Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 KILITLENME SORUNU YARDIMMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16 gb ram (1600mhz)
    asus gtx 580 direct cu2
    750w psu
    sistemde cok rahat oynuyorum oyunu 80 fpslerde falan yalnız oyunda alt+tab yaparak masaüstüne döndüm sonra telrar oyuna döndüm oyun kilitlendi oyunda hiç bir tuş çalışmadı. görev yöneticisinden oyunu sonladırmak zorunda kaldım. 1 saat sonra esc yapıp yemeğe gittim dondugumde yine kilitlenmişti. oyunu single player oynuyorum bu arada.

sorun ne olabilir sizce ekrankartında mı bir sorun var yada işlemci mi cok ısınıyor yada ne bileyim psu mu yetersız geldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sialkot -- 27 Ekim 2011; 14:33:30 >

• Aynı sorun bendede var, ama bende esc veya masa üstünde değil, oyun esnasında kilitleniyor, görevi sonlandır yaparak çıkabiliyorum ancak. bazen hiç donma olmadan oynuyorum. Mesela Uçaklı bölümleri sorunsuz oynadım, sonra ki gece görevi olan bölümde neredeyse 10 kere donma oldu.

Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, uzun süredir beklediğim oyun ve ağız tadıyla oynayamıyorum malesef.

Donanımsan olarak bir sorun olduğunu düşünmüyorum;
    i7 işlemci
    6gb ddr3
    nvidia 2gb ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPixel

Aynı sorun bendede var, ama bende esc veya masa üstünde değil, oyun esnasında kilitleniyor, görevi sonlandır yaparak çıkabiliyorum ancak. bazen hiç donma olmadan oynuyorum. Mesela Uçaklı bölümleri sorunsuz oynadım, sonra ki gece görevi olan bölümde neredeyse 10 kere donma oldu.

Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, uzun süredir beklediğim oyun ve ağız tadıyla oynayamıyorum malesef.

Donanımsan olarak bir sorun olduğunu düşünmüyorum;
    i7 işlemci
    6gb ddr3
    nvidia 2gb ekran kartı
    oyunun klasör ismindeki Battlefield (tm)olur üste küçük o tm sileceksin silmediysen onu sil. sendeki sorun ile bendeki aynı degil gibi bende oyun hiç donma olmadı ki aralıksız 5 saat oynadım. ayrıca bf3.exe dosyasını firewall ile ınter erısımını kapat. bu ıkısı yuzunden senın yasadıgın sorunu yasayan cok kısı var. kimisi registry deki tm leri bile siliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sialkot

oyunun klasör ismindeki Battlefield (tm)olur üste küçük o tm sileceksin silmediysen onu sil. sendeki sorun ile bendeki aynı degil gibi bende oyun hiç donma olmadı ki aralıksız 5 saat oynadım. ayrıca bf3.exe dosyasını firewall ile ınter erısımını kapat. bu ıkısı yuzunden senın yasadıgın sorunu yasayan cok kısı var. kimisi registry deki tm leri bile siliyor.

Arkadaşım çok sağol hemen deniyorum.

Klasördeki TM yi silmiştim, siğer tm leride deniyim bakalım. Umarım çözülür.
  • quote:

quote:

Arkadaşım çok sağol hemen deniyorum.

Klasördeki TM yi silmiştim, siğer tm leride deniyim bakalım. Umarım çözülür.

Alıntıları Göster
    ayrıca bf3.exe dosyasını firewall ile ınter erısımını kapat demişsin arkadaşımda bunu nasıl yapacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulucz

ayrıca bf3.exe dosyasını firewall ile ınter erısımını kapat demişsin arkadaşımda bunu nasıl yapacağım?

modemin fişini çekeceksin o şekilde oynayacaksın yani internet kapalı haldeyken
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

modemin fişini çekeceksin o şekilde oynayacaksın yani internet kapalı haldeyken

Alıntıları Göster
    modemin fişini çekmeye gerek yok bagdaştırıcıyı devredışı bıraktın mı yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: 3d_enjoy

modemin fişini çekmeye gerek yok bagdaştırıcıyı devredışı bıraktın mı yeter

Alıntıları Göster
    Denedim arkadaşlar, neti kesip girdim oyuna, biraz oynadım yine kitlendi :(
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

o zaman sorun aşırı ısınma olabilir işlemciniz veya ekran kartınız aşırı ısınıyo olabilir yada oyunun kendisinde de sorun olabilir
  • quote:

quote:

o zaman sorun aşırı ısınma olabilir işlemciniz veya ekran kartınız aşırı ısınıyo olabilir yada oyunun kendisinde de sorun olabilir

Az önce kilitlendiğinde ısılara baktım, işlemci 70 grafik kartı 50 dereceydi. Yüksek mi sizce?
  • quote:

i72600k işlemci
    16 gb ram (1600mhz)
    asus gtx 580 direct cu2
    750w psu
    sistemde cok rahat oynuyorum oyunu 80 fpslerde falan yalnız oyunda alt+tab yaparak masaüstüne döndüm sonra telrar oyuna döndüm oyun kilitlendi oyunda hiç bir tuş çalışmadı. görev yöneticisinden oyunu sonladırmak zorunda kaldım. 1 saat sonra esc yapıp yemeğe gittim dondugumde yine kilitlenmişti. oyunu single player oynuyorum bu arada.

sorun ne olabilir sizce ekrankartında mı bir sorun var yada işlemci mi cok ısınıyor yada ne bileyim psu mu yetersız geldı.

Hyper Threading BIOS tan kapat. guru3d deki arkadaş konu açmıştı bunun üzerine...

kullanmadığın aygıtları ses kartlaırnı disable et
    chipset ve diğer sürücleri güncel tut
    punkbusterı güncel tut
    ses olarak hi fi kullan diyorlar
    msaa kullanma fxaa aç

daha fazlası için disorderpunk ı davet ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Az önce kilitlendiğinde ısılara baktım, işlemci 70 grafik kartı 50 dereceydi. Yüksek mi sizce?

başka oyunlarda da böyle kilitlenme oluyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır, COD serisini, assasians creed i falan bitirdim, yavaşlama bile olmuyordu. Sadece bu oyunda yaşadım bunu, çözümünü arıyorum bende, bulursam burada paylaşacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır, COD serisini, assasians creed i falan bitirdim, yavaşlama bile olmuyordu. Sadece bu oyunda yaşadım bunu, çözümünü arıyorum bende, bulursam burada paylaşacağım.

Alıntıları Göster
    Buna benzer bir sorun bende de mevcut: oyuna girdikten 3-5 dk sonra hiç bir hata vermeden birden masaüstüne atıyor, görev çubuğunda oyunun simgesi var ve görev yöneticisinde exe 'si çalışıyor gözüküyor, ama oyun herhangi bir tepki vermiyor. Neden Kaynaklandığını çözebilmiş değilim. Bir çözüm arıyorum bulabilirsem paylaşacağım yada bilen bir arkadaş burda paylaşırsa iyi olur.

Sürücüler güncel. Sistem: Gtx 560 Ti, Q9400@3.4 ghz, 4 gb Ram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreams41 -- 29 Ekim 2011; 13:09:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreams41

Buna benzer bir sorun bende de mevcut: oyuna girdikten 3-5 dk sonra hiç bir hata vermeden birden masaüstüne atıyor, görev çubuğunda oyunun simgesi var ve görev yöneticisinde exe 'si çalışıyor gözüküyor, ama oyun herhangi bir tepki vermiyor. Neden Kaynaklandığını çözebilmiş değilim. Bir çözüm arıyorum bulabilirsem paylaşacağım yada bilen bir arkadaş burda paylaşırsa iyi olur.

Sürücüler güncel. Sistem: Gtx 560 Ti, Q9400@3.4 ghz, 4 gb Ram.

Alıntıları Göster
    walla şu sorunun çözmünü bekliyorum bende uçaklı bölüm süperdi hiç atmadı o bölümde sonraki bölümde rahat 10 defa attı

• quote:

Orijinalden alıntı: onnline

walla şu sorunun çözmünü bekliyorum bende uçaklı bölüm süperdi hiç atmadı o bölümde sonraki bölümde rahat 10 defa attı

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bendede var.Oyundan zevk alamadık bi.Çözümünü bilen varsa paylaşsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz991

Aynı sorun bendede var.Oyundan zevk alamadık bi.Çözümünü bilen varsa paylaşsın lütfen.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var arkadaslar oyunu orıgın uzerınden dıgıtal aldım hem sıngle hemde multıplayer bolumlerde her zaman olmuyor ama ınsanı rahatsız edecek sıklıkta sıyah ekranda donma oluyor anca ctrl+alt+dlt yapıp cıkabılıyorum betasını saatlerce oynadım ama bır kere bıle boyle sorun cıkmadı oyunun orjınalınde oluyor oda ılgınc, umarım en kısa surede cozumunu bulurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis

aynı sorun bendede var arkadaslar oyunu orıgın uzerınden dıgıtal aldım hem sıngle hemde multıplayer bolumlerde her zaman olmuyor ama ınsanı rahatsız edecek sıklıkta sıyah ekranda donma oluyor anca ctrl+alt+dlt yapıp cıkabılıyorum betasını saatlerce oynadım ama bır kere bıle boyle sorun cıkmadı oyunun orjınalınde oluyor oda ılgınc, umarım en kısa surede cozumunu bulurlar...

Alıntıları Göster
    Bende de aynı sorunlar vardı. Ekran kartı driver güncellemesi yaptım problem ortadan kaltı. Oyunun menüsünü görebildik ancak single playeri seçip ordan zorluk seviyesine tıkladığım zaman arka plandaki müzik donuyo, ekran kararıyo, oyunun mouse imleci duruyo mavi ama hiç bir tepki yok öyle kalıyo. ctrl+alt+del den görev yöneticisinden sonlandırıyorum varmı böyle bişeyle karşılaşan yada çözen...

• Bu sorunlarin hicbiri sizden kaynaklanan problemler degil bosuna fix aramayin (gecici olsada)
    Dev'ler durumu farkinda , patch gelicek.yapacak bisey yok.yine bir rezalet port oyunu .ama ona ragmen oynuyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

Bu sorunlarin hicbiri sizden kaynaklanan problemler degil bosuna fix aramayin (gecici olsada)
    Dev'ler durumu farkinda , patch gelicek.yapacak bisey yok.yine bir rezalet port oyunu .ama ona ragmen oynuyorum :/
    Arkadaşlar kitlenmelerim şu şekilde çözüldü. (Henüz kitlenmedi)

Inboard ses kartını device managerdan disable ediyorum (zaten monitörde hdmş ses var oradan aldım sesi). 3-4 Bölüm oynadım kitlenmedi. Hemen haber vereyim dedim.
    Normalde görüntü ve ses takılı kalıyor ve reset atmadan düzelmiyordu.

Öneriyi yapan X-Fı ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Eğer bugun hiç bu sorun ile karşılaşmaz isem kesin olarak tanıyı koyabiliriz. :)

Edit: Saatlerdir oynuyorum :)

Ayarlar HIGH takılma yok :)

Sistemim
    q9400
    hd6850
    4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disc0nnect -- 30 Ekim 2011; 18:12:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.