Bildirim
PTT KART PAYPAL'E NASIL ONAYLATIRIM?
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 haneli kodu, ptt den aldığın kullanıcı numarası ve şifren ile internet bankacılığında hesap hareketlerinden görebilirsin. -
peypel diye değil peypal diye okunur -
teşekkür ederim kardeşim sağolasın -
ben pttkartı paypalla kullanıyorum kartı ekleyin kullanmya başlayın. kart annemin üzerine ve ben şehirdışında olduğum için yaklaşık 20 gündür bekliyorum o şifrenin gelmesi için ve 15 20 gün daha beklerim gibi.
sebepler
1 : ekstre ayın 30 / 31inde kesiliyor ondan bekliyorum.
2 : bizim burda ptt yatıyo sanki. kredi kartı ekstesinin son ödeme tarihinden 3 hafta sonra geldiğini bilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben o kelimenin okunuşunu sordugumu hatırlamıyorum bay çokbilmiş -
yani o şifre ne için ona bir açıklık getirebilir miyiz? şimdi ben kartı paypal hesabıma eklesem o şifre hemen gelmeyecek mi bana? sanırım 3 tl gibi bir şey kesiyormuş o şifreyi girince geri mi geliyormuş yanlış mı biliyorum acaba? -
evet 3 tl gibi bir tutar kesiliyor. kart annemim üzerine ve interaktif hizmetler açık olmadığı için ben beklemek zorundayım . sizin hesabınız interaktif hizmete açıksa sorun yok direk görebilirsiniz şifreyi.
şimdi anladım kardeşim teşekkür ettim çok -
şimdi her şeyi hallettim birader hatta onaylattım da son olarak şunu anlamadım mesela şu an banka hesabında 5 lira para var ben bunu direkt kullanabilir miyim yoksa paypal hesabına aktarıp mı kulllanırım? paypal da ayrı miktar para görünüyor o yüzden? -
Paypal'da direk olarak kullanabilirsiniz. Paypal üzerinden ödemeyi destekleyen bir site üzerinden alışveriş yapabilirsiniz . Tutar otomatik olarak banka hesabınızdan kesilir.
anlaşıldı şimdi.. ben hesap hareketlerine baktım da 3 lira ayrı kesmiş 2 lira ayrı kesmiş kodu girince 3 lira geldi de 2 lira neyin nesi? hani 2 lirasında değilim sadece merak ediyorum hiçbir açıklama da yok herkes 3 lira kesiyor sadece demiş beni zengin mi buldu paypal -
Benden de öyle çekmişti. O 2 tl pos ücreti gibi bir şey galiba bir kaç alışveriş yaptım hepsinde kesti 1 küsür.
kardeşim ilgilendiğin için teşekkür ediyorum şimdilik aklımda soru kalmadı -
Rica ederim:)
ptt kart ile paypal onay yapiliyor mu simdi
evet kardeşim dün onaylattım -
ben paypal üzerinden bir şey satın almaya çalışırken "Kartı çıkaran kuruluş "x-(sayı)" kartını reddettiğinden işleminizi tamamlayamadık. Ödemeyi tamamlamak için PayPal hesabınıza başka bir kart ekleyin." dedi şimdi bunun anlamını biliyor musun kardeşim? -
maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: xedizx
ben paypal üzerinden bir şey satın almaya çalışırken "Kartı çıkaran kuruluş "x-(sayı)" kartını reddettiğinden işleminizi tamamlayamadık. Ödemeyi tamamlamak için PayPal hesabınıza başka bir kart ekleyin." dedi şimdi bunun anlamını biliyor musun kardeşim?
hesabınızda yeterli bakiye olmadığından olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLAMP -- 19 Ekim 2013; 16:12:03 >
Benzer içerikler
- köfteci yusuf neden ucuz
- sigara yanığına ne iyi gelir
- küfürlü tekerlemeler
- batum masaj salonları
- arapça büyü yazıları kopyala yapıştır
- suudi arabistan
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X