Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Klanın kurucusu ve yetkili eros2999 tur benim herhangi bir yetkim yoktur.Ayrıca bizim klan imzamız öyle değil sadece ben onu kullanıyordum.Değiştirseniz sevinirim...

Dostum Eren abi seni koymadimi bu konuya haberdar olasin diye tabloya bak oyle olsa orada eren2999 yazardi.

Eren abi koymadı.Öyle yazmışlar.Benim herhangi bir ilgim yok sadece klandayım.
  • quote:

quote:

quote:

Klanın kurucusu ve yetkili eros2999 tur benim herhangi bir yetkim yoktur.Ayrıca bizim klan imzamız öyle değil sadece ben onu kullanıyordum.Değiştirseniz sevinirim...

Dostum Eren abi seni koymadimi bu konuya haberdar olasin diye tabloya bak oyle olsa orada eren2999 yazardi.

Tamam o zaman herkes arada baksin haber gelmeyebilir bize diskalifiye olmayalim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam o zaman herkes arada baksin haber gelmeyebilir bize diskalifiye olmayalim.

Ben pek fazla ilgilenemicem derslerim var sınavlar başlıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben pek fazla ilgilenemicem derslerim var sınavlar başlıyor

Butun klandakilerin bakmasi ne olur ne olmaz diye aslinda klanin liderine veya kurucusuna mesaj atilmali.Bu arada sinavlarinda basarilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 4 Mayıs 2012; 16:39:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUELEGEND

Hocam simdi bizde 22.30 olsun diyoruz nolacak simdi,arti sana ozelden pm atan kim soylermisin,burdan niye gorusunu beyan etmiyor,onemli olan iki klanin saatde anlasmasi degilmi. wahs dan eci 22.30 diye yazdi zaten,kendi aralarinda anlasamiyolarmi, benim pm den sana mesaj atmama gerek yok burdan soyluyorum

Daha oncede belirttigim gibi epkyd olarak,22.00 ve 22.30 saatlerinde musaitiz dedim
    Saat 21.00 e mac veriyosunuz

Kalamar sen yazdiklarimi okumuyosun galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Arkadaşlar, bence klan liderlerleri battlelog da toplanıp konuşalım, bu işi enine boyuna. Kurallar, ticket sayısı, oyun modu filan konuşulması gerekir. Çünkü her klan ayrı isteklerde bulunuyor haklı olarak.

Bu işe aceleye geldi. Organizasyonu yapan arkadaşlarımız iyi niyetli ve bizde destekliyoruz bu işi. Ama "hadi sen sen maç yapın" olayına döndü iş. Bence bu hafta sonunu pas geçelim. Hafta içi, battlelog dan bir toplantı yapıp, önümüzdeki hafta sonu başlatalım lig i.

Birde sadece her klan 1 kişi belirseniz o yazsın sadece konuya. Çünkü yanlış anlaşılmalar oluyor.

Kesinlikle Kurucular Toplanıp Konuşalım...
  • Evet bir klandan 3 4 kişi yazmasın, klan liderleri yazması gerekiyor. Aksi takdirde kafa karıştırıyor.
  • Arkadaşlar maçın saati semboliktir. yarım saat geç başlamasının önemi olmaz. Önemli olan belirtilen tarihte akşam maçın yapılması ve buraya sonucun yazılmasıdır. Maçı olan takımların klan liderleri burada yada aralarında yazışarak hızlı bir şekilde organize olsunlar. Bir klandan 10 kişi organizasyon yapmaya çalışmasın. Sadece klan liderleri hızlıca haberleşirse organizasyon hem hızlı hem düzgün olur.

Bunun dışında herkese başarılar ve tabii ki iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Arkadaşlar maçın saati semboliktir. yarım saat geç başlamasının önemi olmaz. Önemli olan belirtilen tarihte akşam maçın yapılması ve buraya sonucun yazılmasıdır. Maçı olan takımların klan liderleri burada yada aralarında yazışarak hızlı bir şekilde organize olsunlar. Bir klandan 10 kişi organizasyon yapmaya çalışmasın. Sadece klan liderleri hızlıca haberleşirse organizasyon hem hızlı hem düzgün olur.

10 kisi organziasyon yapmaya calisymiyor madem tabloya klan liderlerini yazin klanin uyesini degil.
  • Neyse karışmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 4 Mayıs 2012; 17:31:56 >
  • Biz eğlencemize bakalım, gereksiz yere ortam gerilmesin, akşam karşılaşacak takımlara keyifli oyunlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Neyse karışmıyorum...

Ban iseydi mesajin zaten bana bir zahmet birsey yazma arkadasla aramizdaki bir diyalog.bu"
  • arkadaşlar.

bu fikstür olayı verimsiz olmaya başladı.ben bu hafta sonu maçlarımızdan ve keyfimizden mahrum olmayalım diye hızlandırdım olayı ama en önemli şeyi unuttuk o da insan faktörü.

onun için benimki79 un dediği gibi maç saatlerini sembolik olarak düşünün.klan liderlerinizin arasında anlaşmasıyla çözelim.yoksa herkes benım aldıgım kararlara herkes itiraz etmek istiyor.
  • Aksama wahs li arkadaslara basarilar dilerim,22.00 gibi bizim takim sahada olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

arkadaşlar.

bu fikstür olayı verimsiz olmaya başladı.ben bu hafta sonu maçlarımızdan ve keyfimizden mahrum olmayalım diye hızlandırdım olayı ama en önemli şeyi unuttuk o da insan faktörü.

onun için benimki79 un dediği gibi maç saatlerini sembolik olarak düşünün.klan liderlerinizin arasında anlaşmasıyla çözelim.yoksa herkes benım aldıgım kararlara herkes itiraz etmek istiyor.

Katiliyorum klan liderlerinin cozmesi olayi hizlandirir ve daha duzgun olur bu arada 79 degil 80.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar maçın saati semboliktir. yarım saat geç başlamasının önemi olmaz. Önemli olan belirtilen tarihte akşam maçın yapılması ve buraya sonucun yazılmasıdır. Maçı olan takımların klan liderleri burada yada aralarında yazışarak hızlı bir şekilde organize olsunlar. Bir klandan 10 kişi organizasyon yapmaya çalışmasın. Sadece klan liderleri hızlıca haberleşirse organizasyon hem hızlı hem düzgün olur.

10 kisi organziasyon yapmaya calisymiyor madem tabloya klan liderlerini yazin klanin uyesini degil.

Baban yasında adamla düzgün konus

Klan lideri degilsin bir şey degilsin millete alıntı yapıp laf atma

Eren kardesim sende bir şey söylesen iyi olucak boş yere ortam gerilmesin Özgür un dediği gibi sadece klan başkanları konuşsun

Boş alıntılardan konuda ne oluyor kaçırıyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ortam gerilmesin, bu organizasyon eğlence, iyi vakit geçirme ve güzel insanlarla tanışma fırsatıdır. benim ki sadece bir öneri. Gördüğüm kadarıyla organizasyonun işleyebilmesi adına saat ve tarih konusunda bir miktar esnek olmak gerekli yoksa çok fazla sayıda insan var ve malum bu insanların birde sosyal hayatları var. Bir kişi tarafından katii olarak belirlenen maç saatlerinde bu sebeple uzlaşmazlık çıkması gayet doğal. Bu esnekliğinde herkesi rahatlatacağını düşündüğüm için yazdım.

Önerim ligin ilerleyişini bozmayacak şekilde haftalık maç programının belirlenmesi ancak maçın katii gün ve saatinin klan liderlerine brakılmasıdır. Dediğim gibi bu esneklik hepimizi rahatlatır diye düşünüyorum. Sizce bu nasıl olur?. değerli fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

Baban yasında adamla düzgün konus

Klan lideri degilsin bir şey degilsin millete alıntı yapıp laf atma

Eren kardesim sende bir şey söylesen iyi olucak boş yere ortam gerilmesin Özgür un dediği gibi sadece klan başkanları konuşsun

Boş alıntılardan konuda ne oluyor kaçırıyor insan

Bir kere kime nasil konusacagimi sana sonra ak degilim ikincisi sadece klan liderleri mesaj atacak diye bir kural yok ucunucusu karsimdakini tanimiyorum o yuzden oyle mesaj atmam normal bunu Boyle idle Gutierrez sadece ortami gerersin istedigimi alintilarkm obur arkadas bana of attiysa diye yazdimseninde kardesim dedigin adam senden cokca buyuk abi diyebilirsin iyi forumlar.

• Arkadasın yazdığını Türkçe ye çevirecek arkadaslar var mı ?

Araya Arjantin li futbolcu ismi de koymuş guieterrez falan gibi bisiler

Neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Arkadasın yazdığını Türkçe ye çevirecek arkadaslar var mı ?

Araya Arjantin li futbolcu ismi de koymuş guieterrez falan gibi bisiler

Neyse

Tabletten yaziyorum anlayan anladi anlayamaman senin sorunun sonuc olarak kiminle nasil konusacagimi sana soracak degilim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.