Şimdi Ara

KART (GTX 1070) VAR SISTEM YOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    konuya slı yapacağını belirt net bütçe ver ssd ve sabit disk olmadan bile bütçeni aşıyorsun

slı yapacaksan k işlemci all

slı yapacaksan anakartını ona göre all
  • kara6655 kullanıcısına yanıt
    Hocam resmin devamı vardı,
    1TB HDD dahil bu sisteme. SSD'yi gelecek aylarda alabilirim.

SLI yapmayı düşünüyorum ama bir iki sene değil tabiki. Bu seçtiğim anakart uyumlu diye biliyordum SLI için? Sizin öneriniz nedir? işlemcide K serisine de geçmeyi de SLI ile birlikte düşünüyorum o yüzden z170 serisi anakartlara bakıyorum ki daha sonrasında anakartla uğraşmayayım diye.

Maksimum bütçeyi 3200 (monitör dahil) + 50 (standart klavye + mouse) = 3250'ye çıkardım hocam. Şimdi var ise öneriniz alabilirim.
  • 1 yada 2 sene sonra sli icin islemci degistirecek seniz haata yaparsiniz eldekini satip yenisini almak hep zarardir sli icinde en onemli unsur anakart tir 2 kart takacahiniz en az kayipla stabil calistirmasi lazim sli ha cok belki yaparimsa sectihiniz uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara6655

1 yada 2 sene sonra sli icin islemci degistirecek seniz haata yaparsiniz eldekini satip yenisini almak hep zarardir sli icinde en onemli unsur anakart tir 2 kart takacahiniz en az kayipla stabil calistirmasi lazim sli ha cok belki yaparimsa sectihiniz uygundur

Peki hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Genel olarak sistemi bir düşünürsek fikirler nelerdir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.