynamak için alıyorum.Benim sistemi COD MW3 Ve Assasins C'reed Revelations u kaldırıyor ve rahatlıkla oynuyorum.Şimdi benim sistemim battlefield 3 Multiplayer kaldırı mı ?

• http://www.youtube.com/watch?v=1vSh1ZOLjOY bu videoyu çekeninde leptobu var yani oynarsın ama 1280 falan degilde 800 600 640 çözünürlükte oynarsın merak etme en düşük ayarlarda bile güzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.O.D.O.K -- 5 Ağustos 2012; 16:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.O.D.O.K

http://www.youtube.com/watch?v=1vSh1ZOLjOY bu videoyu çekeninde leptobu var yani oynarsın ama 1280 falan degilde 800 600 640 çözünürlükte oynarsın merak etme en düşük ayarlarda bile güzel oyun

oynarda fps düşük olur çünkü 2 çekirdek arkadaşın galiba
  • Oynayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seatower

Arkadaşlar ben yarın orjinal kutulu battlefield 3 alacağım ve oyunu mp oynamak için alıyorum.Benim sistemi COD MW3 Ve Assasins C'reed Revelations u kaldırıyor ve rahatlıkla oynuyorum.Şimdi benim sistemim battlefield 3 Multiplayer kaldırı mı ?

herkesin oyunda kasma kasmama hissi farklıdır birine 35 fps de kasmaz gibi gelir mesela bana 60 üstü en az.O yüzden ilk bi battlefield 3 ü indir veya korsan al bi bak kasıyor mu kasmıyor mu ona göre orjinalini alırsın

• alma kasar bende kastı single donma yoktu oyunu aldım cok kastı oyun 1 2 hafta oynarsın sonra biraz oyununu geliştirdikten sonra bilgisayarın yetmez sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalKiss

alma kasar bende kastı single donma yoktu oyunu aldım cok kastı oyun 1 2 hafta oynarsın sonra biraz oyununu geliştirdikten sonra bilgisayarın yetmez sana.

yanlış bilgilendirme insanları arkadasım ben ilk korsanı aldım en dşük ayarlarda kasmıyordu multidede kasmadı hem her mapte fps değerleri aynı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.