Öneriniz hangisi ASUS/AOC/ACER/LENOVO
|
Ekran Kartı mı Sistem Değişimi mi?
Öncelikle merhaba, geçen hafta ekran kartı değişimine karar verdim ancak mevzu "sistem değişimi yapsam mantıklı olur mu?" şekline dönüştü
Yaklaşık olarak 2016 sonu 2017'nin başından beri kurmuş olduğum sistemi aktif olarak kullanmaktayım.
Asus Z170 PRO GAMING ANAKART
Intel Core i7-6700 İŞLEMCİ
Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING EKRAN KARTI
Corsair Vengeance LPX DDR4 2666 C16 2x8GB RAM
Corsair SPEC 02 MIDTOWER KASA
Ek olarak şunu belirteyim, monitörüm hala 60 hz bu konuda büyük eksiğim var lakin birkaç güncel oyunda 1080p'de artık 60 FPS alamamamla beraber ekran kartı değişikliğine karar verdim.
Ekran kartı tekrar beni GTX1070 gibi 5-6 sene götürmesi adı altında RTX 3060TI GDDR6X (izlediğim incelemelerden 3070'e yakın olan) kartlarını araştırmaya başladım.
Bununla alakalı bir ASUS kartı buldum 14-15 bin lira civarı bir de GALAX RTX 3060TI PLUS GDDR6X kartını buldum o da Türkiyedeki distribütörü sıkıntılı diye yanaşmak istemedim.
Normalde GALAX kartımı alıp geçecektim ama satıcı şirketten ötürü farklı alternatiflere yönelmeye karar verdim ki hazır sistem fiyatlarını görmeye başladım. 15-16 bin liraya komple sistem değişimi yapılmaya değer mi arkadaşlar. Yoksa 10-11 bin liraya ekran kartımı değiştirip devam mı edeyim?
Chevrolet Cruze Multimedya Dokunmatik sorunu
VodafoneNet 50 MBPS'e kadar internet devir edilecektir.
|
Xiaomi Mi 9T hk.
|
KART (GTX 1070) VAR SISTEM YOK
|
Genç Bankkart Amazon'dan alışveriş sorunu
|
Medal of Honor 2010 Multiplayer Kasma
|
Battlefield 3 Kasma Sorunu
|
PTT KART PAYPAL'E NASIL ONAYLATIRIM?
|
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.129 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware