Battlefield 3 ile ilgili video yayınlayan youtube kanalı olan var mı? Veya bilen? Bence varsa Battlefield 3 ü Tagleyip yeni konu açmalı, piyasada böyle bir eksiklik var gibi.
www.youtube.com/sdediting benim kanalım bi göz at istersen
Benimde channel bu . Her türlü oyunda yaparım video eskiden hep CoD'du şimdi BF yapmaya çalışıyorum betadan 2-3 video var full sürümde çekemiyorum fps düşüşü çok var 1-2 aya ekran kartını alınca başlıcam Büyük türk channel bulamazsın fakat benim gibi yabancı commentary izlemeyi felan seviyorsan yazarım birkaç channel .
Hocam Sistemini Bi Yazarmsıın buraya Nasıl Bir Sistemle oynuyosun bilelim Bu Arada Performansın Perfect.
quote:
Orijinalden alıntı: FeluTx
Hocam Sistemini Bi Yazarmsıın buraya Nasıl Bir Sistemle oynuyosun bilelim Bu Arada Performansın Perfect.
GTS450'nin gözü kör olsun Senin kartın bir alt kartı gibi gözüksede arada uçurum kadar fark var HDD'de etkiliyor kayıt işlemini yazım hızı yüksek olan bir HDD yada SSD alsam ekran kartına gerek yok aslında SSDlerde 60 gblıklar 300 tlden başlıyor anca bir oyun kaydedersin öyle
quote:
Orijinalden alıntı: Archangel™
quote:
Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime
quote:
GTS450'nin gözü kör olsun Senin kartın bir alt kartı gibi gözüksede arada uçurum kadar fark var HDD'de etkiliyor kayıt işlemini yazım hızı yüksek olan bir HDD yada SSD alsam ekran kartına gerek yok aslında SSDlerde 60 gblıklar 300 tlden başlıyor anca bir oyun kaydedersin öyle
Hocam Sadece BF3 İçin SSD Yeter Sana Diye Düşünüyorum. Buyrun Efeeemm. 32 GB lik SSD.
Yeticeğini sanmıyorum hocam Çünkü fraps dosyaları çok büyük oluyor 1-2 dakikalık video bile 3-4 gb . Renderladıkdan sonra düşüyor boyut 200 mblara fakat kayıt ederken 32 gb yetmez
quote:
Yeticeğini sanmıyorum hocam Çünkü fraps dosyaları çok büyük oluyor 1-2 dakikalık video bile 3-4 gb . Renderladıkdan sonra düşüyor boyut 200 mblara fakat kayıt ederken 32 gb yetmez
Fazla Deneyimim Yok Ama Şu Şekil Denesen. Mesela Oyun İçi Fraps İle video Çekerken Frapsın Kayıt Etme Klasörünü Normal Hardiske Yönlendirebilirsin. Böylece Videolar Normal HDD ye Kayıt Olmuş Olur. Sende SSD İle Yoluna Bakarsın.
quote:
quote:
Fazla Deneyimim Yok Ama Şu Şekil Denesen. Mesela Oyun İçi Fraps İle video Çekerken Frapsın Kayıt Etme Klasörünü Normal Hardiske Yönlendirebilirsin. Böylece Videolar Normal HDD ye Kayıt Olmuş Olur. Sende SSD İle Yoluna Bakarsın.
SSD'yi kayıt için istiyorum zaten Yazım hızları çok yüksek olduğu için cpu ya herhangi bir yükleme , kasma yapmadan anlık kayıt edicek . Sonra ordaki dosyaları alıp normal HDD'de editlemeyi düşünüyorum