Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun süreden beri telefonu takip etmekteyim incelemesiydi, fiyatıydı filan. Bu ay alırım, gelecek ay alırım derken hemen akabinde Redmi Note 8 pro çıktı. Aklım kayar gibi oldu fiyat performanstan ötürü ancak karşılaştırmalarda yine mi 9t galip çıkıyor sanırım. Garantisiz alayım dedim o da imei zımbırtısından ötürü güncelleme sorunu yaşayacağım filan gerek yok dedim en son. Velhasıl kelam önümüzdeki hafta 11.11de almayı düşünüyorum. Ancak hala kararsızlık söz konusu ve alacağım yeri kestiremiyorum. Tahmini fiyatı ne olur bu telefonun 11 Kasım’da? N11 kuponlarıyla bir iş çıkar mı sizce? Bir de alan arkadaşlar nereden hangi satıcıdan aldığına dair bilgi var mıdır? N11 dışında önereceğiniz başka yer var mı? Bu arada telefon kriterlerim için ufak bilgi vereyim arkadaşların başka önerisi olursa diye:
    -bütçe 2000-3000 arası ama 2500-2700 bandı üzerine mümkün olduğunca çıkmak istemiyorum.
    -yeni alacağım için güncel olması önemli benim için.
    -hız çok önemli.
    -kamera fotoğraf/video performansı standartın bir tık üstü olması yeterli. Kamera kullanma alışkanlığı edinmek istiyorum biraz :)
    -kullanacağım uygulama daha çok Spotify olacaktır kanaatimce. Gerçi şu an 5s kullanıyorum pek uygulama kullanamıyorum dolayısıyla.
    -uygulama arası geçişlerin pratik olması da önemli bir nokta.
    -mobil oyunla çok vakit geçiren biri değilim. Şimdilik. Tekrar malumunuz 5s.

Sabırla okuyan arkadaşlarıma saygılar ve sevgiler 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hacım ben de aynı durumdayım. 11 11 de 2550 ye falan düşebilir ya da düşmeyebilir. Düşmezse 11.11 den sonraki 2 hafta içinde daha çok düşer gibi. Sonuçta 11 11 de talep çok olacak. Senin benim gibi bekleyenler 11 11 de düşmezse nasıl olsa daha da düşmez deyip patlatacak telefonu. Ben ay sonunu beklemeyi düşünüyorum. Sonuçta 11 11 keriz tokatlama günü bu bilinen gerçek. Belki de çoktan fiyatların düşmesi lazımdı 11 11 den dolayı düşmedi ? Ama mi9t ye taktım. Note8 pro yu da sildim pek güven vermiyor. Sonutça biz 4-5 yılda bir telefon değiştiren adamlarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_shark

hacım ben de aynı durumdayım. 11 11 de 2550 ye falan düşebilir ya da düşmeyebilir. Düşmezse 11.11 den sonraki 2 hafta içinde daha çok düşer gibi. Sonuçta 11 11 de talep çok olacak. Senin benim gibi bekleyenler 11 11 de düşmezse nasıl olsa daha da düşmez deyip patlatacak telefonu. Ben ay sonunu beklemeyi düşünüyorum. Sonuçta 11 11 keriz tokatlama günü bu bilinen gerçek. Belki de çoktan fiyatların düşmesi lazımdı 11 11 den dolayı düşmedi ? Ama mi9t ye taktım. Note8 pro yu da sildim pek güven vermiyor. Sonutça biz 4-5 yılda bir telefon değiştiren adamlarız :)
    Aslında bende 4-5 yılda bir telefon değiştiren adam olduğum için Note 8 PRO'ya sıcak bakıyorum. Evet MTK işlemci kafalarda bi soru işareti bırakıyor, ancak şu an yine çok yaygın olmayan İntel işlemcili Zenfone 6 kullanıyorum. Note 8 PRO'yu da alsam, NFC özelliğinden gelecek puanlar yeter diye düşünüyorum. Yoksa Note 8 düz modeli bile benim için fazlası ile yeterli. Sizin PRO'yu eleme nedeniniz nedir?

• Isinma problemi cikiyor bazi testlerde isinma demek telefonun her seyini etkileyen bir durum. Kamerasi falan da digerlerine kiyasla kötü. Cekimlerine baktim video ozellikle vasat. Düz note 8 daha cazip proya göre. Gcam de kuruluyor ona. Note 8 pro stabil bir telefon degil sanirim. Zaten ben o parayi verebiliyorsam aradaki o farki da veririm mi9t alirim. Veremezsem de en fazla 1 ay daha beklerim istedigim telefon o fiyata düşer. Çok baktim videolara forumlara note 8 pro almak risk. (Mesela note 8 kamera gcamli hali pronun stock kamerasina saglam tokat atiyor) Hiz olayini gunluk kullanimda anlayamayiz oyunlarda da düz note 8 iyi telefon yani. Kararsizlik yaşiyorsan biraz beklemek daha iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj_shark D kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam yorumlarda olsun incelemelerde olsun Note 8 proyu gözden çıkardım. Aslında sorunlu bir iPhone 5sten geçiş yapacağım için şu an bana Note pro 8 über seviye bir telefon olarak gelebilir ama malum 3-4 sene gidecek bir telefon düşündüğümüz için bir sene sonra pişman olmak istemiyorum. Dolayısıyla mi 9t aldığı yorumlar ve performansı olsun daha cazip geliyor. Peki siz nereden almayı düşünüyorsunuz N11? HB? Trendyol?

• bende düşünüyorum 4-5 senede değiştiriyoruz telefonu :) sony z2 geçeceğim bende geçersem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xedizx X kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha ucuzsa tabi :) sonuçta hepsi ithalatçı ve her sitede de dükkanları var aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bende aynı durumdayım z2den geçeceğim ancak benim aklımı meizu 16th kurcalıyor 128lik 2600 şuanda 250 kuponla alırsam 2350ye gelir 100de bonus 2250 olur. mi9t mi 16th mi kararsız kaldım aşağı yukarı yakın fiyatlara alırım bu telefonları . siz ne dersiniz kamera fotoğraf önemli benim için
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben de 16th hakkında iyi şeyler duyuyordum ancak yeni bir telefon alınıyorsa güncel olması gerektiği düşüncesindeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.