Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trb ile ilgili ben ayarlarım hocam maçabeyi ile görüşecem.haritaları

1. toplanma haritası
    2.grand bazaar cq
    3.kharg island cq
    4.s.crossing rush
    5.metro cq

%100 ticket
  • Toplanma haritasının skora yansıtılmaması gerektiğini düşünüyorum yani toplanma haritası ile birlikte 6 maç olmalı :D
  • toplanma haritası sayılmayacak.skora yansımıyacak sadece toplanmak için tdmatch ve cq olabilir.

bu akşam epkyd-is ve ps+30-as maçı koyuyorum uygunmu ?

sadece bugunluk takımlara soruyorum.sonra direk maç günlerini yazıcağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 4 Mayıs 2012; 11:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

trb ile ilgili ben ayarlarım hocam maçabeyi ile görüşecem.haritaları

1. toplanma haritası
    2.grand bazaar cq
    3.kharg island cq
    4.s.crossing rush
    5.metro cq

%100 ticket

Tamam da. Bizim de bir bağlantıya geçmemiz gerekli arkadaşlar ile.

Olmaz ise P30 lar ile yapabiliriz. Çünkü P30 lara yazdığınz klan dağıldı.

Birde turnuvada bütün maçlar aynı map ve kurallar üzerinden oynanması gerektiğini düşünüyorum. Eşit şartlar açısından.
  • TRB klanı ile ilgili benimle konuşabilirsiniz. PSN: kanyumaz
  • TRB klan üyelerinin haberi yok bu akşam maçı olacağından zira bende şimdi okudum burada yayınlananları en azından özet olarak battlelog ta yayınlarsak sanırım daha çok kişiye ulaşır.Zira gün boyu orada oluyordum artık burayıda takip ederim.
  • Biraz acele oldu galiba. Keşke bir ilan olayı olsaydı ilk önce. Haftaya başlayabilirdi turnuva. Oldu bittiye gelmesin iş.
  • %200 Q. te sorun olmazda Rush da ezziyet olur şimdeden söliym..
  • Epkyd klani olarak aksam 22.30 gibi hazir oluruz ister bizim serverda ister sizin belirleyeceginiz serverda oynariz,rakip klan bizle iletisime gecebilir,bence ev sahibi ekip istedigi haritalari belirlesin,rovansdada obur takim istedigi yerleri belirler,yoksa 22 kisiden ayri fikir cikar,boyle bi kural olursa kimse karsi cikmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUELEGEND

Epkyd klani olarak aksam 22.30 gibi hazir oluruz ister bizim serverda ister sizin belirleyeceginiz serverda oynariz,rakip klan bizle iletisime gecebilir,bence ev sahibi ekip istedigi haritalari belirlesin,rovansdada obur takim istedigi yerleri belirler,yoksa 22 kisiden ayri fikir cikar,boyle bi kural olursa kimse karsi cikmaz bence

Üstad saygılar.Ben konuyla ilgili organizatör arkadaş pm atmıştım eğer sizce de uygun olursa maçımızı c.tesi 22.30 gibi yapalım.
  • Sizle yarin yapabiliriz tabi,bugunde musaitiz bize bi mac ayarlanabilirse seviniriz,cuma cumartesileri 22.00 ve 22.30 saatlerinde klanimiz rahatlikla musait olur,serverimizda musait
    Bi fikstur ayarlanip yazilirsa,birbirimizi tanimis oluruz,kim kimdir bilmiyorum valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam müsait olan bir klan var mı
  • var dedi ya mesut tanımıyo musun bizi
  • Zenceeeeeeeee
    EPKYD ile IMS maçı ayarlanmış size, eğer IMS klanıda müsait değilse bu akşam biz yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Bu akşam müsait olan bir klan var mı

Hani fakir ve gururlu bi genc vardi ya o benim işte

Ekibini topla,saat kulesinin altinda 22.30 da bekle bizi,yakamizda kirmizi karanfil olacak

Not:mac ayarlaniyor haberimiz yok,pm falan hakgetire,bari dumanla haberleşseydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUELEGEND -- 4 Mayıs 2012; 12:55:08 >
  • bir fikstür yayınlasak sonra maça gelmediler muhabbeti olur sayın arkadaşlar.

tablo halinde herkesin göreceği en azından 2-3 günlük
  • arkadaslar fikstürü ayarlıyorum.işte bu hafta hızlı basladığımız için karıstı bıraz ama sonrasında maç saatlerine uymanızı rica ederim.
  • PS+30 GHOSE DOSTUM PAZARA DURMUNUZ NASIL BİR MAÇ EKSİĞİNİZ KALIYOR BU HAFTA İÇİN.TRB İLE SİZİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 4 Mayıs 2012; 13:34:08 >
  • Pazar dışında bir gün olursa memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUELEGEND

Sizle yarin yapabiliriz tabi,bugunde musaitiz bize bi mac ayarlanabilirse seviniriz,cuma cumartesileri 22.00 ve 22.30 saatlerinde klanimiz rahatlikla musait olur,serverimizda musait
    Bi fikstur ayarlanip yazilirsa,birbirimizi tanimis oluruz,kim kimdir bilmiyorum valla :)

Ozaman cumartesi 22.00 gibi toplanalım Üstad.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.