Şimdi Ara

Öneriniz hangisi ASUS/AOC/ACER/LENOVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, var olan ASUS VX238 60 Hz 1 ms monitörümü sattım. Kasa bileşenlerim i5 12400F işlemcili 3070 Ti ekran kartlı bir sistem. Gönül isterdi 2K'lık bir monitör alayım ancak bütçeden ötürü 1080p yenileme hızı yüksek tepkime hızı 0.5 veya 1 ms ve renkleri güzel veren (IPS) bir monitör arıyorum. 4 monitöre denk geldim ancak aşırı kararsız kaldım.

1. Acer XV272S (27" 1080p olmasından tereddüt ediyorum piksel vs. Ancak bir yandan da uzun süre monitör almayacağım için büyük ekran olmasının da artı olacağını düşünmüyor değilim.)
    2. Lenovo G24-20 (Her forumda mutlaka övülen bir monitör)
    3. AOC 24G2SPU (İnceleme videosundan çok etkilendim USB port/tasarım/pivot ancak tek satan site var sinerji memnun olmadığım takdirde yada ölü piksel vs iade veya değişim olur mu bilemiyorum o yüzden riske giremedim. Lakin gönlüm bu monitörde gibi <3)
    4. Asus TUF VG249Q1A (G24-20 ile aynı kefe gibi değil gibi anlayamadım. Markayı kullandığım için severim ama almışken "iyi ki bunu almışım" dedirtmez diye çekiniyorum)

Fikirlerinize/önerilerinize açığım ve şimdiden teşekkür ederim.
    Not:Bütçem maksimum 4000 civarları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AOC kullanıyorum OSD kontrolleri hariç güzel monitör hepsiburada yakın bir modeli var farkı nedir bilmiyorum.

https://www.hepsiburada.com/aoc-23-8-24g2su-bk-1ms-165hz-hdmi-dp-monitor-p-HBCV00001210FL

Birde çok daha ucuzdu 6.500 tl eder mi tartışılır.

• xentios kullanıcısına yanıt
    VA panel hocam bu. IPS paneli 4200 liradan satılıyor. 6500 bütçem olsa da vermezdim şahsen. Hoş benim istediğim model de stok bitmiş.

• xedizx X kullanıcısına yanıt

ben de monitör arayışındayım. takip edeyim başlığı. siz aldınız mı?

• metabor kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam. AOC 24G2ZU. 240 Hz 0.5 MS. Muazzam bir monitör ancak biraz masrafa soktum kendimi :)

• Güle güle kullanın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizin bütçeniz nedir hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

3500 civarı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam nokta atışı Lenovo G24-20 öneriliyor bu bütçede. Şu an hakkını veren f/p bu var sanırım.

teşekkürler hocam. evet ben de çok araştırdım bu monitörü ve dün aldım. mağazada asus'un bir kavisli modeliyle bunun arasında kaldım. asus'un o modelinde ghosting şikayeti gördüğüm için bunda karar kıldım. ghosting için ufo testi yaptım, gerçekten çok başarılı hiç ghosting yok. belki bir inceleme yaparım zaman bulursam :)

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)

çok teşekkürler. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.