Şimdi Ara

PTT KART PAYPAL'E NASIL ONAYLATIRIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün interaktif posta çeki hesabı açtırdım şimdi paypal'e nasıl onaylatırım? bu 4 haneli kod nereye gider? müşteri hizmetleriyle uğraşır mıyım? bilen varsa adım adım anlatabilir mi?

• 4 haneli kodu, ptt den aldığın kullanıcı numarası ve şifren ile internet bankacılığında hesap hareketlerinden görebilirsin.
  • peypel diye değil peypal diye okunur
  • teşekkür ederim kardeşim sağolasın
  • ben pttkartı paypalla kullanıyorum kartı ekleyin kullanmya başlayın. kart annemin üzerine ve ben şehirdışında olduğum için yaklaşık 20 gündür bekliyorum o şifrenin gelmesi için ve 15 20 gün daha beklerim gibi.

sebepler

1 : ekstre ayın 30 / 31inde kesiliyor ondan bekliyorum.

2 : bizim burda ptt yatıyo sanki. kredi kartı ekstesinin son ödeme tarihinden 3 hafta sonra geldiğini bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben o kelimenin okunuşunu sordugumu hatırlamıyorum bay çokbilmiş
  • yani o şifre ne için ona bir açıklık getirebilir miyiz? şimdi ben kartı paypal hesabıma eklesem o şifre hemen gelmeyecek mi bana? sanırım 3 tl gibi bir şey kesiyormuş o şifreyi girince geri mi geliyormuş yanlış mı biliyorum acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet 3 tl gibi bir tutar kesiliyor. kart annemim üzerine ve interaktif hizmetler açık olmadığı için ben beklemek zorundayım . sizin hesabınız interaktif hizmete açıksa sorun yok direk görebilirsiniz şifreyi.

• şimdi anladım kardeşim teşekkür ettim çok
  • şimdi her şeyi hallettim birader hatta onaylattım da son olarak şunu anlamadım mesela şu an banka hesabında 5 lira para var ben bunu direkt kullanabilir miyim yoksa paypal hesabına aktarıp mı kulllanırım? paypal da ayrı miktar para görünüyor o yüzden?
  • Paypal'da direk olarak kullanabilirsiniz. Paypal üzerinden ödemeyi destekleyen bir site üzerinden alışveriş yapabilirsiniz . Tutar otomatik olarak banka hesabınızdan kesilir.

• anlaşıldı şimdi.. ben hesap hareketlerine baktım da 3 lira ayrı kesmiş 2 lira ayrı kesmiş kodu girince 3 lira geldi de 2 lira neyin nesi? hani 2 lirasında değilim sadece merak ediyorum hiçbir açıklama da yok herkes 3 lira kesiyor sadece demiş beni zengin mi buldu paypal
  • Benden de öyle çekmişti. O 2 tl pos ücreti gibi bir şey galiba bir kaç alışveriş yaptım hepsinde kesti 1 küsür.

• kardeşim ilgilendiğin için teşekkür ediyorum şimdilik aklımda soru kalmadı
  • Rica ederim:)

• ptt kart ile paypal onay yapiliyor mu simdi

• evet kardeşim dün onaylattım
  • ben paypal üzerinden bir şey satın almaya çalışırken "Kartı çıkaran kuruluş "x-(sayı)" kartını reddettiğinden işleminizi tamamlayamadık. Ödemeyi tamamlamak için PayPal hesabınıza başka bir kart ekleyin." dedi şimdi bunun anlamını biliyor musun kardeşim?
  • maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: xedizx

ben paypal üzerinden bir şey satın almaya çalışırken "Kartı çıkaran kuruluş "x-(sayı)" kartını reddettiğinden işleminizi tamamlayamadık. Ödemeyi tamamlamak için PayPal hesabınıza başka bir kart ekleyin." dedi şimdi bunun anlamını biliyor musun kardeşim?

hesabınızda yeterli bakiye olmadığından olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLAMP -- 19 Ekim 2013; 16:12:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.