Şimdi Ara

Battlefield 3 M98B Tek atarmı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyundada bence atmalı tamam eyvallah o konuda problem yok ama adam kobra nişangah takıp bipod takıp noshahrda yere yatıp kill manyağı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Oyundada bence atmalı tamam eyvallah o konuda problem yok ama adam kobra nişangah takıp bipod takıp noshahrda yere yatıp kill manyağı olur

Bugün açtım m98b'yi. Sv98'den sonra çağ atladım resmen. Bullet drop çok düşükmüş. Bu silah bir de tek atsaydı saçma olurmuş dediğin gibi. Headshot almak kolay çünkü.
  • quote:

15 metreye kadar tüm bolt actionlar göğüs üzeri tek atıyor. M98B hariç hepsinin base hasarları 80. Göğüsten vurma çarpanı 1,25 ile 100 oluyor. 15 metreden sonra ise düşerek 59'a iniyor (SV98'te 50'ye iniyor). Dolayısıyla göğüsten bile vursanız SV98 ve M98B hariç uzak mesafeden en fazla 74 vuruyorsunuz. SV98 ve M98B ise 63 vuruyor.
    M98B daha özel bir silah birkaç yönden. İlk olarak 95 base hasarı var. Yani yakın mesafede göğüsten vurmasanız bile 95 cana kadar olanları öldürebilirsiniz. Diğerleri 80'e kadar öldürebilir.
    Ancak M98B'de çıktığından beri olan berbat bir bug durumu var. Diğer silahların aksine göğüsten vurma çarpanı 1,25 değil 1,06. Bu sebeple 95x1,06 yapınca 100,7 gibi bir hasar çıkıyor. Bu küsüratlı hesaplamadan kaynaklanıyor olacak ki bazen bu silah yakın mesafeden göğüsten vursanız dahi tek atamıyor. Düşman 0 hp ile kalıyor ve yüksek ihtimalle sizi öldürüyor. Buna 6 mermi almasını ve çok yüksek olan hipfire'ı da eklerseniz yakın mesafede kullanması en zor olan silah. Ne yaptığınızı iyi bilmeniz lazım. Bu oyunda quickscope da olmadığı için birebir kalacağınız durumları ön görmeniz gerekiyor. O sebeple oyunda en sevdiğim silahtır. Silah olarak size avantaj vermez. Avantajınızı kendiniz yaratırsınız. Arkanızı güvenceye almadan dışarı çıkmazsınız. Siz görmeden kimsenin sizi görmesine izin vermezsiniz. Oyunda 3d spotlama ve dürbün parlaması olduğu için asla bir noktada beklemezsiniz. Gerekmedikçe risk almazsınız. Araçlara karşı yapacak bir şeyiniz olmadığını bilerek mümkün olduğunca kaçarak oynarsınız. BF3'te recon oynamak buydu. Daha önce oynadığınız hiçbir oyuna benzemiyordu, özeldi. Yoksa Noshahr'da vincin üstüne yatarak, metroda merdivenlerden bakarak, elinde m98b ile koşup mermi ıskalarsa bıacağa sarılarak recon oynanmaz. Samimi konuşuyorum ve dalga geçmiyorum böyle oynayan insanların CoD oynaması lazım. BF'den bin kat daha iyi bir oyun o konuda. En azından daha çok eğlenirsiniz.

2 sene önce olsaydı böyle yorum atardım En güzel zamanlarında BF3 oynadığımız için şanslıyız

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    m40a5 ile iki saatte 450 metreden zor tek atarsın ama.

m98b aksine işinin ehli olanlar çok iyi kullanır. Tam uzak mesafe silahıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.