Şimdi Ara

KART (GTX 1070) VAR SISTEM YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, amazon'dan Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming satın aldım ve 2-3 güne elimde olacağını tahmin ediyorum. Ekran kartı çok istediğim bir kart olduğundan ötürü onu garantiye almak istedim Ekran kartsız 2000-3000 lira bütçe ile monitör dahil beni uzun süreli götürebilecek sistem tavsiyesi rica edebilir miyim arkadaşlar? İşlemci için i7 serisi bu bütçeye uyar mı acaba yoksa? Monitör için ise 1080p 1ms rica edeceğim sizden. Sistem uyumluluğu konusunda çok fazla bilgim olmadığı için direkt sizden tavsiye istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xedizx -- 30 Temmuz 2016; 0:58:38 >

• Daha iyisi olmaz heralde, bu sistemin bende olduğunu düşünüp bir an heyecanlandım :)

• berkayjan kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, peki mesela işlemciyi i7 yapsak nelerden kısabiliriz sizce?
  • Kısılcak birşey yok gibi görünüyor. 6600k iyi bir işkemci sorun yaşatmaz. Yaşarsanızda çakın oc'u gtx1280 bile kullanırsınız :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xedizx

Hocam çok teşekkür ederim, peki mesela işlemciyi i7 yapsak nelerden kısabiliriz sizce?

Valla bu işlemci işinizi görür i7 6700K ile arasında 400 liralık bir fark var. Herşeyden kısmak gerekebilir.
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    I5 6600k beni ne kadar süre götürür hocam bu sistemi baz alırsak? Çünkü dediğim gibi uzun bir süre beni götürmesini istiyorum sistemin? Oynayacağım oyunlar ise 1080p ve ultra ayarlar olarak sayarsak?
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar açıklama ya da öneride bulunacak yok mu?
  • Arkadasin kurdugu sistem iyi evet. Fakat o sisteme o monitor olmaz kardesim. Olmaz yani. Yakismaz. Benim monitoru onereyim size, Asus VP247T oneririm. Benim kullandigim 1ms 23.5 Full HD bir monitor.

• Bu arada 6600K gayet yeterli bir islemci. Butceyi fazla zorlamaya gerek yok i7 olsun diye. O islemci fazlasiyla yeterlidir ve overclock yapabilme imkani sayesinde ileriye yonelik olarak degerlendirilebilir.

• emreeogann E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim, monitör evet biraz olmamış gibi duruyor bence de.. Farklı tavsiyelere de açığım arkadaşlar, tesekkur ediyorum tekrardan

• ekran benq 2430t al. 144hz çok güzel bir ekran renkleri vs. olsun. 1.500 civarı.

6600k alıcanıza 6700 alın. performans olarak da daha iyi zaten.
  • Nastyobi kullanıcısına yanıt
    Hocam 1500 tl diyorsunuz da ekran kart dışında diğer parçalara sahip değilim o yüzden geriye kalan maksimum 1.500e bu kalan parçaları toplayamam sanırım :/

• xedizx X kullanıcısına yanıt
    İlk bastığınızda sistem güzel sadece monitörü en azından vx228h yapın hocam.

• teşekkür ederim hocam öneriniz için
  • Kartım elimde ama sistemim yok acaba tekrar bir liste rica edebilir miyim? 3000 liralık bütçe ile? Kurdan ötürü yukarıdaki toplanmış sistemin fiyatları oynayabilir diye düşünüyorum

• xedizx X kullanıcısına yanıt
    O Anakarti alma. En düşük h110m Pro-vd al. Önerim b150m bazooka

• Attano kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tamam o anakart eski modelmis zaten..

• Arkadaşlar tekrar bir öneri alabilir miyim boş zamanı olan filan varsa.. Maksimum 3000 lira taş çatlasın 3200 liraya kadar çıkabilecek bir sistem önerisi?

• Genelde bu fiyat bandında öneri yapmam ama buda benden gelsin:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.