Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • whas-epkyd macı ne oldu ? bizide haber ederseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 5 Mayıs 2012; 1:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

whas-epkyd macı ne oldu ? bizide haber ederseniz iyi olur.

üste ersin yazmıştı ama yinede söyleyeyim . 5-0 wahs yendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTePeR -- 5 Mayıs 2012; 1:15:31 >
  • Bu gece katılan herkese teşekkür ederim.
  • Guzel macti ancak son maca yetisebildim o da isim vardi,bitti girince adam eksilmisiz ancak sonuna yetistim maclara katilan herkese tesekkur ederim guzel maclar yapildi seviyeli saygili bir sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 5 Mayıs 2012; 2:00:21 >
  • %200 ticket olması inanılmaz saçma bişey.
  • Herkese günaydın arkadaşlar.
    Dünkü maça katılan ve eğlenmemize katkı sağlayan tüm oyunculara çok teşekkür ederim.
  • % 200 Ticket ve 5 Harita Nasıl bir düşünce ile ortaya çıktı ???
  • Klan Maçları Her zaman 3 Harita % 100 Ticket Olur... Lütfen Haftaya 5 Harita % 200 Ticket Saçmalığı Olmasın...

Tüm Klan Kurucularına Toplanıp Bir Çözüm Yolu Bulmayı Teklif Ediyorum...
  • arakadaşlar ne bu saçma,saçma kelimesi dolaşıyor herkesin ağzında.ne bu asabiyet ya.dün ne güzel oynadık saçmalık olan bişey görmedim.2.5-3 saat gayet güzel keyifli oynadık.ama diğer 5 klanda **** diyorsa biz böyle oynamamıza ragmen diyorsa indiririrz olur biter.
  • Asabiyetin Doğmasının Sebebi Harita ve ticketların fazla olması...

Ne güzel oynadık Derken ?

En son harita bitsede Kapatsak dedik... Artık Kazanmak Bile Umrumuzda Olmadı.

Oyun zaten tatsızlaşmaya başladı. Bu gibi organizasyonlarla heyecan katmaya çalışırken daha da oyundan soğumamak için ticket ve harita sayısının düşmesi şart...
  • Ligin ilk maçları olduğu ve biraz aceleye geldiği için ticket ve harita sayısı değişebilir herkes istiyorsa. Gerginliğe lüzum yok arkadaslar. 5 maç neyse de rush için %200 ticket gerçekten fazla bence de.
  • ewet zewk almak için yasaklarında kalkması şart dimi mesela?
  • Herkes coook biliyo. bazilari ugrasiyo isi gucu varken boyle organizasyon olsun zevkine diye bazilarida daha nasil oneride bulunulabileceginden biihaber.
  • cok güzel olmus emeginize saglik. bu sekilde arkadasliklar kurlucaktir eminim.
    insallah maclar dostluk icinde gecer.
    iyi olan kazansin :) ^^
  • Ticket sayidini azaltsak nasil olur kalamarxxx cok uzun gidiyor Eren abiler 3.5'saat oynamis cekilmez o streste o kadar saat.
  • bakın arkadaşlar ben gayet adil ve eşit kurmaya çalışıyorum.istersem kuralları koydum ligin kurucusuda biziz hanı kuralalrı bliyordunuz oyunlara baslamadan once ıstemıyorsanız cekilebilirsiz diyebilirdim.burda her klanın isteğine uymak zorunda da değilim ama lig bozulmasın başladığımız işi yarım bırakmayıp güzelce bitirelim diye çaba sarfediyorum.hepinizin gönlünü yapmaya çalışıyorum.

şimdi tge klanının isteği harita sisteminin değişmesinden yana diğer klan liderleri ne diyor.ama sadece klan liderleri soylerse sevınırım.

1.ben ay yıldız adına sistem aynı kalsın ama en son harita s.crossing çıkaralım diyorum.maç saati 2 saate iner.
    2.tge klanı %100 ticket 3 cq olsun diyor.

bu arada boyle basit şeyler içinde gerilmeye gerek yok.hepimiz yetıskın ınsanlarız isteginizi basit bir şekilde iletirseniz yerine getırmeye calısırm.KONUNU DAHA USTUNE GITMEYE GEREK YOK TAKIM LİDERLERİ SIRAYLA HARİTA SİSTEMİNİ BELİRTİRLERSE SEVINIRIM.

• Wahs klani tebrikler...
    Dun % 200 ticket ve butun haritalarin conquest olmasindan dolayi baya sıkılan oldu,bizde kendi adimiza bitsede gitsek olduk.
    Eksiklerin giderilmesi acisindan,bence iyi baslandi turnuvaya,duzenleyenlere tesekkur ederiz

Bizce mutlaka rush modu eklenmeli turnuvaya,ornegin conquest modda cok iyi ucak kullananlar var,yerimizden kıpırdıyamıyoruz,rush modunda daha dengeli olabilir takimlar

Ayrica shotgunlarin serbest olmasindan yanayim,acemi arkadas cok var,illa herkes cok iyi piyade tufegi kullanmak zorunda degil,oyunda bu silah varsa kullanilmali,sonucda uzakdan etkili degil,ayni tufegi sonucda herkes kullanabiliyor,

Conquest modda baselere sıkıştırıyorlar,nasil cikilacak ordan,makinalilari kuruyolar,yollari tutuyolar 3-5 kisi,shotgun olsa dalarsin aralarina temizlersin

Shotgun adaletsizmis falan cok sacma,sende kullan kardesim,adaletsizlik neresinde...
    Ozama adam iyi ucak kullaniyor ve ucaklar kolay vurulmuyor,yerdeki herkesi ayaga bile kaldirmiyor,ozaman ucakda yasak olsun,benim icin farketmez helal adama derim,ama cogunluk demeyebilir
    Bu örnekde oldugu gibi yasağın sonu olmaz,herkes biseyi yasaklamak ister, o yuzden hicbisey yasak olmamali

Bu yazdiklarim sahsi dusuncelerim degil,turnuvanin selameti acisindan kucuk anektodlar,bu organizasyonlarin daha fazla klan cekmesi acisindan önemli konular bunlar

Amac eglenmekse,daha genis bir klan organizasyonunda daha cok egleniriz,bireysel dusunmek yerine,objektif bakalim olaylara.

Umarim dikkate alinir bu konular,yoksa ben bir iki mac sonra klanimi toplayabilecegimi sanmiyorum,kimse kac saat surekli üstünden geçilsin istemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harita 5 Haritadan oluşsa % 100 Ticket olsun onada razıyım...

3 saatlik oyun 1 buçuk saate iner böylece....

Kazanan yine kazanır.İyi Olan Klan % 100 Ticket içinde de Kazanır...
  • Herkese selamlar

Arkadaşlar ben güzel şeyler olacağına inanıyorum. sadece biraz sabır, organizasyon daha yeni açtı gözlerini dünyaya. Eksikliklerin görülerek siz klan kliderleri sayesinde hızlıca düzeltileceğine inancım sonsuz.

Değerli arkadaşlarımdan tek ricam yazı dili kullanıldığının unutulmamasıdır. Konuştuğumuz gibi yazarsak yanlış anlaşılmaların ardı arkası kesilmez. Minimum nezakete dikkat edelim derim oyun sonuçta. Oyun için kalpler kırılmasın. Sinirlensek, kızsak dahi yinede nezaketten taviz vermez isek bu inanıyorum ki hepimizin menfaati ile sonuçlanır. Naçizane fikrimi belirttim.

Tüm değerli klanlara saygılarımla
  • şimdi arkadaşlar bir anket oluşturuyorum.bu anketi sadece takım liderleri dolduracak.silsile şeklide benım anketımın uzerıne ekleyerek yapacak ve sorun çözlecek ok?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.