Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benimki80

arkadaşlar ortam gerilmesin, bu organizasyon eğlence, iyi vakit geçirme ve güzel insanlarla tanışma fırsatıdır. benim ki sadece bir öneri. Gördüğüm kadarıyla organizasyonun işleyebilmesi adına saat ve tarih konusunda bir miktar esnek olmak gerekli yoksa çok fazla sayıda insan var ve malum bu insanların birde sosyal hayatları var. Bir kişi tarafından katii olarak belirlenen maç saatlerinde bu sebeple uzlaşmazlık çıkması gayet doğal. Bu esnekliğinde herkesi rahatlatacağını düşündüğüm için yazdım.

Önerim ligin ilerleyişini bozmayacak şekilde haftalık maç programının belirlenmesi ancak maçın katii gün ve saatinin klan liderlerine brakılmasıdır. Dediğim gibi bu esneklik hepimizi rahatlatır diye düşünüyorum. Sizce bu nasıl olur?. değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Konudaki tartisma yuzunden kendi adina our dilerim ama bu konuda cevap veririm her zaman Neyse saat olayi com kisi oldugundan sikintili dediginiz gibi semolik olsun zaten hazirlik maci o yuzden var esnek olmasi mecburi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Arkadaşlar maçın saati semboliktir. yarım saat geç başlamasının önemi olmaz. Önemli olan belirtilen tarihte akşam maçın yapılması ve buraya sonucun yazılmasıdır. Maçı olan takımların klan liderleri burada yada aralarında yazışarak hızlı bir şekilde organize olsunlar. Bir klandan 10 kişi organizasyon yapmaya çalışmasın. Sadece klan liderleri hızlıca haberleşirse organizasyon hem hızlı hem düzgün olur.

Bunun dışında herkese başarılar ve tabii ki iyi eğlenceler.

10 kisi organziasyon yapmaya calisymiyor madem tabloya klan liderlerini yazin klanin uyesini degil.

Baban yasında adamla düzgün konus

Klan lideri degilsin bir şey degilsin millete alıntı yapıp laf atma

Eren kardesim sende bir şey söylesen iyi olucak boş yere ortam gerilmesin Özgür un dediği gibi sadece klan başkanları konuşsun

Boş alıntılardan konuda ne oluyor kaçırıyor insan

Arkadaşlar Yazılanları Şimdi Gördüm.

Orhan Kardeşim Biraz Sakin olmanı rica ediyorum senden. Şu Ortamıda Germe Rica Edicem.

Şuraya Kural Koyalım sadece Klan liderleri Toplansın , Tarih Saat Görüşmeler VE Kuralları Klan Kurucuları veya Liderleri Belirlersin...

• Bu hafta yapılacak maçlardan sonra, ligde ki eksikleri görüp, daha düzenli ve organize bir sürece gireceğimizi düşünüyorum. Bu haftasonunu bir ısınma süreci olarak görelim, ufak tefek sıkıntılar mutlaka olacaktır ve giderilecektir.
  • Konunun kurucularindan ve Eren abiden tartismayi buradan surdurdugum icin our diliyorum benimle problemli olan pm atsin zevkle cevap verilir bu arada dedigim gibi zamanin esnemesi iyi olur cunku com ksiiyiz organziasyonda zorluk cikacaktir.
  • Ya yazma diyoruz anlamıyormusun ? Ya bu kadar niye zorluyorsun ? Her ortamı geriyorsun, herşeye karışıyorsun çok bilmiş gibi. Hiç birşey de bildiğin yok. Yeter ya sabır sabır bir yere kadar.

Gurur şuna cevap verme rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Ya yazma diyoruz anlamıyormusun ? Ya bu kadar niye zorluyorsun ? Her ortamı geriyorsun, herşeye karışıyorsun çok bilmiş gibi. Hiç birşey de bildiğin yok. Yeter ya sabır sabır bir yere kadar.

Gurur şuna cevap verme rica ediyorum.

Sen nereden karisiyorsun ki sonra ortami Ben geriyorum?Birseyede karisma obur kpnunun imtikamini aliyorsun aklinca sen birsey bilmiyorsun ki Hemen saldiriyorsun intikam icin iyi forumlar sana.
  • arkadaşlar tartışma kapanmıştır.

bu aksam

TGE-AY
    WAHS-EPKYD

YARINDA

PS+30-TRB MAÇI OLACAK

BU HAFTA 3 MAÇ YETERLİ SANIMCA.

İMMORTİAL SOLDİERS LİGDEN ÇIKARILMIŞTIR.6 KLANLA LİGE DEWAM.

KLAN LİDERLERİ ARALARINDA KONUSSUN.HARİTA VE DİĞER KURALLAR GEÇERLİDİR.
  • Herkese selamlar

Arkadaşlar lütfen şöyle bir derin nefes alıp sakinleşelim. Katılımcı sayısının bu kadar fazla olduğu yerde anlaşmazlıklar çok doğal. Ama lütfen kalp kırmayın bunun dönüşü olmuyor.

Şimdi arkadaşlarla konuştum, ayyıldız klanı adına kurallar maçların saat ve tarihleri adına konuyu açmasından mütevellit kalamarxxx nick kullanan Alper arkadaşımız sorumludur. bizim klanımızdan diğer arkadaşların söyleyecekleri değerli fikirlerini iletmek dışında klanımızın fikir ve görüşlerini yansıtmaz. Bu süreç içinde bu konuda organizasyon amaçlı tek yetkili alper arkadaşımızdır. Lütfen kurallar ve dost klanlarla yapacağımız maçları kesin organizasyon saat ve günleri için kendisiyle irtibata geçelim.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

arkadaşlar tartışma kapanmıştır.

bu aksam

TGE-AY
    WAHS-EPKYD

YARINDA

PS+30-TRB MAÇI OLACAK

arkadaşlar bencede bu hafta 3 maçla başlangıcı yapalım hafta içi klan liderleri kendi aralarında konuşum organizasyona daha iyi devam edebiliriz herkese başarılar
  • Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars_09

quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

arkadaşlar tartışma kapanmıştır.

bu aksam

TGE-AY
    WAHS-EPKYD

YARINDA

PS+30-TRB MAÇI OLACAK

arkadaşlar bencede bu hafta 3 maçla başlangıcı yapalım hafta içi klan liderleri kendi aralarında konuşum organizasyona daha iyi devam edebiliriz herkese başarılar

Aynen bu hafta 3 mac yeterli
  • İyi maaşallah işler düzene girmeye başladı, şimdi eğlence zamanı:))

Herkese iyi eğlenceler, keyifli saatler.
  • Akşamki ve devam eden maçlarda savaşacak arkadaşlara başarılar. Umarim dostça ve güzel maclar olur. Forumda bu kadar kalabalık bir turnuva ilk sanıyorum. Inşallah daha da büyüyerek devamı gelir.
  • öncelikle herkese selam...aranızda benden yaşça büyük arkadaşlarımda vardır...kimseye saygısızlık etmek istemem ama şu shotgun yasaklama olayı kadar saçma bi olay yok...sonuçta hepimiz zewk almak için bu tür organizasyonlar düzenliyoruz...ben yasakların, karşındakini kişinin senden daha iyi kullandığı bi silahı, senin onun kadar ii kullnamadığın için geldiğini biliorum...yanbi bir adam mp7 yi süper kullanıo die biz bunuda mı yasaklıcaz...kaldıki bu pompalı dediğimiz silah sadece dar maplerde işe yarar..ben c.borderda pompalı kullanan adam görmedm, zaten kullansada hata yapar...bundan önceki son katıldğm klan maçında mav ve shotgun yasaktı...yani bi mantık lütfen siz zevk almadığınız, sıkıldığınz bi yerde durmak istermisiniz_?adam mav ı yasaklıor...mavı herkes adam öldürmek için kullanmıor ki...taktiksel açıdan kullanılma özelliği yok mu bu aletin...tekrar sölüorum kimseye saygısızlık etmek istemem ama shotgunu yasaklamak en basit deyimiyle karşıdaki adamdan korkmaktır....eleştirileri saygı ve sevgi çerçevesinde yaparsak sevinirim....ii akşamlar.....

• Maç yapacak bütün CLAN lara başarılar
  • Saygıyı kaybetmeden ve lütfen kişiselleştirmeden bir çok kişinin bunları okuduğunu fark ederek yazılar yazalım.

altı üstü kendimizi azıcık eğlendiricez kalp kırmamaya çalışalım, ve lütfen birileri birşeyleri toplamaya çalışırken kimse ayağına hizmet beklemesin ve ilgiyi biraz daha buraya vererek Kalamarxxx arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katatonia10 -- 5 Mayıs 2012; 0:29:01 >
  • TGE VS AY KLANI MAÇI

5 - 0 TGE Klanımızın Galibiyeti ile Bitmiştir.
  • Güzel maclar oldu 1 mac erken çıkmak zorundayım

Elinize saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

TGE VS AY KLANI MAÇI

5 - 0 TGE Klanımızın Galibiyeti ile Bitmiştir.

tebrikler güzel maçtı.puan durumunu yarınki maçtan sonra yenilerim.
  • WaHS - EPKYD
    5 - 0

Güzel maçlardı katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.