Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olizvel

E bizim klan da var

ben sizin sayfaya yazmıstım ama gozunuzden kaçmış sizide eklerım ı zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

E bizim klan da var

ben sizin sayfaya yazmıstım ama gozunuzden kaçmış sizide eklerım ı zaman.

Teşekkürler
  • katılan klanlar takım sorumlusu(lideri) olan 1 kişininin ismini bana verirlerse organizasyonlarda onlarla iletişime geçerim.
  • lige katılan klanlar clan liderinin ismini verirlerse organizasyonsda onlarla iletişime geçebiliriz.
  • Evli playstation kullanicilari yardimlasma dernegi (Epkyd)
    Olarak bizde bi klan kurup katilmak isteriz.
    Yetkili olarak benle iletisime gecebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUELEGEND -- 2 Mayıs 2012; 17:00:01 >
  • Angry Soldier clanı olarak turnuvaya bizde katılmak isteriz ve turnuvanın devamlılığı için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

İrtibat için benle veya clan liderleri ile irtibata geçebilirsiniz.

benim battlelog um:http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/xdygt/stats/297650661/ps3/
    leader:http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/J-okeR97/stats/402853110/ps3/
    leader:http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pearl1995/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBosche -- 2 Mayıs 2012; 19:11:59 >

• PS3+30 Clan lideri olarak benimle irtibata geçebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
  • fikir oldukça güzel,tebrik eder ve başarılar dilerim...
    umarım saygı sevgi çerçevesinde nice maçlarda birlikte yer alırız..
  • Turnuvaya katılan klan sayısı çok az daha çok çoğaltalım
  • katılımcılar artıyor hocam 1-2 gunde artar dahada.bence sayıdan cok ligi yarıda bırakmıyacak organızasyona özen gösterecek klan daha önemli.

katılımcılar yenılenmıstır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Turnuvaya katılan klan sayısı çok az daha çok çoğaltalım

Türkiyede klan sayısı az. Yani yabancı klanların düzenlediği turnuvalar gibi düşünme.

O yüzden eleme usulü yerine puan usulü olması gerektiğini düşünüyorum.
  • aynen hocam puan usulü yapacağız.rövanşlı olarak.

örneğin şuan 8 klanız.rövanşlı olarak 14 maç yapar.her maç 5 haritadan oynansa.1 takım 70 maç yapmış olur.yani 70 puanla şampiyon olabilirsiniz.:))
  • Üstadim önümüz yaz,millet tatildi felan,maclar tamamlanmayabilir,elemeli rövansli grup sistemi tavsiye ederim,kısa ve öz tadı tamagımızda kalır.yinede biz herturlu sistemde bulunuruz.
  • Hocam çok uzatmayız 2 3 haftada biter
  • Bencede puan usulü olmalı.Turnuvanın acelesi yok en az 10 tane klan bulmaya çalışalım.
  • Güzel fikir başarılar tüm katilan klanlara
  • Lig bittiğin de şampiyonluğu göğüsleyen takıma bence ufak bir hediye verilmeli mesela som altından yapılmış bir kupa
  • Ben hediye olayına açıkçası çok sıcak bakmıyorum.

Burada alacağımız en büyük hediye; kuracağımız yeni arkadaşlıklar ve ilerleyen zamanlarda dahada samimi olarak devam ettireceğimiz sosyal bir ortam olacaktır.

Hatta amacına ulaşır ve gerçekten bu işten sadece zevk almak amacıyla çıkarımlar yaparak yaşayan insanları bulabilirsek çoğu yerde olduğu gibi sosyal bir ağ içinde oyun dışında bile çeşitli organizasyonlar yaparak devam edebiliriz. Sonuç itibarıyla bir çok sektörden iş sahibi arkadaşlar olduğu gibi öğrenci kardeşlerimizinde bulunduğu geniş çaplı bir topluluk olarak buradayız. Burada oluşabilecek sağlam temelli bir orgnizasyon ilerleyen zamanlarda bize ps3 platformu dışında da çeşitli faydalar sağlayabilir.

Hiçbir şey olmasa bile 1 kişi bile kazandırırsa bu oluşum bize, ben lig sonunda sonuncu dahi olsam kendimi kazananlar sınıfında sayarım.

Alper Hocam tekrar ellerine sağlık. İlerleyen zamanlarda hazırlayacağın fikstür ve puan tabloları ile de görsel anlamda da bize burda kendi çapında eksiksiz bir kurgu oluşturacağına eminim. Yaptıkların bizim zaten önümüzde ama seni yeni tanıyacak arkadaşlarda bu işin sonunda, forumda bu işi en doğru şekilde yapabilecek sayılı adamlardan olduğunu farkedeceklerdir...

İlerleyen zamanlarda toplam kişi sayısı üzerinden kendi şehir gruplarımızı da kurabiliriz umarım. Belki şehirler arası maçlar bile olabilir:) Ama önce şu işi sağlam bir şekilde bitirmek dileğiyle...

• Günaydın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 3 Mayıs 2012; 12:21:14 >
  • Hep aklımda vardı böyle birşey. Son zamanlarda özellikle server kiralamadan sonra klanların sayısı arttı forumda. Tabi organizatör ruhlu biri olmadığım için kaldı.

Bu tarz bir organizasyonun emin ellerde olduğunu görmek güzel. Umarım keyifli bir lig olur, iyi olan kazanır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.