Şimdi Ara

Battlefield 3 Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battlefield 3 multiplayer oynuyorum ilk baş yağ gibi kayıyor oyun ama bir on beş yirmi dakka sonra ara ara kasıntılar girmeye başlıyor ne olabilir bunun sorunu laptop kullanıyorum
    sistem
    i7 3630qm 2.4ghz
    nvidia gt640m
    8 gb ram

• Isınma
  • öneriniz var mıdır peki ne yapabilirim?
  • Süpürgeyle temizle güzelce. Güzel bir notebook soğutucu al. Garantin varsa temizliğe gönder. Termal macunlar senede 1 değişmesi lazım.http://www.bimeks.com.tr/urun/120811/trust-xstream-breeze-notebook-sogutucusu-17805-.aspx bunu öneririm bende var güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xedizx

öneriniz var mıdır peki ne yapabilirim?

Soğutucu Örnek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 29 Ağustos 2013; 20:43:42 >

• teşekkür ediyorum deneyeceğim
  • sorun sende i7 GT525M %30 o.c 1366x768 Medium akar :D yumuşatma vb açık değil tabiki :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ZiYaBoSS Z kullanıcısına yanıt
    peki soğutucu kullanıyor musun yoksa oldugu gibi mi?
  • Ben masaüstüne geçtim :D rahatlık ya sıcaklık yok :D 36 derecede işlemcim :D
  • quote:

peki soğutucu kullanıyor musun yoksa oldugu gibi mi?

olduğu gibi ama touchpad in sol tarafı ısınmadan elimi azıcık rahatsız ediyor onun içinde küçük renkli usb fanlardan kullanıyorum. Dell n5110
  • sadece oyun için laptop aldıysan fena kazık yemissin
  • ZiYaBoSS Z kullanıcısına yanıt
    anladım birader soğutucu gerek o zaman
  • grand theft auto five G kullanıcısına yanıt
    hayır oyun için almadım ama hazır sistemi varken yanında oyun oynamak da istedim de siz neden böyle bir şey dediniz?
  • quote:

hayır oyun için almadım ama hazır sistemi varken yanında oyun oynamak da istedim de siz neden böyle bir şey dediniz?

laptop ekran kartı daha çok ısınır oyun perfonması veremez o laptopa vereceğin parayla pc toplasaydın %50 fazla perfonmas alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: grand theft auto five

quote:

laptop ekran kartı daha çok ısınır oyun perfonması veremez o laptopa vereceğin parayla pc toplasaydın %50 fazla perfonmas alırdın

sorki benimmi abimin :D photoshop isleri ile felan uğrasıyo o yüzden :D islemci güclü olduğundan dolayı ve sürekli biryerlerde o yüzden dizüstü almis
  • grand theft auto five G kullanıcısına yanıt
    evet mantıken öyle haklısın da işte sadece oyun için yaşamıyoruz şu dünyada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.