Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serkan hocam çok karısık olabilir sistem kuralallarda o olaya açıklık getirdim
  • Hocam ben 1-2 kişi opsiyon tanınabilir anlamında söyledim. Ama haklısın karışıklık olabilir.

Son söz senin hocam...moderatör sensin
  • arkadaşlar cumartesi 21:30 da maçlar başlıyor.fikstürü yarın öğlen koyarım.cuma-cumartesi-pazar günlerinden biz şu gün özellikle takım olarak (bireysel değil) oynayamayız diyen takım söylesin.tahminimce her clan karılaşması 2 saatte biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 3 Mayıs 2012; 23:14:45 >
  • Önceden bu dile getirildimi bilmiyorum. Önceki yazılanlara baktım ama göremedim.
    Takımlar arasında adaletin sağlanması açısından, oynanacak haritalarında belirlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Her klanın iyi olduğu kötü olduğu haritalar vardır. Bunun önüne geçmek için oyun modlarının yanına o modun hangi harita ile oynanacağının da yazılmasının adalet açısından iyi olacağını düşünüyorum. Arz ederim.
  • arkadaşlar eğer hazırsanız bu akşam şu takımları başlatalım.

4/5/2012 21:30 AY-TGE
    4/5/2012 21:30 WAHS-TRB

haritalar içinse takım sorumluları özel msjla bana CQ-RUSH-CQ olacak şekilde sıralmasıyla haritaları soylesınler.çogunlugun ıstegıne gore haritaları seçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 4 Mayıs 2012; 9:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

arkadaşlar eğer hazırsanız bu akşam şu takımları başlatalım.

4/4/2012 21:30 AY-TGE
    4/4/2012 21:30 WAHS-TRB

haritalar içinse takım sorumluları özel msjla bana CQ-RUSH-CQ olacak şekilde sıralmasıyla haritaları soylesınler.çogunlugun ıstegıne gore haritaları seçelim.

Tarihler hatalı olmuş :)

Birde tüm fikstür açıklanırsa daha şeffaf olur.
  • Maç içinde ticketler nasıl ayarlanacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 4 Mayıs 2012; 9:35:27 >
  • tamam tarihleri düzelttim fikstürüde yayınlıyacagım ama cuma-cumartesi veya pazar gunlerınde musait olmayan klanlar soylesın.haritalar içinde pm atın arkadaşlar tum takım sorumluluları.

rush %100 cq %200 olacak.

bu aksam dedıgım gıbı

ay yıldız -tge
    wahs-trb klanlarının maçı var.

ay yıldız maçı ay yıldız serverında wahs macı wahs serverınde oynanacak.
  • quote:

tamam tarihleri düzelttim fikstürüde yayınlıyacagım ama cuma-cumartesi veya pazar gunlerınde musait olmayan klanlar soylesın.haritalar içinde pm atın arkadaşlar tum takım sorumluluları.

bu aksam dedıgım gıbı

ay yıldız -tge

bir %100 bir %200 olamaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

tamam tarihleri düzelttim fikstürüde yayınlıyacagım ama cuma-cumartesi veya pazar gunlerınde musait olmayan klanlar soylesın.haritalar içinde pm atın arkadaşlar tum takım sorumluluları.

bu aksam dedıgım gıbı

ay yıldız -tge

aynı olmak mı zorunda.sizce uygun ne olur.
  • Maç sırasında ticket değiştirilemediği için mecburen aynı olması gerekiyor.
  • Hadi bakalım.
    Başta Alper olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kurallar,fikstür,haritalar,oyun saati konularında tüm detaylar netleşmeli.
    Özellikle maç saatinde kadroyu tamamlayamayan olursa (aradaki kişi sayısı farkı ne olursa olsun) oyun oynanmalı bence.
    Yoksa maçlar bir türlü tamamlanamaz !

Akşamı iple çekiyorum.
  • birde tge-ay-wahs-trb servleri var diğerilerin yok heralde epkyd serverida sorunlu imiş.
  • EPKYD server'da sıkıntı yok, maç için kullanılabilir.
  • quote:

quote:

quote:

bu aksam dedıgım gıbı

ay yıldız -tge

aynı olmak mı zorunda.sizce uygun ne olur.

Hocam maç içinde, ticket değişebilmesi için. Oyun içindeki herkesin server ı boşaltması gerekir. O yüzden %100 olsun bütün mapler ve fazla map olsun. Mesela 5 map belirlenir 3 ü bulan kazanır şeklinde. Bu şekilde olması RUSH içinde mantıklı %200 de 500 ticket savunma yapmak gerçekten işkence bir durum klan maçlarında.

• hocam zaten puan usulü.mesela 3-1 yendiniz 3 puan alırsınız karşı takımda 1 puan alır.4 harita anca 2 saat suruyor.
  • quote:

hocam zaten puan usulü.mesela 3-1 yendiniz 3 puan alırsınız karşı takımda 1 puan alır.4 harita anca 2 saat suruyor.

Hocam puan sistemi ile alakalı bir sıkıntı yok. Benim anlatmak istediğim nokta farklı. 4 harita zaten olmaz klan maçlarında 2-2 kalma durumu oluşabilir. Ya 3 harita olur %200 ticket ya da %100 olur 5 map üzerinden. Ama araya rush da koyalım dediğiniz için, %200 ün ızdırap olacağını düşünüyorum defans yapan takıma. O yüzden %100 5 map den 3 nü alan kazanır olsun dedik. %100 de o kadar uzun sürmüyor mapler.
  • quote:

quote:

hocam zaten puan usulü.mesela 3-1 yendiniz 3 puan alırsınız karşı takımda 1 puan alır.4 harita anca 2 saat suruyor.

Hocam puan sistemi ile alakalı bir sıkıntı yok. Benim anlatmak istediğim nokta farklı. 4 harita zaten olmaz klan maçlarında 2-2 kalma durumu oluşabilir. Ya 3 harita olur %200 ticket ya da %100 olur 5 map üzerinden. Ama araya rush da koyalım dediğiniz için, %200 ün ızdırap olacağını düşünüyorum defans yapan takıma. O yüzden %100 5 map den 3 nü alan kazanır olsun dedik. %100 de o kadar uzun sürmüyor mapler.

anladım ben seni.bu 150 ticketla baslayanın yüzdesi ne oluyor.birde 2-2 bitebilir onemli değilberabere bıtmıs olur her takıma 2 puan gelır.

• quote:

quote:

quote:

anladım ben seni.bu 150 ticketla baslayanın yüzdesi ne oluyor.birde 2-2 bitebilir onemli değilberabere bıtmıs olur her takıma 2 puan gelır.

150 ticket %200 rush olması lazım.

Birde 2-2 bittiği zaman klan maçının hiç bir anlamı kalmıyor. Yani 2-2 bitmemesi gerekiyor. Futbol ligi oynamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 4 Mayıs 2012; 10:19:53 >

• Birde biz halen TRB ile iletişime geçemedik. Burada konuyu okuyan varsa TRB den, dismoor veya ecimania ile iletişime geçsin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.