Arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun Battlefield 3 ü ilk sahtesini oyniyim eğer çalıştırırsa ve akıcı olursa orjinal alıyım dedim ve işin grafiğinde değilim, mw3 gayet akıcı bi şekilde mediumda çalışırken Battlefield 3 hepsi low da iken kasıyor fps olarak 15-25 arası değişiyor pek akıcı değil Can you Run it de baktım; mw3 minumum un altında gösterirken battlefield 3 recomanded a baya yakın nedenini anlamıyorum nvidia ekran kartı var onunda son driverını sildim bi öncekini kurdum biraz azalmasına rağmen genede rahat diil işin grafiğinde değilim akıcı olsun yeter bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
Lütfen bi bilen varsa yardımcı olun şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: sogut977
Arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun Battlefield 3 ü ilk sahtesini oyniyim eğer çalıştırırsa ve akıcı olursa orjinal alıyım dedim ve işin grafiğinde değilim, mw3 gayet akıcı bi şekilde mediumda çalışırken Battlefield 3 hepsi low da iken kasıyor fps olarak 15-25 arası değişiyor pek akıcı değil Can you Run it de baktım; mw3 minumum un altında gösterirken battlefield 3 recomanded a baya yakın nedenini anlamıyorum nvidia ekran kartı var onunda son driverını sildim bi öncekini kurdum biraz azalmasına rağmen genede rahat diil işin grafiğinde değilim akıcı olsun yeter bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
Lütfen bi bilen varsa yardımcı olun şimdiden teşekkürler...
Nvidia Geforce gt320 m 2gb sanırım 1 gb paylasımlı 2gb bu kart. cok bır performans beklemen yanlıs olur bu ekran kartıyla. codmw3 ıle kıyaslama sakın arada daglar kadar fark var!!!!
yok kardeşim zaten beklemiyorum fazla birşey, sadece biraz akıcı hale getirmenin bir yolu varmı ??*
pek çok yerde son çıkan daha çok kasmaya neden oluyo die gördüm o yüzden eskisini geri yükledim ama bida deniyim bari
kardeş patch de kurdum full lowda kasma halen var aynı şekilde malesef
yaw beyler sistemim kötü ama hepsi low da iken de bu kadar kasması doğalmı ??
quote:
Orijinalden alıntı: sogut977
yaw beyler sistemim kötü ama hepsi low da iken de bu kadar kasması doğalmı ??
Ekran kartın yetersizse kasması gayet doğal.
Bende de aynı sıkıntı çıktı. Bugün originden orjinal olarak indirdim oyunu, indirimdeydi. Özelliklerim İ5 İslemci 2.50 Ghz 4GB RAM 1 GB NVİDİA GEFORCE 520MX acil yardım lütfen anlamadım gitti. Hayır kafam almıyor hocam, lowda oynayabileceğim bir oyun, oynanış videolarına falan baktım herifler oynuyor. Ben neden kasmadan oynayamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme