Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ad: Mahmut
    Soyad: MERT

4 gün içinde 8 tane klan kaydı yapılmış.
    Önümüzde ki günlerde bu sayının daha da artacağını düşünüyorum.
    Çok güzel maçlar yapacağız.
  • Katılımcı sayısının hiçde az olmadığı kanaatindeyim, rövanşlı maçlarla birlikte bu sayıda bile oldukça uzun bir sürecin bizi beklediğini düşünüyorum. Alper hocam bence birkaç gün daha bekledikten sonra mevcut katılan klanlarla turnuva başlasın derim. Şimdiden heyecanlandım bak çok güzel bir organizasyon olacağa benziyor.
  • bencede takımların yeterli oldugunu dusnuyorum bu halde bıle 3 haftayı alır ligin bitmesi.yalnız karar veremedıgım bır konu var.takımlar maclarını yaparken bellı bır gun ve saat belırlemek ıstemıyorum.herkesın musaıt oldugu zamanı bılemeyız ben fıksturu yıne yazarım ama takımlar konu uzerınden ayarlayıp mı maclarını yapsınlar yoksa şu gunde su saatte su takımlar mac yapacak dıyelımmı.

bu arada bazı kurallar yazılmıstyır.ıncelersenız sevınırım.
  • Merhaba dostum, eline sağlık kuralları şekillendirmeye başlamışsın. Benim fikrim, RUSH modu için % 200 ticket çok fazla. CQ maçlar % 200 oynanılabilir fakat RUSH maçlar için bana göre % 100 daha uygun. Takımlar rövanşlı olarak 1 hafta CQ diğer hafta RUSH modunda karşılaşabilirler mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Merhaba dostum, eline sağlık kuralları şekillendirmeye başlamışsın. Benim fikrim, RUSH modu için % 200 ticket çok fazla. CQ maçlar % 200 oynanılabilir fakat RUSH maçlar için bana göre % 100 daha uygun. Takımlar rövanşlı olarak 1 hafta CQ diğer hafta RUSH modunda karşılaşabilirler mesela.

banada oyle geldı rush tıcketlerı kısarız olmazsa.ama bu maçların rovanslı olması ligi baya uzatır mı acaba.tek maç bile olsa 1 takım 7 maç yapacak.zaten bir takım hafta 2 maç yapabilir.buda 3 haftayı anca bulur lıgın bıtmesı.ama rovanslı olursa 6-7 hafta olur.orginizasyonu ve oyuncuları o kadar sure sıkmadan elımızde tutamayız gıbı gelıyor.
  • Senin dediğinde doğru, diğer klan üyeleri ne düşünüyor, onlarda fikirlerini yazsınlarda bakalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

bencede takımların yeterli oldugunu dusnuyorum bu halde bıle 3 haftayı alır ligin bitmesi.yalnız karar veremedıgım bır konu var.takımlar maclarını yaparken bellı bır gun ve saat belırlemek ıstemıyorum.herkesın musaıt oldugu zamanı bılemeyız ben fıksturu yıne yazarım ama takımlar konu uzerınden ayarlayıp mı maclarını yapsınlar yoksa şu gunde su saatte su takımlar mac yapacak dıyelımmı.

Maç saatlerini herkesin keyfine bırakırsanız. Bu iş uzar gider. Maç günlerini ve saatlerini belirleyin bence her klanın yedek oyuncusu vardır. Klanda kendi içerisinde bu oyuncuları o gün ve saatte hazır olmaları için bilgilendirmeli ve disipline etmelidir. Diye düşünüyorum.
  • Basgani, kankimi, Baytari ve beni vurana 4 gunluk tatil hediye :D
  • eyw. kanki
  • Kural 2 de cümle hatası var..
  • bizim klan olarak genel görüşümüz silah kısıtlaması olmaması yönünde. ancak frag mermi kullanımı yasaklanabilir.... onun dışında kurallar mantıklı... şimdiden sabırsızlanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

bencede takımların yeterli oldugunu dusnuyorum bu halde bıle 3 haftayı alır ligin bitmesi.yalnız karar veremedıgım bır konu var.takımlar maclarını yaparken bellı bır gun ve saat belırlemek ıstemıyorum.herkesın musaıt oldugu zamanı bılemeyız ben fıksturu yıne yazarım ama takımlar konu uzerınden ayarlayıp mı maclarını yapsınlar yoksa şu gunde su saatte su takımlar mac yapacak dıyelımmı.

Maç saatlerini herkesin keyfine bırakırsanız. Bu iş uzar gider. Maç günlerini ve saatlerini belirleyin bence her klanın yedek oyuncusu vardır. Klanda kendi içerisinde bu oyuncuları o gün ve saatte hazır olmaları için bilgilendirmeli ve disipline etmelidir. Diye düşünüyorum.

kesinlikle katılıyorum organizasyon sahibi saati belirle ve klanlar buna uymak zorundadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

Kural 2 de cümle hatası var..

Sinana her zaman olduğu gibi katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghoose

quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

Kural 2 de cümle hatası var..

Sinana her zaman olduğu gibi katılıyorum

Eyvallah Paşa
  • Bencede silah kisitlamasi olmasin,yeni guncellemeyle zaten aşırı guclu silah kalmadi,shotgunlar yakindan iyide uzaktan hikaye kaliyor,her silahin aavantaji ve dezavantaji var.bizim klanda iş durumlarimiz yuzunden,hafta sonlari ve. 22.00 saatleri gibi musait oluyoruz,göz önünde bulundurursaniz seviniriz.
  • M26 Mass ve Dart dışında kural koymaya gerek yok.
  • fikstür tarihleri açıklanacak o zaman.

her arkadaş değişik yasaklardan mustarip.onun için oynadığımız serverlerı baz alarak sadece shotgun silahlar yasak.

heralde lige katılım yeterli dahada artacagını zannetmıyorum.eğer uygun gorursenız yarın baslatalım.yoksa haftaya cuma baslatalım.herkes klanındakı kadroları olusturmaya baslasın.

aynı anda 4 serverda mac yapabılırsek 4 maç yarın bıter.zannedersem ay yıldız ,wahs ,trb serverları musait.1 server daha lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 3 Mayıs 2012; 18:18:01 >
  • bizimde server var ama bi sorun var işin içinden çıkamadık ayarları ve presetleri düzenleyemiyoruz...
  • birde arkadaşlar oyundayken dışarıdan yabancı oyuncu getiriyoruz gibi duyum aldım. :)) böyle aşmış pro oyuncular filan :)) yabancı oyuncu 3+1 hakkımız var :) şaka bir yana bizim klan asla böyle şeylere girmeyiz.2 oyun kazanalım diye klanımızdan değerli arkadaşlarımızı kadro dışı bırakmayız isterse 1 pırpır çavuş olsun.
  • Hadi hayırlısı bakalım başlıyo maraton.

Fazla kısıtlama olmadığına sevindim, böyle daha iyi oyunun her yönünü kullanmak daha mantıklı. Anladığım kadarıyla birtek şatganlar yasaklanmış.

Dışarıdan adam getirmek çok saçma biz klan olarak yapmayız. Bununla direk olarak değil ama yakın bir konuya değinmek lazım. Şimdi 12 kişi ciddi bir rakam diyelim ki maç zamanı takımlardan biri yeterli adamı toplayamadı o zaman ne olacak moderatörüm. Bu konuyuda aydınlığa kavuştur ki sonra anlaşmazlığa mahal vermesin.

Şimdi benim önerim şu. Önerimi yaparken bir çoğumuzun iş güç sahibi olmasından mütevellit eksik takıma bir miktar yardımcı olmak adına olacak ki anlamsız maçlar çıkmasın ortaya.

Önerim şu

Klanlar maçlara üyeleri dışında katılımcı getiremesin. Böylece maçlarımız has dairede ve saçma bir hal almadan ilerler ama adam sayısı yetmezse aşağıda ki kurallar geçeli olabilir.

1: Maç her halükarda oynanır
    2: Az sayıda olan takım ile çok sayıda olan takım arasında 2 kişiden fazla fark olamaz
    3: Çok sayıda olan takım 11 kişinin altına inmek zorunda değil.

Yani eksik takım 9 kişnin altına düştüğü anda 2 den fazla eksikle mücadele eder.

Sizlerde düşüncelerinizi belirtirseniz ortak bir karara varılabilir. Tabii son söz moderatör olan alper hocam da:))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.